Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddsdobbel 1: Atalanta kan snyte Milan for konfekten
Oddssingel La Liga: Denne kampen stinker U
Oddsdobbel 2:
Tertnes er en hard nøtt å knekke på hjemmebane
V64 Åby
: Herlig V64-jackpot med over 900 000 kr ekstra
V65 Bergen: Vi jakter ny V65-suksess i Bergen
V5 Drammen
: Lunsj med stor potensial

Torsdagens langoddsprogram byr på to kamper fra Serie A og tre kamper fra midtukerunden i La Liga. Det er også midtukerunde i Nederland denne uken og denne avsluttes med to kamper i kveld. I tillegg er det også kamper fra Sveits og mesterskapsserien i Danmark. I kvinnenes eliteserie i håndball spilles det en viktig kamp mellom Tertnes og Fredrikstad i kveld, mens Timrå og Oskarshamn gjør klar for femte kamp i SHL-kvaliken om en ledig plass i neste sesongs SHL. Natt til fredag spilles det 12 kamper i NHL.

NB! Fredag er det ca 280 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Atalanta - Bologna - begge lag scorer - 1,70 (spillestopp kl 20.55)
Atalanta skuslet vekk to poeng hjemme mot Chievo i siste hjemmekamp og de poengene kan vise seg å bli skjebnesvangre i kampen om 4. plassen i Serie A. I og med at Milan kun klarte 1-1 hjemme mot Udinese tirsdag kveld, vil Atalanta med seier i kveld kun være ett poeng bak Milan på 4. plass når det gjenstår åtte serierunder. Atalanta har imidlertid et steintøft program igjen. I de fire gjenstående bortekampene skal laget møte Inter, Napoli, Lazio og Juventus. Milan har et klart enklere program, selv om de har bortekamp mot Juventus lørdag kveld. Atalanta har faktisk ikke bedre enn 6-4-4 hjemme i Bergamo denne sesongen og de klarte altså kun 1-1 mot tabelljumbo Chievo i forrige hjemmekamp.

Bologna kjemper en knallhard kamp for å overleve og står faktisk med tre strake seire. Det var helt sikkert en strek i regningen for Bologna at Empoli tok en meget overraskende hjemmeseier mot Napoli i går kveld. Det medførte at Empoli passerte Bologna på tabellen og at Bologna igjen havner under streken. Dog er det kun ett poeng opp til Empoli og søndag har Bologna hjemmekamp mot allerede nedrykksklare Chievo. Bologna skal ellers ha fem av sine åtte gjenværende kamper etter denne på hjemmebane. Det er positivt for på bortebane har ikke laget bedre enn 2-5-8. Men de vant forrige bortekamp mot Torino og i fjerde siste bortekamp vant de 1-0 mot Inter.

Atalanta er satt til skyhøy favoritt i kveld, men 1,46 i odds på at lag som kun har vunnet 6 av sine 14 hjemmekamper frister ikke veldig. Bologna har scoret mål i sine seks siste bortekamper. Oddsen på at begge lag scorer i kveld er på klart godkjente 1,70 og blir vårt utvalgte spill. Det er i underkant for et singelspill, så vi kombinerer.

Timrå - Oskarshamn H 1,80 (spillestopp kl 19.25)

Ishockey og SHL-kvalik. Timrå endte sist i Eliteserien og står i fare for å rykke rett ned igjen etter fjorårets opprykk. Endte hele 16 poeng bak Mora som endte nest sist i SHL, men var uansett klar favoritt til å komme seg gjennom denne kvalen som seierherre. Sånn har det ikke gått.

Oskarshamn har overrasket alt som er av hockeeyeksperter i Sverige. De var ikke ventet å kjempe i toppen av Hockeyallsvenskan, men endte på 2. plass der. Det innebar at laget spilte opprykkskvalik mot AIK. Som var storfavoritt i denne, men Oskarshamn vant den matchserien.

Det er spilt fire kamper i denne best av sju-serien og det står 2-2 etter de fire første. De tre første gikk til forlengning, der Timrå avgjorde til sin fordel i begge hjemmekampene, mens Oskarshamn avgjorde til sin fordel i sin første hjemmekamp. Tirsdag vant så Oskarshamn 5-2 hjemme. Presset er naturligvis på Timrå før kveldens hjemmekamp, men normalt skal de fikse seieren og 3-2 i kamper på hjemmeis.

1,80 på hjemmeseier (etter ordinær tid) er helt grei odds i kveld og kombiners med begge lag scorer i kampen mellom Atalanta og Bologna. Totalodds på denne dobbelen blir da 3,06.