Gå til sidens hovedinnhold

Både Strømsgodset og Rosenborg må ha tre poeng

Det er duket for en intens kamp på Marienlyst i kveld når Strømsgodset og Rosenborg møtes.

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Spillsenteret: Vi har vurdert fredagens viktigste kamper
Oddssingel Eliteserien:
Både Godset og RBK trenger tre poeng
Oddssingel Ligue 1:
PSG gjør ikke mer enn de må
V64 Ørebro:
Saftig V64-jackpot med nesten en million ekstra
V65 Jarlsberg:
Kusken er sterk i troa
V65 Färjestad:
Jakobsson sitter på nøkkelen

Fredagens langoddsprogram byr blant annet på den meget spennende Eliteseriekampen mellom Strømsgodset og Rosenborg. I tillegg er det kamper i tysk Bundesliga, Ligue 1, engelsk Championship, dansk Superliga og nederlandsk Eredivisie. På hockeyfronten spilles det åtte kamper i NHL natt til lørdag og det full runde i Hockeyallsvenskan.

Fredag er det ca 662 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her!

Strømsgodset - Rosenborg U 3,45 (spillestopp kl 18.55)

Meget spennende kamp i Eliteserien dette. Strømsgodset ligger på kvalifiseringsplass med 25 poeng og har fire tøffe kamper igjen. Etter denne venter bortekamp mot Molde, så hjemmekamp mot Brann og Godset avslutter med bortekamp mot Kristiansund. Men har vist klart oppadgående form den siste tiden og står med 2-3-1 på sine seks siste seriekamper. Ledet både 1-0 og 2-1 borte mot Haugesund sist søndag, men det endte 2-2 og det var Strømsgodset tredje strake poengdeling. Dessverre for hjemmelaget så soner spissen Moses Mawa soner karantene etter sitt gule kort mot Haugesund sist, Moses Mawa hadde med seg tre gule kort fra vårsesongen med KFUM Oslo.

Har slitt på bortebane

Rosenborg med fin 3-1 seier hjemme mot Molde sist helg og RBK har kun to poeng opp til Odd på 3. plass og seks poeng opp til Bodø/Glimt på 2. plass. Verken Odd eller Glimt har walkover i sine fire siste. Rosenborg har igjen hjemmekamper mot Bodø/Glimt og Ranheim, og bortekamp mot Viking. Alexander Søderlund soner karantene etter sitt røde kort mot Molde. Har dog ikke imponert på bortebane denne sesongen og står med svake 3-5-5. 1-4-1 på de seks siste bortekampene.

Ingen av lagene er egentlig tjent med poengdeling i kveld, men samtidig har begge lagene spiller svært mye uavgjort i det siste 3,45 på poengdeling blir vårt utvalgte spill på Marienlyst i kveld.

Klikk her for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken