Gå til sidens hovedinnhold

Arsenal har vært bedre etter at Ødegaard kom tilbake

Arsenal er klar for søndagens sekspoengskamp mot Spurs uten at en eneste spiller er skadet eller suspendert. Det er lenge siden sist de har opplevd det.

Arsenal har ikke en eneste spiller skadet.

Ja, du leste rett.

Ca. 30 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag kl. 19.00

Granit Xhaka er tilbake etter tre kampers karantene, og selv egyptiske Mohamed Elnenys strekkskade på baksiden av låret er friskmeldt før søndagens kamp. Manager Mikel Arteta kan velge og vrake i hvem han bruke.

Nettsiden Daily Cannon som følger Arsenal tett, kan ikke huske sist det skjedde.

Arsenal - Tottenham

Arsenal vinner - 2,20

Kampstart lørdag 25. september kl 17.30

Spillestopp kl 17.29 Live odds etter kampstart

Brentford Community Stadium

Kampen vises på TV2 Sport Premium 1

Vi tror at Arsenal vinner Nord-London-derbyet. Det spiller du på her til 2,20 i odds

Martin Ødegaard spiller sitt andre Nord-London-derby søndag. Det første endte med seier og scoring. Vi tror Arsenal vinner igjen.

Arsenal har endelig funnet formen etter en skrekkelig start på sesongen, men seire mot Norwich, Burnley og AFC Wimbledon er ikke tilstrekkelig til å tie kritikerne, og søndagens kamp mot Nord-London-rivalene vil bli en betydelig tøffere test for vertene hjemme på Emirates.

Ca. 30 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag kl. 19.00

Før seirene mot de to nedrykksfavorittene, hadde Arsenal tapt de tre første ligakampene denne sesongen og hadde fortsatt ikke scoret, og selv om de har to seire i Premier League på rad har de kun scoret i to av de siste fem kampene i den engelske toppdivisjonen.

Tottenham sliter også med å score mål. De har kun scoret tre mål i ligaen denne sesongen, og de har tapt de to siste kampene 3-0 mot både Crystal Palace og Chelsea.

Tapt tre på rad mot London-klubber

Ja, de har faktisk tapt de tre siste kampene i Premier League mot London-klubber. De har ikke tapt fire byderby på rad siden en rekke på seks kamper mellom mars 2003 og januar 2004.

Likevel; Spurs har en bra statistikk i Nord-London-derbyene, og Nuno Espirito Santo har en sterk statistikk mot the Gunners. Han har bare tapt én av de siste seks kampene mot Arsenal som Wolves-manager (tre seire og to uavgjorte). Dette et intensivt naboderby.

Arsenal slo Tottenham i det samme Nord-London-derbyet i mars, men the Gunners har ikke vunnet to ligakamper på rad mot Spurs siden de vant begge kampene mot laget i 2013-2014-sesongen.

Her er hele søndagens oddsprogram!

Men Tottenham svake på bortebane. De har kun vunnet én av de siste 28 bortekampene i ligaen mot Arsenal (11 uavgjorte og 16 tap). De vant 3-2 tilbake i november 2010.

Arsenal har vært bedre etter at Martin Ødegaard kom tilbake til Emirates, og han scoret også mot Spurs i sist sesongs Nord-London-derby. Om han klarer det igjen er vi usikker på, men vi tror at the Gunners vinner til 2,20 i odds.

Vi tror at Arsenal vinner Nord-London-derbyet. Det spiller du på her til 2,20 i odds