Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddssingel CL: Juventus lever godt med uavgjort i Madrid
Oddssingel CL:
Aguero er i superform
Oddsdobbel 1:
Schalke 04 går på en ny Champions League-smell
Eliteserien håndball:
Larvik slår skaderammet Storhamar
V76 Bjerke:
Vi stoler på Høitomt
Vikinglotto onsdag: Hele 158 mill kr i førstepremiepotten
Ski-VM: Her er programmet for ski-VM i Seefeld

Ukens midtukekupong består av de to siste åttedelsfinalene i Champions League, det er en kamp fra engelsk Championship og kupongen avsluttes med ni kamper fra Europa League der det spilles returoppgjør i 16-delsfinalene. Alle disse ni kampene spilles torsdag. Bonuspotten vokser igjen og er på ca 1 mill kr, mens innleveringsfristen er onsdag kl 20.40. Under kampanalysene finner du våre spilleforslag på hhv 96-rekker og 432-rekker.

Solide tippetips i helgen - 12 rette på 96-rekkeren
Nettavisen/Sportspill leverte solide tippetips i helgen. På lørdagens tippekupong ble det fullklaff for 96-rekkeren. Her ble det en tolver og sju ellevere. 12 rette ga 740 kr, mens 11 rette ga 70 kr og det ble ingen utbetaling på 10 rette. Totalt endte det med 1230 i utbetaling.

Solide tippetips også søndag - to ellevere på 432-rekkeren
Nettavisen/Sportspill leverte solide tippetips også søndag. Dessverre ble det bom i kampen Villarreal - Sevilla (UB og kampen endte 3-0). På 432-rekkeren ble uansett 2 ellevere og 18 tiere. 11 rette ga 1 550 kr, mens ti rette ga 140 kr. Total ble det 5 620 kr i utbetaling på 432-rekkeren.

NB! Onsdag er det ca 158 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

1. Schalke 04 - Manchester City
Til tross for en meget skuffende sesong i hjemlig Bundesliga, hadde ikke Schalke 04 nevneverdige problemer med å ta seg videre fra gruppespillet i fjor høst. I gruppe med Porto, Galatasaray og Lokomotiv Moskva tok laget 11 poeng og tapte kun en av de seks gruppespillkampene. Åpnet den hjemlige serien med fire strake tap, men har kommet seg noe etterhvert. Ligger likevel helt nede på 14. plass med kun 23 poeng og har ikke bedre enn 4-1-6 hjemme i Gelsenkirchen. Midtbanespilleren Omar Mascarell (kun startet tre seriekamper) soner karantene.

Manchester City gjorde som ventet jobben borte mot Newport County i FA-cupen lørdag og er klare for kvartfinale. Søndag er det ligacupfinale mot Chelsea og laget leder også Premier League. Manchester City er altså med i fire turneringer fortsatt. Vant begge kampene mot Hoffenheim i gruppespillet med 2-1 og tok seg veldig greit videre fra gruppespillet, til tross for at de tapte 1-2 hjemme for Lyon i den første gruppespillkampen. Tok seg til semifinale i Champions League sesongen 2015/16, men røk der ut mot Real Madrid. Exit i hhv kvartfinale og åttedelsfinale de to siste sesongene. Vincent Kompany, Benjamin Mendy og Eliaquim Mangala er alle tilbake i trening. John Stones og Gabriel Jesus er dog begge ute til kveldens kamp.

Schalke 04 har ikke levert denne sesongen og Manchester City er storfavoritt til å ta seg videre. Men det mange storfavoritter på midtukekupongen, så vi tar med en halvgardering her. UB.

2. Atletico Madrid - Juventus
Onsdagens storkamp mellom to lag som virkelig har levert i Champions League de siste sesongene. Nå røk riktignok Atletico Madrid ut allerede etter gruppespillet forrige sesong, men sesongen før tok laget seg til kvartfinale og sesongen 2015-16 spilte de finale mot Real Madrid. Har dog ikke vært veldig imponerende i hjemlig liga denne sesongen, til tross for at laget ligger på 2. plass. Med kun 34 scorede mål har det definivt ikke gnistret offensivt. Solide 9-2-1 hjemme i Madrid. Lucas Hernandez er skadet, ellers ser det bra ut for hjemmelaget.

