*Nettavisen* Sportspill.

Arsenal med fenomenal statistikk hjemme mot Everton

Alexandre Lacazette of Arsenal celebrates scoring his goal to make it 4-0 during the Premier League match at the Emirates Stadium, London. Picture date: 16th February 2020. Picture credit should read: Robin Parker/Sportimage via PA Images

Alexandre Lacazette har endelig begynt å score mål igjen. Franskmannen scoret ett av målene i 4-0 seieren hjemme mot Newcastle forrige søndag og scoret seiersmålet for Arsenal i torsdagens Europa League-kamp borte mot Olympiakos. Foto: Robin Parker (Pa Photos)

Arsenal har slått Everton de fem foregående sesongene hjemme på Emirates. Søndag tror vi på ny seier til Arsenal.

23.02.20 08:38

Det er en strålende sportssøndag vi har foran oss. Det spilles tre kamper i Premier League og VM i skiskyting avsluttes med fellesstarter både for kvinner og menn. Ellers er det godt med kamper fra både Serie A, La Liga, Bundesliga og Ligue 1. I Trondheim er det klart for siste etappe i Ski de Tour og her er det jaktstart for både menn og kvinner.

NB! Onsdag er det ca 71 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Arsenal - Everton H 1,97 (spillestopp kl 17.25)
Arsenal tok en sterk 1-0 seier borte over Olympiakos i Europaligaen så sent som torsdag kveld og har dermed med seg et strålende utgangspunkt foran returen i London førstkommende torsdag. I Premier League har det derimot vært langt mellom høydepunktene denne sesongen, selv om The Gunners har fått seg en liten opptur etter at Mikel Arteta overtok manageransvaret rundt juletider. I forrige serierunde ble det solide 4-0 hjemme over Newcastle i en kamp der det meste løsnet etter hvilen. 5-5-3 hjemme på Emirates så langt. Både Özil og Torreira sto over torsdagens kamp i Hellas, men kan være tilbake igjen her. Det ble 0-0 i det omvente møtet mellom lagene like før jul i en tafatt forestilling.

Klikk her for å levere dette tipset

Opptur med Ancelotti

Everton har fått seg en opptur etter at ringreven Carlo Ancelotti overtok ansvaret for de blå fra Merseyside like før jul. De kommer fra 3-1 hjemme over Crystal Palace før de fikk en liten vinterpause for to uker siden og er nå med i kampen om en plass i Europa for alvor. Ligger som nummer ni med 36 poeng før denne runden - to poeng foran dagens motstander. Etter at Ancelotti overtok i desember er det faktisk bare Liverpool som har tatt flere poeng enn Everton i Premier League.

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips: Strålende sportssøndag - sjekk våre oddstips
Tippetips: Manchester United er ikke klink på søndagskupongen
VM fellesstart: Olsbu Røiseland skal knuse Wierer og Herrmann
VM fellesstart: Thingnes Bø tar gull
V65 Bergen: Internasjonal V65-kveld på Bergen travpark
V4 Charlottenlund:
Herlig søndagslunsj fra Danmark
V75 Solvalla
: Vi klinker til med tre bankere

Everton er svake borte

3-3-7 borte skremmer dog ingen. Andre Gomes er tilbake etter den stygge skaden han pådro seg mot Tottenham i høst og kan være aktuell for en plass i startoppstillingen. Bernard og Iwobi er friske igjen, mens Delph returnerer fra karantene. Den tidligere Arsenal-spilleren Theo Walcott er dog usikker etter smellen han pådro seg i seieren mot Crystal Palace sist.

Arsenal har slått Everton hjemme i Premier League de fem foregående sesongene og Arsenal har vist fremgang i det siste. 1,97 i odds på hjemmeseier er slett ikke verst betalt.

Klikk her for å levere dette tipset

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag