Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips:
En lørdagskupong fylt opp av Engelsk fotball
V75 Bjerke: V75 med Gulljackpot på Bjerke
Oddstips 1: Ulvene må skjerpe seg på hjemmebane
Oddstips 2: Everton-stjernene må ta seg selv i nakken
Oddstips 3: Paul Pogba briljerer nok en gang
Live: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Lørdagens oddsmeny er jo gnistrende flott. I Premier League så skal fire av seks topplag i aksjon. Toppkampen mellom Arsenal og Chelsea er litt av en godbit. Championship ruller videre, og hele 20 av 24 lag skal i aksjon. I LaLiga spilles det tre kamper. Madrid og Barcelona spiller søndag, men vi får se både Atletico Madrid og Valencia i aksjon denne lørdagen. Ellers er det seriekamper i Serie A, Bundesliga, Ligue 1 og Eredevise. Håndball-Vm spilles og lørdag, men våre gutter i rødt, hvitt og blått skal ikke i ilden før søndag. Det mot Egypt klokken 20:30.

NB! Førstepremiepotten i Lotto er på 14 millioner kroner lørdag. Lever kupongen her!

Arsenal - Chelsea H - 2,75 (Spillestopp 18:25)

Klikk her for å levere dette spillet

Arsenal har skuffet noe den senere tiden. Får her en meget viktig kamp i jakten på plass i neste sesongs Champions League. I øyeblikket skiller det seks poeng opp til topp fire som må til. Med tap her er The Gunners faktisk i ferd med å bli hektet litt av i jakten på spill i mesterligaen, men vi tror de har gode sjanser i dagens kamp. På Emirates er Arsenal sterke. På de første 11 hjemmekampene har de tapt kun en - og det mot City i sesongens første. Etter det har de 8-2-0 på de ti siste. Meget sterke tall. 1-1 mot Liverpool og 4-2-seier mot Tottenham viser at laget hevder seg mot de aller beste lagene hjemme.

Emery og Arsenal gikk på et nytt nederlag forrige helg mot West Ham. Dette var skuffende, men det kunne endt annerledes. Arsenal hadde mange store sjanser og burde scoret. Nest sist vant man 4-1 hjemme mot Fulham. Men, dette Arsenal-laget har en tendens til å slå tilbake når det gjelder. Laget innledet sesongens to første kamper med tap, men tok da syv strake seiere og gikk 14 Premier League-kamper uten tap. Vi har en sterk følelse på oss at spillerne er tente på å slå tilbake i dagens kamp mot Chelsea. Tap i dagens kamp er nemlig veldig ille for dagens hjemmelag.

Welbeck, Mkhitaryan og Holding er skadet og spiller ikke.

Chelsea ankommer Emirates seks poeng foran Vertene etter 22 spilte runder. Laget presterer greit, men noe ustabilt. Har i denne kampen muligheten til å åpne opp en luke på ni poeng ned til Arsenal. Chelsea er gode på fremmed gress, og står med 7-1-2 etter de 10 første. Det man skal merke seg med denne bortestatistikken er at dem har tapt to av de tøffeste bortekampene i år. Tottenham og Wolverhampton. Borte mot West Ham er og tøff, og her ble det 0-0. Med andre ord, de har egentlig slått ganske enkel motstand i seirene på bortebane. Det blir meget spennende å se laget i dagens kamp.

De blåkledde vant 2-1 på hjemmebane over Newcastle i siste kamp. Skuffende 0-0 mot Southampton nest sist, også det hjemme på Stamford Bridge. Vi synes heller ikke de var spesielt gode mot Newcastle forrige helg, men det ble en viktig trepoenger - og det er alt som teller! Chelsea er for øvrig fortsatt med i alle tre cupturneringene (FA cup, Ligacup og Europa League).

Begrunnelse H: Arsenal har egentlig ikke råd til å tape denne kampen. De er svært gode på hjemmebane, og har tatt fire poeng mot Liverpool og Tottenham på Emirates. Chelsea har vært flinke på bortebane, men har tatt et poeng på de tre tøffeste bortekampene så langt. Vi har godfølelsen på at Arsenal forsterker hjemmestatistikken og tar tre uhyre viktig poeng. I tillegg synes vi at Chelsea er svake favoritter til 2,20. 2,75 på hjemmeseier er klart mer interessant.

Klikk her for å levere dette spillet