Foto: AFP/Scanpix

Arsenal med B-lag i Hellas

Olympiakos kan få avansementet servert av gruppevinneren. Her er her dagens første oddstips.

Kommersielt

Langoddsen innleder med storslalåm, håndball og en rekke ishockeyobjekter. Fra klokken 20.45 går det i fotball fra Champions League og engelske ligaer og cup.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
24. Borussia Dortmund - Marseille B 4,65
Tyskerne er avhengige av en storseier i dag (minst 4 målsseier), samt resultatet i Olympiakos - Arsenal, for å gå videre. Vi tror de gjør et hederlig forsøk og måker på fra start. Marseille må også vinne, dersom Olympiakos slår Arsenal. Franskmennene stiller meget sterkt, mens hjemmelaget har et par fravær. Oddsen ser for skjev ut, her har Marseille en fair sjanse i det vi tror blir en dramatisk kamp. B til 4,65 blir dagens langskudd. Vi kommer tilbake til dette oppgjøret i dagens første dobbel, men der spiller vi UB, langskuddet er ren B.

Dagens avslag
20. KRC Genk - Bayer Leverkusen B 1,40
Genk ender sist i gruppen og spiller for ære og moro skyld, noe som ikke skal undervurderes i en hjemmekamp i Champions League. De har 0-0 mot Valencia og 1-1 mot Chelsea i de to foregående her. Skal da Leverkusen, som ikke har vært i nærheten av en borteseier i gruppen hittil, spilles til 1,40? Nei. Leverkusen vinner gruppen med seier og unngår da å møte en av de virkelig vriene motstanderne neste runde, så motivasjonen er der så absolutt, men vi tror ikke de får noe gratis i Belgia og holder oss unna denne borteseieren til 1,40. Leverkusen er fakstisk videre med tap dersom Chelsea og Valencia spiller uavgjort.

Dagens spill
Vi ser på kveldens kamper fra den siste runden av gruppespillet i Champions League. Ni lag er allerede videre fra gruppespillet, mens 16 andre kjemper om en av de syv ledige plassene. Åtte lag som havner på 3. plassene går over i Europa League. Det hele er veldig spennende, og vi kommer med to spillforslag i dag. I den siste dobbbelen tar vi med Barnsley fra Championship.

22. Olympiakos - Arsenal
Champions League gruppe F. Olympiakos har 6 poeng og tredjeplassen før denne siste runden. De må vinne, og det er gull verdt for dem at kveldens motstander allerede er gruppevinner og stiller uten sine beste spillere. Med seier passerer grekerne Marseille, dersom franskmennene ikke vinner i Dortmund. Olympiakos har 0-1 for Marseille og 3-1 mot Dortmund i sine to spilte hjemmekamper.

Midtbanespillerne Fuster, Fejsa, Ibagaza og Makoun må trolig stå over denne kampen med skader, mens det er usikkerhet rundt Mellberg (f) og Yeste (m).

Arsenal er videre som gruppevinnere og manager Wenger kan sende reservelaget, cup-laget, et alternativt lag, kall det hva du vil, til Hellas. Spillere som kan bli å se i kveld er Oxlade-Chamberlain, Ozyakup, Eastmond, Miquel, Yennaris og Rosicky. Her er hele troppen:

Fabianski, Mannone, Park, Chamakh, Benayoun, Coquelin, Frimpong, Oxlade-Chamberlain, Arshavin, Squillaci, Djourou, Vermaelen, Santos, Rosicky, Ozyakup, Yennaris, Eastmond, Miquel.

Det er synd at hjemmelaget mangler noen faste på midtbanen, men vi tror likevel de slår dette ribbede Arsenal-laget som ikke trenger noe resultat. Oddsen er naturligvis farget av at all motivasjonen er hos hjemmelaget, men 1,70 er fortsatt 1,70, og vi spiller hjemmeseieren.

32. Barnsley - Crystal Palace
The Championship. Barnsley er plutselig blant formlagene i Championship. 4-0-2 på de seks siste spilte har tatt dem opp rundt midten av tabellen. Det scores mål igjen, slik som i 4-3-borteseieren mot Peterborough i helgen. Runden før vant de derbyet mot Leeds 2-1 i Leeds, meget sterkt. De to siste på dagens bane har endt med 2-0 over Doncaster og 2-1 over Hull.

Perkins (m) er tilbake fra suspensjon. Ranger (a) er kommet på lån fra Newcastle og spilte deler av kampen mot Peterborough sist, og det er ventet at han spiller fra start nå, som spiss-makker til Craig Davies, som har 6 mål på de 6 siste kampene.

Som vi og mange andre trodde, klarte ikke Crystal Palace følge opp cup-triumfen mot Manchester United i hjemmekampen mot formløse Derby noen dager senere. Det endte 1-1, og med det har Palace 0-4-2 på sine seks siste. Den fine formen fra tidligere i høst har de ikke klart å holde på. Palace har 4-0-5 på bortebane.

Scannell (m) og Moxey (f) ble skadet i cup-kampen mot United og er ute. Fra før er Williams, Marrow og Hills ute. Det blir sikkert en del endringer fra manager Freedman igjen, siden dette er lagets tredje kamp på seks dager.

Hjemmelaget har virkelig fått opp dampen og scorer mange mål. Det motsatte er skjedd med Palace, selv om det ikke så sånn ut på Old Trafford. Vi mener Barnsley har gode sjanser til enda en hjemmeseier i kveld, og 2,05 på H spilles. Dagens andre dobbel gir 3,48 i samlet odds og innsatsen blir 100 kroner. Spillefrist klokken 20.40 her også.

22. Olympiakos - Arsenal 1,70 3,25 3,95
32. Barnsley - Crystal Palace 2,05 2,90 2,90

Total odds 3,48

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus