Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Bonuspotten skal fordeles - 4 mill kr i tolverpotten
Oddsdobbel Premier League:
Favorittdobbel til tre i odds
Oddssingel PL: Son tar ansvar i Kanes skadefravær
Oddssingel Eliteserien:
På tide at Brann viser seg fram
Oddsdobbel 2:
United-dobbel til 9,45 i odds
V75 Leangen:
Vi spiller to bankere i lørdagens V75
V65 Bollnäs:
Vrien omgang med frekk banker
PostNord-ligaen
: Fredrikstad må levere
Norsk Tipping-ligaen: Les vår analyse av de seks avdelingene

Det er et meget innholdsrikt langoddsprogram lørdag. Her hjemme er det oppstart i både PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen og det er mange kamper herfra lørdag. I Premier League skal Manchester United i aksjon hjemme mot West Ham lørdag kveld og det er en av seks kamper i Premier League. Så er det full serierunde i Championship og lørdag kveld er det duket for et durabelig Vestlands-derby i Eliteserien mellom Viking og Brann. Lørdag ettermiddag er det toppkamp mellom Sandefjord og Aalesund i OBOS-ligaen. Rundt omkring i Europa er det ellers en rekke kamper i både La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1 og det er også kamper i Toppserien for kvinner her hjemme.

NB! Lørdag er det Gulltrekning i Lotto med ca 30 millioner kroner i førstepremiepotten. Lever kupongen her!

Aston Villa - Bristol City H 1,75 (spillestopp kl 15.55)
Til tross for en spiller utvist allerede etter 34 minutter og at laget lå under 0-1 til pause borte mot nedrykkstruede Rotherham, fikset formsterke Villa to raske mål i starten av andre omgang og vant 2-1. Det var Aston Villas sjuende strake seier og laget styrket seg ytterligere i jakten på en playoffplass. Ligger på 5. plass med 66 poeng og har fem poeng ned til Middlesbrough på 7. plass. Solide 9-8-3 hjemme på Villa Park. Tyrone Mings ble utvist mot Rotherham og soner karantene lørdag. Ellers er det ingen nye skader for Aston Villa.

Med i playoffstriden er også i aller høyeste grad Bristol City. De vant som ventet sin hjemmekamp mot West Bromwich i midtuken og holder den siste playoffplassen (6. plass) med sine 65 poeng og har således fire poeng ned til Middlesbrough på 7. plass, i tillegg har Bristol City en kamp mindre spilt. Bunnsolide 7-2-1 på de ti siste bortekampene, deriblant 3-2 mot opprykksjagende Sheffield United i nest siste bortekamp. Ingen nye skader eller karantener for Bristol City.

2-0 og 5-0 til Aston Villa i de to tilsvarende i de to foregående sesongene i Championship. Aston Villa er i kalasform, jakter sin åttende strake seier og spilles til godkjente 1,75 i odds. Det er i snaueste laget for et singelspill, vi kombinerer med en godt betalt hjemmeseier fra Premier League.

Brighton - Bournemouth H 2,15 (spillestopp kl 15.55)

Meget viktig kamp for hjemmelaget. De ga Manchester City kamp helt inn i forrige helgs semifinale i FA-cupen på Wembley, men endte opp med 0-1 tap. I Premier League ligger Brighton på 16. plass før helgens runde med 33 poeng. Ned til Cardiff under streken skiller det fem poeng og Brighton har i tillegg en kamp tilgode. Skuffet ved å tape 0-1 for Southampton i forrige hjemmekamp, men står med brukbare 6-4-5 hjemme totalt. Langtidsskadde Pascal Gross er endelig tilbake i trening, men rekker ikke lørdagens kamp.

Bournemouth ligger på 13. plass med 38 poeng og med ti poeng ned til Cardiff under streken, blir det nok Premier League-fotball for Bournemouth også neste sesong. Røk overraskende 1-3 hjemme mot bortesvake Burnley sist lørdag og har kun en seier på sine ni siste seriekamper (1-2-6). Særdeles svake 4-0-12 totalt på bortebane. Charlie Daniels, Simon Francis og Steve Cook er aller fortsatt skadet, mens Diego Roco er ny på skadelisten for Bournemouth.

Det endte 2-2 i tilsvarende oppgjør sist sesong. Brighton tar et gigantisk steg mot ny kontrakt med seier her og bortesvake Bournemouth skal være overkommelige. 2,15 er fin odds på hjemmeseier og Brighton kombineres med seier til Aston Villa. Totalodds på denne dobbelen 3,76.