*Nettavisen* Sportspill.

Arsenal gir oss scoringer

Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/GLYN KIRK

Vi tror på mål i begge ender av Stade Velodrome i Marseille. Her er dagens oddstips.

19.10.11 09:13

Langoddsen byr på håndball, ishockey, Adeccoliga og litt engelsk fotball, men først og fremst et spennende utvalg objekter fra Champions League.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
17. Leksands - Bofors B 3.50

To lag i meget god form møtes i Allsvenskan. Leksands er sterke på egen is, men hvis Bofors noensinne skal klare å vinne her, må det være i kveld. De bøtter inn mål for tiden og har vunnet sine to siste bortematcher mot Mora og Västerås, meget sterke lag det også. 3,50 for borteseieren prøves som et skikkelig langskudd.

Dagens avslag
40. Barcelona-Viktori - o/u 2,5 mål H 1,15

Det er klart at Barcelona skal ha 3 poeng på hjemmebane i kveld, men 1,15 ser stusselig ut på at det skal komme minst tre scoringer i kampen. Da Barcelona sannsynligvis må stå for alle scoringene, kan man jo mye heller spille at de vinner kampen med minst tre måls margin til 1,47. Dette over-spillet blir nesten latterlig, og hvorfor kan vi ikke heller få tilbudt et spill på over/under 3,5 mål, eller 4,5 mål for den saks skyld. Det er ikke umulig at Plzen legger alle mann i forsvar og Barcelona trenger 500 pasninger før hver scoring og nøyer seg med 2-0. Det hadde i så fall ikke vært første gang. Oddsen for at det skjer er 3,25, mye mer spennende det.

Dagens spill
Det er mange store favoritter til lav odds i Champions League i kveld. Selv om Chelsea, Porto, Barcelona og Milan skal vinne sine hjemmekamper, er det vanskelig å si om det blir med 1-0, 2-0, 3-0 eller mer, og oddsene her frister egentlig ikke. Leicester frister, de ser ut som sannsynlige vinnere, men to andre objekter frister enda mer.

33. Marseille - Arsenal - over 2,5 mål
Vi har full omtale av denne kampen i dagens tippetips, og fatter oss i korthet her. Marseille stiller ganske sikkert med Remy og A. Ayew i angrepet, to meget målfarlige herrer, som bidro sterkt til at Borussia Dortmund ble slått 3-0 på dagens bane i forrige CL-kamp.

Måten Arsenal spiller på for tiden, med ekstremt kjappe og effektive spillere på topp, som Van Persie og Walcott, og et smått nervøst forsvar som motstander alt for enkelt klarer å utfordre, borger for målrike kamper. De holder sjelden eget bur rent, og borte mot Marseille skal det nesten ikke være mulig. Samtidig scorer Arsenal nesten alltid. Arsenals fem siste:

Arsenal - Sunderland 2-1
Tottenham - Arsenal 2-1
Arsenal - Olympiakos 2-1
Arsenal - Bolton 3-0
Arsenal - Shrewsbury 3-1

Vi tror på scoringer til begge lag og minst tre mål i dette oppgjøret. 1,75 for at så skjer brukes i en dobbel.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

Linköpings HC - Djurgården
Elitserien. Det er tett program i Elitserien og veldig mange jevne matcher. Linköpings er tradisjonelt sterke på egen is, og når vi ser på deres fem siste matcher får vi bekreftet dette. Tap borte mot Luleå, hjemmeseire mot Frölunda og Färjestad, tap borte mot Djurgården og på lørdag en oppløftende borteseier 3-2 mot Brynäs. Nå er det hjemmematch igjen og man skal hevne 1-4-tapet for Djurgården sist torsdag. Linköpings har vunnet 5 av 6 hjemmematcher hittil, 4 av dem etter tre perioder.

Robin Persson er skadet og Carl Söderberg har vært ute en stund, ellers greit med laget.

Djurgården røk 1-3 hjemme for Skellefteå på lørdag, etter seieren over dagens motstander torsdag. To bortematcher før det ble begge tapt, 0-2 mot Frölunda og 2-4 mot Skellefteå. Djurgården har sluppet inn nest flest mål i serien og de har 3 seire og 3 tap på borteis, der én seier kom på straffer.

Andreas Holmqvist var ute sist og er trolig ute igjen.

Linköpings vant 3-2 over Djurgården her tidligere denne sesongen, i European Trophy-turneringen. Det står 7-0-3 på innbyrdes oppgjør fordel Djurgården.

Vi tror på hjemmeseier i Cloetta Center. Linköpings spilte under pari da de tapte for Djurgården forrige uke, de kom seg opp noen hakk og vant borte mot Brynäs og nå er det klart for revansje. Linköpings spiller vanligvis med større beslutsomhet og mer selvtillit på egen is, og det skal være nok til seier. 1,75 er betalingen, og vi får en dobbel til 3,06. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 18.55.

12. Linköpings HC - Djurgården 1,75 4,00 2,80
33. Marseille - Arsenal - o/u 2,5 mål 1,75 1,65

Total odds 3,06

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.