Wolverhampton - Arsenal

Odds: Handicap 3-veis 1:0 Arsenal

Kampstart lørdag 12. november kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Molineux Stadium

Kampen vises på Viasport Premier League og Viaplay

Vi tror Arsenal vinner med to mål eller mer. Det spiller du på her til 2.60 i odds

Arsenal har selvsagt som mål å ta VM-ferie på toppen av tabellen i Premier League når de reiser til Molineux for å møte Wolverhampton lørdag kveld.

Dert var en kontrastfylt aften for lagene i ligacupen på onsdag, for Arsenal røk overraskende 1-3 hjemme for Brighton, mens Wolverhampton gikk videre etter 1-0 hjemme mot Leeds.

Ny manager for Wolverhampton

Bruno Lage måtte pakke sakene sine og forlate sjefsjobben på Molineux i begynnelsen av oktober, og frem til Julen Lopetegui overtar(mot Gillingham i ligacupen rett etter VM), er det Steve Davies som har ansvaret.

Han får en siste sjanse til å skaffe resultater i hjemmeoppgjøret mot Arsenal, og den nest siste kampen til Davies ga i hvert fall laget litt tro på seg selv.

I ligacupen mot Leeds onsdag kveld hadde hjemmelaget flere sjanser til å avgjøre, men måtte vente helt til det 85. minutt. Boubacar Traoré hamret ballen i mål fra 20 meter, og Wolverhampton var videre til fjerde runde.

I Premier League har det gått fryktelig trått for ulvene, og de ligger på 19. plass på tabellen, der kun målforskjellen gjør at de holder seg foran Nottingham Forest.

Spillemessig har det ikke vært så aller verst, men 1-1-6 på de åtte siste kampene er svakt. Det har sviktet i avgjørende øyeblikk både fremover og bakover på banen.

Fem scoringer på de åtte siste der to av de har vært straffemål og et susende langskudd av Ruben Neves, holder selvsagt ikke i lengden.

Effektiviteten må definitivt opp begge veier når serieleder Arsenal kommer på besøk lørdag kveld.

Spillefrist for lotto er lørdag kl 18

Arsenal gikk på smell i ligacupen

Både Arsenal og Brighton byttet mye på laget før ligacupkampen tidligere i uken, men Arsenal var mest offensiv. Der var det kun William Saliba fra den beste elleveren som var med fra start.

Hjemmelaget tok oppskriftsmessig ledelsen etter et vakkert angrep. Reiss Nelson stormet fremover og slapp ballen perfekt til Eddie Nketiah, som vakkert bøyde skuddet i borteste hjørne.

Brighton slo kjapt tilbake og scoringer av Danny Welbeck, Kaoru Mitoma og Tariq Lamptey gjorde at Arsenals seiersrekke på Emirates stoppet på 12 kamper.

I jakten på seriegull kan det vise seg at å ryke ut av ligacupen ikke er det dummeste. Kampene kommer fryktelig tett på grunn av VM, og det gjelder å ha friske og skadefrie spillere hvis man skal holde Manchester City bak seg.

I Premier League har Arsenal vært utrolig stabile, og har kun avgitt poeng borte mot Manchester United(tap 1-3), og borte mot Southampton(uavgjort 1-1).

Mannskapet til Arteta har 6-1-0 på de syv siste og med fire baklengsmål på fremmed gress(tre av de mot United) har de den beste defensive rekorden av samtlige på bortebane.

Arsenal tar VM-ferie på toppen av tabellen

Arsenal gikk på en smell i ligacupen sist onsdag, men til denne kampen kommer førsterekka inn fra start og da tror vi Wolverhampton får kjørt seg.

Mannskapet til Mikel Arteta har imponert voldsomt siden starten i august, og har bare møtt på to små fartsdumper underveis.

Wolverhampton sliter i bunnen av tabellen, og har kun tatt ett poeng på de fire siste. Selv om de scoret to i det siste oppgjøret hjemme mot Brighton, har tendensen vært at de sliter med å få hull på byllen.

Åtte scoringer på de 14 første kampene er klart svakest i Premier League, og når det beste defensive laget - som også pøser inn mål fremover - kommer på besøk, blir vårt tips at Arsenal tar en komfortabel seier.

Vi tror Arsenal vinner med to mål eller mer. Det spiller du på her til 2.60 i odds