Chelseas hjemmetap for Bradforf i FA-cupen var en av mange bomber på lørdagens tippekupong.
Chelseas hjemmetap for Bradforf i FA-cupen var en av mange bomber på lørdagens tippekupong. Foto: Tim Ireland (Ap)

Aud Berit vant 2,2 mill. på Chelsea-fiasko

Aud Berit fra Oslo var den eneste med 12 rette på lørdagens "umulige" tippekupong.

Kommersielt

Tippekupongen lørdag var en av de mest vriene vi har sett på flere år.

De to topplagene i Premier League, Chelsea og Manchester City, tapte på hjemmebane for lag fra henholdsvis League One og Championship, og favoritter som Tottenham og Southampton gikk også på tap på hjemmebane.

Når heller ikke Liverpool klarte å vinne hjemme mot Championship-klubben Bolton og det kun ble én hjemmeseier på kupongen, sier det seg selv at det var få spillere som fikk særlig mange rette. Nettavisen Sportspills største tipsforslag endte opp med skrøplige 5 rette, og utbetalingen for 11 og 10 rette var på henholdsvis 73.740 og 6045 kroner - noe som er usedvanlig høyt.

Tok potten alene
Det var imdlertid en person som klarte å prikke inn 12 rette. Vedkommende heter Aud Berit og kommer fra Oslo. Den heldige spilleren pleier å levere  en femkurskupong med faste tegn, og denne gangen ble det fullklaff.

Totalt ga kupongen en gevinst på pene 2,2 millioner kroner.

- Dette er jo ren flaks, lo Aud Berit da Norsk Tipping ringte for å gratulere.

- Dette er helt utrolig. Jeg følger egentlig ikke så godt med på fotball, men som sagt tidligere så leverer jeg et par faste rekker hos kommisjonær, fortsatte hun.

Ferie og oppussing
Det er ikke første gang Aud Berit har flaks i Tipping.

- For 20 år siden vant jeg 50 000 kroner på Tipping, men dette hadde jeg aldri trodd, sa hun.

Hun har allerede noen planer om hva hun vil bruke pengene på.

- I disse dager så hjelper vi den ene sønnen vår med å pusse opp en leilighet, så det kan hende det blir noen kroner på han. Vår andre sønn skal snart kjøpe seg leilighet, så mulig det blir litt på han også.

- Også må det bli ferie da. Litt varmere strøk nå hadde ikke gjort noe, fortalte den heldige tipperen og la til at hun skal kjøpe seg ny sykkel.

12 rette for Sportspill søndag
Selv om det ikke gikk bra med Sportspills tippetips lørdag, tok vi revansje med 12 rette både for det lille forslaget (96 kroner) og det store (384 kroner) søndag.

Det minste tipset hadde en samlet tilbakebetaling på 3750 kroner, mens det store ga 4205 kroner tilbake. Neste sjanse til å vinne i Tipping er førstkommende fredag.

På sportspill.no finner du daglige trav- og oddstips og tips til hver tippekupong.