Juventus har stø kurs mot et nytt seriegull i Italia og er fortsatt ubeseiret etter 24 seriekamper (21-3-0). Leder serien med ni poeng ned til Napoli på 2. plass. Røk ut i kvartfinalen forrige sesong og var tapende finalist sesongen 2016/17. Bunnsolide 10-1-0 på 11 bortekamper i Serie A. Både Leonardo Bonucci og Giorgio Chiellini er tilbake i spill for Juventus, som kun mangler Khedira og Cuadrado.

Det kommer til å bli jevnt dette. U på 96-rekkeren, HUB på 432-rekkeren.

Klikk her for å levere din tippekupong

3. Derby - Millwall
Hengekamp i Championship. Derby ligger på 7. plass med 51 poeng og er kun ett poeng bak Bristol City på den siste playoffplassen. Opp til Middlesbrough på 5. plass, er det kun tre poeng og Derby har en kamp tilgode på Boro. Har kun tatt to poeng på de tre siste bortekampene, men begge de to siste hjemmekampene er vunnet. Derby står med totalt 8-5-2 på hjemmebane. Innlånte Mason Mount rekker ikke kampen, mens Tom Lawrence er usikker. Jack Marriott er friskmeldt.

Millwall sliter voldsomt borte og står fortsatt med kun en borteseier denne sesongen (1-4-10). Det går klart bedre hjemme på the Den med 6-6-4 hittil. Ligger utsatt til på tabellen og med 31 poeng totalt, skiller det kun to poeng ned til Rotherham under streken. Poengdeling i tre av de fire siste seriekampene. Millwall har ingen nye skader eller karantener.

Derby er store favoritter på midtukekupongen. Vi gir likevel bortelaget en viss poengsjanse. HU.

4. Arsenal - Bate Borisov
De ni siste kampene på ukens midtukekupong, er alle hentet fra returkampene i 16-delsfinalene i Europa League.

Til tross for at Arsenal sendte en sterk ellever utpå i bortemøtet forrige torsdag, endte Arsenal opp med å tape 0-1. I tillegg ble Alexandre Lacazette utvist i sluttminuttene og han må følgelig sone karantene torsdag. Arsenal er normalt av et helt annet kaliber hjemme på Emirates og står med knallsterke 10-2-1 på 13 spilte hjemmekamper i Premier League.

Bate Borisov vant faktisk to av tre bortekamper i gruppespillet. 2-0 mot Vidi og 3-1 mot Paok, men røk 1-3 borte mot Chelsea. Møtte også Arsenal borte i gruppespillet sesongen 2017/18 og da endte det med 0-6 tap på Emirates.

Arsenal blir trolig midtukekupongens aller største favoritt og normalt skal dette være grei skuring for London-laget. H.

5. Chelsea - Malmö
Det kladder voldsomt for Chelsea om dagen. Mandag ble de ny nedtur med 0-2 tap hjemme for Manchester United i FA-cupen og det var det tredje tapet i løpet av dem fem siste kampene for Chelsea. Vant 2-1 i Malmö forrige torsdag og har naturligvis veldig god kontroll på avansementet. Kun ett hjemmetap i serien hittil (8-4-1).

Malmö stod opp bra i hjemmemøtet forrige torsdag, men normalt er bortebane en helt annen skål for Malmö. Er utenfor sesong og opplevde stygge bortetap i Europa for noen år siden.

Chelsea blir i likhet med Arsenal blant midtukekupongens aller største favoritter og vinner normalt lett. H.

NB! Onsdag er det ca 158 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

6. Valencia - Celtic
De spanske lagene hadde alle bortekamp i sitt første oppgjør og de kom veldig bra fra det. Tre av lagene vant sin kamp, mens Real Betis klarte uavgjort mot Rennes.

Valencia har skaffet seg et strålende utgangspunkt med sin 2-0 seier i Glasgow og er storfavoritt til avansement. Sliter riktignok med å vinne sine hjemmekamper i La Liga og endte med sin niende poengdeling (3-9-1) i 0-0 kampen hjemme mot Espanyol søndag. Har ikke fått sving på sakene i den hjemlige serien denne sesongen, men er faktisk ikke mer enn fem poeng bak Sevilla på den viktige 4. plassen.

Skotsk fotball og Celtic er nok ikke av samme kaliber som tidligere og 0-2 tapet hjemme forrige torsdag, gjør at oppgaven for Celtic ser blytung ut foran returmøtet. Har ikke avgitt ett hjemmepoeng i hjemlig liga, men er ikke gode nok mot bra europeisk motstand. 6-3-4 på bortebane i serien.

