Gå til sidens hovedinnhold

B-preget Liverpool-lag vinner mot Porto

Det er ventet at Jürgen Klopp vil stille med et B-preget lag mot Porto, da de røde allerede er gruppevinnere og klare for cupspillet i Champions League.

Liverpool Echo skriver at opptil syv spillere kan få sin Champions League-debut i onsdagens kamp.

Klopp stilte med en ung benk mot Arsenal i helgen. Tyler Morton, Conor Bradley, Owen Beck og Kaide Gordon satt alle på innbytterbenken da Liverpool slo the Gunners 4-0.

På fredag kan man vinne 311 millioner kroner i Eurojackpot - klikk her for å spille.

Stortalentet Gordon er uaktuell til onsdagens match. Han er ikke på A-listen til Liverpool, og han har ikke vært lenge nok i klubben til å kunne bli registrert på B-listen for unge spillere. Men Anfield-laget har 16 spillere på B-listen, inkludert førstelagsspillerne Curtis Jones og Neco Williams.

Midtbanespilleren Tyler Morton, som debuterte i Premier League mot Arsenal i helgen, er antakeligvis den som ligger nærmest an til å få sjansen mot Porto.

Conor Bradley og Owen Beck vil, ifølge lokalavisen i Liverpool, trolig starte på innbytterbenken.

Elijah Dixon-Bonner kom inn mot Preston i ligacupen tidligere denne sesongen, og siden han er for gammel til å spille på U19-laget til Liverpool i UEFA Youth League, er det gode muligheter for at han får plass i troppen onsdag.

Black Week-tilbud! Her kan du se alle årets Premier League-drakter

Harvey Blair debuterte på førstelaget mot Preston, og han kan få en ny sjanse mot Porto. Billy Koumetio debuterte i Champions League sist sesong mot FC Midtjylland, men siden fire av Liverpools fem midtstoppere er friskmeldte, er det lite sannsynlig at han blir brukt.

James Norris er også en spiller som kan bli brukt på førstelaget. Han kom inn fra benken da et meget ungt Liverpool-lag tapte 5-0 for Aston Villa i ligacupen for to år siden.

James Balagizi satt på innbytterbenken i ligacupseieren over Norwich tidligere i sesongen, og kan også være aktuell for en benkplass mot Porto.

Jarrell Quansah, Luke Chambers, Dominic Corness, Max Woltman og Oakley Cannonier er de andre spillerne på Liverpools B-liste.

Liverpool - Porto

Odds: Liverpool vinner og at det scores over 2,5 mål - 2,90

Kampstart onsdag 24. november kl 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Anfield

Kampen kan sees på TV2 Sport Premium 1

Vi tror Liverpool vinner og at det scores over 2,5 mål. Det spiller du på her til 2,90 i odds

Liverpool har allerede vunnet gruppe B, og er klare for åttendedelsfinalene i Champions League. Siden Liverpool har en skadeliste lang som et vondt år, er det mulig Jürgen Klopp vil gjøre en del endringer på laget.

I helgens kamp mot Arsenal fikk Diogo Jota en kneskade, og det er usikkert om han blir spilleklar til kampen mot Porto. Divock Origi kom tilbake med skade i leggen etter å ha spilt for det belgiske landslaget, men han kan rekke onsdagens kamp. Andy Robertson ble også skadet på landslagsoppdrag. Fra før er Roberto Firmino, Naby Keita, Harvey Elliott, Joe Gomez, Curtis Jones og James Milner ute.

Det er ca. 150 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Porto blir en hard nøtt. De har kun tapt én av de siste ti bortekampene i alle turneringer, og de kan gi et ungt Liverpool-lag kamp på Anfield onsdag.

Liverpool har tross alt gått av banen uten seier i to av de siste fire kampene på Merseyside. Porto ligger på andreplass i gruppen før onsdagens kamp, og kjemper mot Atletico Madrid om en plass i åttendedelsfinalene.

Klopp prioriterer Premier League

Siden Porto trenger poeng, og Liverpool antakeligvis kommer til å hvile noen av sine stjerner, vil onsdagens kamp sannsynligvis bli en jevnspilt affære.

Liverpool er fire poeng bak serieleder Chelsea i Premier League, og den engelske toppdivisjonen vil bli Klopps hovedprioritet frem til cupspillet starter i Champions League. Det vil ikke være noe sjokk om en eller flere av de største Liverpool-profilene, som Mohamed Salah, Sadio Mane, Diogo Jota og Virgil van Dijk, starter på benken onsdag.

De portugisiske serielederne ble utklasset i den første kampen mot Liverpool, hvor de tapte 1-5. De bør klare seg betydelig bedre mot et rotert Liverpool-mannskap.

Klopp har brukt ligacupen til å hvile de største stjernene sine, men de B-pregede Liverpool-lagene har likevel klart å vinne der. Vi tror også de kan slå Porto, selv om portugiserne kun har tapt to av de siste 18 kampene i alle turneringer denne sesongen.

Tyskeren kommer ikke til å sende et purungt lag på banen, men flere av de unge talentene kan få sjansen underveis.

Evening Standard mener dette er et sannsynlig lag: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Tsimikas, Fabinho (Morton), Thiago, Oxlade-Chamberlain, Jota, Origi, Minamino.

De reservepregende lagene Klopp har mønstret i de to siste ligacupkampene har scoret fem ganger, så det burde være gode muligheter for at begge lag scorer i onsdagens kamp. Porto har vunnet fire av de seks siste bortekampene, og begge lagene har scoret i fire av dem. Vi går likevel for en annen variant.

Black Week-tilbud! Her kan du se alle årets Premier League-drakter

I tre av de første fire kampene til Liverpool i Champions League har det vært scoret over 2,5 mål, og det har også vært scoret over 2,5 mål i de ni siste Premier League-kampene til Liverpool.

Også Porto sine kamper har vært underholdende. I de seks siste ligakampene har det vært scoret tre mål eller mer.

Vi tror Liverpool vinner og at det scores over 2,5 mål i kampen.