Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddssingel EL:
Chelsea vinner i kveld
Oddssingel EL: Jovetic kan ødelegge for sin egen klubb
Oddssingel EL: Nedrykkstruede Villarreal tar første stikk i Kvartfinalen
Oddssingel Get-ligaen: Storhamar tar kommandoen fra start
V5-lunsj Drammen: Vi spiller ikke favorittene i Drammen
V4-lunsj Sverige: Godbiter i lunsjen på Jägersro
Lykkespill: Potten stiger - bli mangemillionær i påsken!

Det er første kamp i de fire kvartfinalene i Europa League som er det soleklare høydepunktet på torsdagens langoddsprogram. Alle de fire kampene starter kl 21.00. I tillegg er det klart for fjerde kamp i sluttspillfinalen mellom Frisk og Storhamar, likeså i den svenske finaleserien mellom Luleå og Frölunda. Og i NHL er Stanley Cup-igang, det spilles tre kamper natt til fredag.

NB! Fredag er det ca 376 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Arsenal - Napoli H 2,20 (spillestopp kl 20.55)


Sist søndag lanserte undertegnede Everton hjemme mot Arsenal som søndagens beste spill. Og traff utmerket med det tipset. Arsenal er fortsatt som natt og dag i sine prestasjoner på hjemme- og bortebane og har sin soleklare styrke hjemme på Emirates. Bunnsolide 14-2-1 hjemme i Premier League denne sesongen. Laurent Koscielny og Granit Xhaka må begge testes nærmere på kampdagen, mens Pierre-Emerick Aubameyang som ikke har startet de to siste kampene grunnet sykdom er ventet tilbake i startoppstillingen. Arsenal står ellers med sterke 12-4-1 på 17 hjemmekamper i UEFA-cupen/Europa League. Og manager Unai Emery har som kjent gjort stor suksess i Europa League som manager i Sevilla.

Napoli var ikke langt fra å kvalifisere seg til sluttspillet i Champions League, men de tapte den helt avgjørende bortekampen mot Liverpool i den siste gruppespillrunden. Er på en klar andreplass i Serie A, men hele 20 poeng bak serieleder Juventus. Vant ingen av bortekampene i gruppespillet i Champions League og har ingen seire på åtte forsøk på engelsk jord og tapt sju av dem. Mannskapsmessig ser det bra ut.

Lagene møttes forøvrig i gruppespillet i Champions League sesongen 2013/14. Da vanrt Arsenal sin hjemmekamp med 2-0, mens Napoli vant kampen på Stadio San Paolo med samme sifre.

Det er ingen tvil om at Napoli er kapable til å score på Emirates i kveld, men Napoli har i likhet med Arsenal sin klare styrke hjemme. Arsenal må skaffe seg et forsprang før returmøtet i Napoli. 2,20 på hjemmeseier er godkjent odds og spilles.

Klikk her for å levere spillet