Valencia er en av mange storfavoritter på ukens midtukekupong, men vi tar oss råd til en halvgardering her. HU.

7. Villarreal - Sporting Lisboa
Strålende utgangspunkt for Villarreal etter den meget sterke 1-0 seieren i Lisboa forrige torsdag. Den seieren ga åpenbart Villarreal en boost. Søndah ble det en sterk 3-0 seier hjemme mot høyt plasserte Sevilla i La Liga. Men til tross for den seieren, er Villarreal fortsatt under streken i La Liga. Har kun kapret 23 poeng hittil, men det skiller nå kun ett poeng opp til sikker plass. Moderate 2-6-5 på hjemmebane. Santiago Caseres soner karantene.

Sporting Lisboa var klare favoritter i hjemmemøtet sist torsdag, men skuffet stort og har et vanskelig utgangspunkt foran returmøtet i Spania. Er også hektet av i gullkampen i hjemlig serie og har ni poeng opp til serieleder Porto når det gjenstår tolv serierunder. Variable 4-2-4 på bortebane. Marcos Acuna soner karantene.

Villarreal er på vei opp, men rutinerte Sporting Lisboa skal aldri avskrives i Europa. HU på 96-rekkeren, HUB på 432-rekkeren.

8. Benfica - Galatasaray
Benfica var med i gruppespillet i Champions League i fjor høst og tok der sju poeng i gruppe med Bayern München, Ajax og AEK Athen. 0-2 mot Bayern München, 1-1 mot Ajax og 1-0 seier mot AEK Athen da i de tre hjemmekampene. Skaffet seg et ypperlig utgangspunkt forrige torsdag ved å vinne bortekampen 2-1. Henger veldig godt med i gullkampen i hjemlig serie og er kun ett poeng bak serieleder Porto. Solide 8-1-1 på ti spilte hjemmekamper i serien.

Galatasaray var også med i gruppespillet i høstens Champions League og innledet med fire poeng på de tre første gruppespillkampene, men tapte de tre siste og måtte ta til takke med sluttspill i Europa League. Skuffet ved å tape 1-2 hjemme forrige torsdag og har et tøft utgangspunkt foran returmøtet. Tapte samtlige tre bortekamper i høstens gruppespill i Champions League og har ikke bedre enn 5-2-4 på 11 spilte bortekamper i hjemlig tyrkisk serie. Fernando må sone karantene for gule kort.

Benfica taper ikke dette returmøtet. HU.

Klikk her for å levere din tippekupong

9. FC Salzburg - Club Brügge
Salzburg tok seg helt til semifinalen i Europa League forrige sesong og røk der ut etter ekstraomganger mot Marseille. Imponerte i gruppespillet også denne sesongen med seks strake seire. Tok også ledelsen i Brügge sist torsdag, men endte opp med å tape 1-2. Det er vinterpause i den hjemlige serien, den starter opp igjen til helgen. Solide 8-1-0 på hjemmebane i høstsesongen.

Club Brügge ligger på 2. plass i den hjemlig belgiske serien med totalt 49 poeng, men har åtte poeng opp til serieleder Genk. Har levert flott på hjemmebane med 9-2-2, og 5-5-3 borte er også godkjent. Var med i gruppespillet i Champions League i høst, og klarte der blant annet 0-0 hjemme mot Atletico Madrid og 0-0 borte mot Borussia Dortmund.

Hjemmelaget har en jobb å gjøre og normalt vinner de hjemmereturen. H.

10. Inter - Rapid Wien
Inter hadde alt i egne hender foran den siste runden av gruppespillet i Champions League i høst og ville tatt seg videre med hjemmeseier mot PSV. Men skuffet stort og klarte kun 1-1 og dermed gikk Tottenham videre til sluttspillet. Gjorde jobben borte mot Rapid Wien forrige torsdag og vant 1-0. Etter en svak periode med kun ett poeng på tre seriekamper, har laget nå to strake seire i Serie A og ligger på 3. plass med 46 poeng. Solide 8-2-2 hjemme på San Siro.

Rapid Wien ligger på en svak 8. plass i østerriksk bundesliga etter høstsesongen med kun 20 poeng på de 18 første seriekampene. Men klarte å kvalifisere seg for sluttspillet i Europa League i gruppe med Villarreal, Rangers og Spartak Moskva og tok ti poeng i den gruppen. Røk 1-3 for Villarreal og 0-5 borte for Rangers i gruppespillet, men vant 2-1 mot Spartak Moskva og tok sju poeng på de tre hjemmekampene. Svake 2-2-5 på ni spilte bortekamper i hjemlig serie i høstsesongen. Veton Berisha soner karantene for gule kort.

Inter har gjort en del rart i det siste, de leder 1-0 etter bortemøtet. Men Rapid Wien har underprestert voldsomt denne sesongen. H.

11. Real Betis - Rennes
Real Betis viste moral i bortemøtet sist torsdag. Kom tidlig bakpå 0-2 og lå også under 1-3, men kom tilbake til 3-3 og har et bra utgangspunkt foran returmøtet hjemme i Sevilla. Vant sin gruppe i gruppespillet og var ubeseiret på sine seks kamper (3-3-0). Henger brukbart med i hjemlig La Liga og står med 33 poeng og ligger på 8. plass. Det er kun to poeng opp til Sevilla på 4. plass. 6-4-3 totalt på hjemmebane.

Rennes ledet altså både 2-0 og 3-1 i hjemmemøtet sist torsdag, men har et vanskelig utgangspunkt etter 3-3. Presterer på det jevne i den franske serien og ligger på 11.plass etter helgens 0-2 tap borte mot Reims. Har totalt 36 poeng og står med svake 4-3-6 på bortebane. Til tross for at laget tapte tre av seks av kampene i gruppespillet i høst, tok laget seg videre til sluttspill. To av tre bortekamper ble da tapt.

Real Betis har et strålende utgangspunkt, og skal stå som favoritter. Vi har imidlertig garderinger til overs og helgarderer. HUB både på 96-rekkeren og på 432-rekkeren.

12. Dynamo Kiev - Olympiakos
Dynamo Kiev skaffet seg et bra utgangspunkt foran returmøtet hjemme ved å klare 2-2 i Hellas forrige torsdag. Lå under både 0-1 og 1-2 i den kampen, men Benjamin Verbic fikset 2-2 minuttet før slutt. Vant sin gruppe i gruppespillet. Røk ut i åttedelsfinalen forrige sesong. Den hjemlige serien har fortsatt vinterpause, men starter opp igjen til helgen. Etter 18 spilte serierunder ligger Dynamo Kiev på 2. plass og har åtte poeng opp til serieleder Shaktar Donetsk.

Til tross for 4-1 seier hjemme mot AEK Athen i søndagens seriekamper, skiller det ni poeng opp til serieleder PAOK for Omar Elabdellaoui og Olympiakos. Ni serierunder gjenstår av den greske serien. 6-2-2 totalt på bortebane, ett av tapene var mot nettopp PAOK i den nest siste serierunden (1-3). Olympiakos tok seg videre til sluttspill på bekostning av Milan og endte på 2. plass i sin gruppe etter ti poeng på de seks spilte gruppespillkampene. Bortekampene mot Real Betis (0-1) og Milan (1-3) ble begge tapt.

Rutinerte Dynamo Kiev har et strålende utgangspunkt, og Olympiakos har slitt på bortebane i Europa. H.

96-rekker:
1. Schalke 04 — Manchester City UB

2. Atletico Madrid — Juventus U

3. Derby — Millwall HU

4. Arsenal — BATE Borisov H

5. Chelsea — Malmö FF H

6. Valencia — Celtic HU

7. Villarreal — Sporting Lisboa HU

8. Benfica — Galatasaray HU

9. FC Salzburg — Club Brugge H

10. Inter — Rapid Wien H

11. Real Betis — Rennes HUB

12. Dynamo Kiev — Olympiakos Piraeus H

432-rekker:

1. Schalke 04 — Manchester City UB

2. Atletico Madrid — Juventus HUB

3. Derby — Millwall HU

4. Arsenal — BATE Borisov H

5. Chelsea — Malmö FF H

6. Valencia — Celtic HU

7. Villarreal — Sporting Lisboa HUB

8. Benfica — Galatasaray HU

9. FC Salzburg — Club Brugge H

10. Inter — Rapid Wien H

11. Real Betis — Rennes HUB

12. Dynamo Kiev — Olympiakos Piraeus H