Callum Robinson har hatt en av sine beste uker i karrieren. Den Northampton-fødte spilleren, som er kvalifisert til å spille for Irland fordi bestemoren er født i Monaghan, scoret to mål i første omgang av lørdagens 3-0-seier i VM-kvalifiseringen mot Aserbajdsjan, og han gjentok prestasjonen i tirsdagens privatlandskamp mot VM-vertene Qatar.

Ca. 316 millioner i Eurojackpot-potten. Spillefrist er fredag kl. 19.00.

Da scoret 26-åringen to ganger i løpet av 13 minutter i første omgang på Aviva Stadium, og West Brom-spilleren fullførte hat-tricket åtte minutter ut i andre omgang.

Robinson ble den første irske landslagsspilleren som scoret et hat-trick siden Robbie Keane gjorde det mot Gibraltar i oktober 2014.

At Callum Robinson scorer mot Birmingham gir 2,55 i odds

Den irske landslagsspilleren har scoret tre mål for West Brom denne sesongen, men har ikke scoret siden 18. august mot Sheffield United.

Med den formen han viser nå, tror vi at han scorer mot Birmingham. Han har allerede scoret én gang mot West Midlands-rivalen tidligere. Scoring nummer to kommer fredag.

West Bromwich - Birmingham

West Bromwich vinner og holder nullen - 2,55

Kampstart fredag kl. 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

The Hawthornes

Vi tror at West Brom vinner og holder nullen. Det spiller du på her til 2,55 i odds

West Bromwich ubeseirede rekke på ti kamper tok slutt i 0-1-tapet mot Stoke før landslagspausen, men West Midlands-klubben skal være i stand til å slå tilbake fredag mot et Birmingham City-lag som er i kjempetrøbbel.

Albion er ubeseiret på the Hawthornes i Championship. De står med tre seire og to uavgjorte på de fem første hjemmekampene, mens Birmingham har tapt de to siste bortekampene.

Ca. 316 millioner i Eurojackpot-potten. Spillefrist er fredag kl. 19.00.

Gjestene har nå spilt fire kamper uten å score mål, og de har tapt fire av de fem siste kampene, og vi tror elendigheten fortsetter mot et Baggies-lag som vil tilbake til Premier League på første forsøk.

Får tilbake nøkkelspiller

WBA vil ta tilbake tabelltoppen i Championship med seier, iallfall i noen timer frem til Bournemouth har spilt lørdag, og de har en god statistikk mot Midlands-rivalene. West Brom har ikke tapt mot Birmingham siden 2006, og de har vunnet fem av de siste syv kampene mellom de to lagene.

Det er flere grunner til å tro på West Brom-seier. De får ifølge lokalavisen Express and Star tilbake den viktige midtstopperen Matt Clarke. Han har ikke spilt for the Baggies siden de slo Blackburn 21. august. Nå kan spilleren som er på lån fra Brighton spille fredagens derbymatch. Med Clarke tilbake vil WBA være forsterket.

Lotto har spillefrist lørdag kl. 18.00.

West Brom har vært bra offensivt. Før helgens serierunde er det kun to lag som har scoret flere mål enn dem. Albion har 20 mål på elleve kamper så langt, og gjestene har sluppet inn minst tre mål i tre av de siste fem kampene.

Birmingham har gått målløs av banen i seks av elleve kamper denne sesongen, og de står uten scoring i de fire siste matchene. Det er ingen grunn til å tro at de skal klare å score mot WBA. Vi tror vertene vinner og unngår baklengsmål mot West Midlands-rivalen.

Vi tror at West Brom vinner og holder nullen. Det spiller du på her til 2,55 i odds