Jack Grealish er endelig tilbake etter langt skadefravær og han har løftet Villa i det siste. Her gratuleres han av Tammy Abraham etter å ha scoret seiersmålet mot Birmingham forrige søndag.
Jack Grealish er endelig tilbake etter langt skadefravær og han har løftet Villa i det siste. Her gratuleres han av Tammy Abraham etter å ha scoret seiersmålet mot Birmingham forrige søndag. Foto: Craig Brough (Reuters)

Aston Villa har meldt seg på i opprykkskampen

Aston Villa har vind i seilene for tiden og jakter for alvor playoffplass i Championship.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Bonuspott med Solskjær
Oddssingel PL:
Det kan bli en sen kveld for Solskjær og United
VM skiskyting stafett menn:
Norge skal ta gull på herrestafetten
VM skiskyting stafett kvinner:
Marte Olsbu skal gi Norge stafettgull
Oddssingel PL:
Newcastle til feit borteodds
Oddssingel Championship:
Leeds fester grepet om opprykksplassen
V75 Drammen: To sterke bankere i Drammen
V65 Århus:
Internasjonal V65-kveld fra Danmark
VM skiskyting
: Her er programmet

Det er et meget innholdsrikt langoddsprogram vi har foran oss lørdag. Det er kvartfinaler i FA-cupen i England denne helgen, og tre av disse skal spilles lørdag. I tillegg er det full serierunde i Championship. I tillegg er det en rekke kamper i både la Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1. I tillegg er det mye vintersport. I VM i skiskyting i Østersund er det stafetter for både kvinner og menn. I Falun er det sprint verdenscup langrenn, mens Raw Air har sin avslutningshelg med skiflyging fra Vikersund. Det er også verdenscupavslutning i alpint i Andorra.

NB! Husk å spille Lotto. Ca 14 millioner kr i førstepremiepotten lørdag. Lever kupongen her!

Aston Villa - Middlesbrough H 2,10 (spillestopp kl 15.55)
Meget viktig kamp i playoffstriden. Det var stilt store forventninger til suksessrike Dean Smith når han overtok som manager for Villa i fjor høst etter sparkede Steve Bruce. Men stabiliteten har latt vente på seg, helt til det siste. Onsdag kveld kom Aston Villas tredje strake seier og Villa avanserte til 8. plass. Nå er det kun to poeng opp til Derby på 6. plass og siste playoffplass og kun fire poeng opp til Middlesbrough på 5. plass. Står med 7-8-3 på hjemmebane, men moste Derby med 4-0 i forrige hjemmekamp.

Middlesbrough har med kun ett poeng på de tre siste seriekampene, trolig meldt seg ut av kampen om en av de to direkte opprykksplassene. Ligger på 5. plass med totalt 58 poeng og har 15 poeng opp til Leeds på 2. plass, riktignok med en kamp mindre spilt. Kun tre av 18 bortekamper er tapt, totalt viser bortetallene 8-7-3.

0-0 i tilsvarende seriekamp på Villa Park forrige sesong. Villa har for alvor fått opp farten nå, mens Middlesbrough er på vikende formkurve. 2,10 på hjemmeseier spilles.

Sheffield Wednesday - Blackburn H 1,90 (spillestopp kl 15.55)

Sheffield Wednesday fortsetter fremgangen under Steve Bruces ledelse og har nå ni kamper på rad uten tap. Har også fått los på playoff etterhvert og ligger nå kun fire poeng bak Derby på 6. plass. Solide 7-8-3 hjemme på Hillsborough der to av de tre siste er vunnet.

Nyopprykkede Blackburn har klart seg bra og ligger på 16. plass med totalt 47 poeng. Det skiller 11 poeng ned til Rotherham under streken, men selv om det bare er ni poeng opp til Derby på 6. plass, skal veldig mange lag passeres om det skal lykkes. Formen viser også klart nedadgående tendens med kun en seier på de åtte siste seriekampene (1-1-6). Har heller ikke imponert nevneverdig på bortebane denne sesongen (4-5-9).

Begge de to siste tilsvarende har endt med hjemmeseier. Wednesday er i strålende form, mens Blackburn er helt formløst. 1,90 på hjemmeseier er slett ikke verst betalt. Vi kombinerer med seier til Aston Villa og får en sprek Championship-dobbel til 3,99 i totalodds.

Klikk her for å levere spillet

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør