*Nettavisen* Sportspill.

Barcelona gjør som de vil

Foto: Reuters/Scanpix

Det er Champions League på midtukekupongen og 3,3 millioner i bonuspotten!

Midtukekupongen har leveringsfrist onsdag klokken 20.40. Øverst finner vi åtte oppgjør fra Champions League, mens de fire siste kampene er hentet fra torsdagens runde i Europa League.

Bonuspotten er oppe i 3.300.000 kroner. Bonuspotten tilfaller en eventuell alenevinner på dagens kupong.

Les også dagens oddstips: Arsenal gir oss scoringer

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

1. Chelsea - KRC Genk
Champions League gruppe E. Chelsea topper gruppen etter 2-0 over Leverkusen og 1-1 i Valencia. De viser solid form også I Premier League, der 3-1 over Everton, 5-1 over Bolton og 4-1 over Swansea i de tre siste har ført dem opp på 3. plass og nærmere Manchester-lagene på topp. Med seier i kveldens kamp tar Chelsea et godt grep om denne gruppen.

Ramires (m) mister denne kampen, man håper å få ham klar til søndagens kamp mot QPR. Malouda går trolig inn for Ramires. Ellers ser skadesituasjonen lik ut som i helgen, med Hilario (k) ute, mens Torres (a) ganske sikkert får spilletid her siden han er i gang med en tre-kampers karantene i Premier League. Mulig startoppstilling:

Cech, Bosingwa, David Luiz, Terry, Cole, Malouda, Meireles, Lampard, Sturridge, Torres, Mata.

Belgiske Genk holdt Valencia til 0-0 hjemme før de tapte 0-2 i Leverkusen. Det gir sisteplass i denne meget tøffe gruppen. Man kan ikke forvente at et lag som Genk skal vinne bortekamper i dette selskapet. I belgisk liga har de 3-4-3 på de ti første og ligger midt på tabellen. Formen er heller svak, med tap for Lokeren og Anderlecht i de to siste. Det koster krefter å være med i Champions League, noe de nest største klubbene ofte betaler for med slitne bein i hjemlige ligaer.

I følge goal.com mangler bortelaget Nadson, Joneleit, Vossen og Simaeys. De kan stille slik:

Koteles, Ngongca, Masuero, Vanden Borre, Pudil, Hyland, De Bruyne, Buffel, Tozser, Ogunjimi, Barda.

Genk scorer knapt mål for tiden, og at de skal få med seg poeng fra Stamford Bridge er helt usannsynlig. H i kamp 1.

2. Bayer Leverkusen - Valencia
Champions League gruppe E. Leverkusen maktet ikke slå Chelsea på Stamford Bridge, det ble tap 0-2, mens de som forventet slo Genk hjemme. Det ble 2-0 etter mål av Bender og Ballack. I Bundesliga ligger de rundt midten etter 4-2-3 på de ni første rundene. Siden forrige runde i Champions League har de slått Wolfsburg 3-0 og spilt 2-2 i Mönchengladbach.

Adler (k) er ute og erstattes av Leno igjen. Augusto (m) og Barnetta (m) er ute med kneskader, Ortega (m) er også skadet. Dette er sentrale spillere. Mulig startoppstilling:

Leno, Balitsch, Schwaab, Renartz, Kadlec, Rolfes, Bender, Schurrle, Ballack, Sam, Kiessling.

Valencia bør ta poeng i dag, da de ikke har klart mer enn 0-0 borte mot Genk og 1-1 hjemme mot Chelsea. Taper de på BayArena er det plutselig langt opp. I Primera Division har de fine 4-2-1 på de syv første, men klarte bare 1-1 på Mallorca forrige runde, og tapte 0-1 i Sevilla i bortekampen før det.

Valencia ser ut til å mangle Maduro og Banega. De kan tenkes å stille slik:

Guaita, Bruno, Ruiz, Rami, Jordi Alba, Albelda, Parejo, Pablo Hernandez, Canales, Piatti, Soldado.

Dette ser åpent ut. Et toppet Leverkusen hadde blitt naturlige favoritter på hjemmebane, men de er litt redusert. Valencia har ikke vært blendende gode i det siste, men er kapable til å få med seg noe herfra. Vi ender på helgarderingen. HUB i kamp 2.

3. Marseille - Arsenal
Champions League gruppe F. Marseille ser sterke ut i denne gruppen og leder etter 1-0 borte mot Olympiakos og 3-0 hjemme mot Borussia Dortmund. Mot tyskerne gjorde de en kjempekamp, og selv om de forsvarte seg store deler av kampen var de dødelig effektive i angrep. André Ayew scoret to, Remy ett. I Ligue 1 har Marseille skuffet med 1-6-3 på de ti første rundene. 0-0 mot Toulouse og 1-1 mot Brest er de to siste resultatene, langtfra godt nok til gull.

Trener Deschamps mangler suspenderte Jordan Ayew, som var innbytter mot Dortmund men rakk å sikre seg det røde kortet. Ellers er Azpilicueta, Diarra og Valbuena tilbake etter å ha stått over mot Toulouse i helgen. Brennhete Remy og A. Ayew vil igjen utgjøre angrepet. Mulig startoppstilling fra goal.com:

Mandanda, Azpilicueta, N'Koulou, Diawara, Morel, Gonzalez, Diarra, Kabore, Valbuena, A. Ayew, Remy.

Arsenal var vårt tips hjemme mot Sunderland på lørdag. Arsenal vant kampen, men ikke mer enn 2-1, og de levde meget farlig mot et lag de normalt skal ha god kontroll på. Det vil seg ikke helt for Arsenal, som har vært plaget av skader og slitt med feilpasninger og annet spillemessig rusk som koster poeng. Nå er de i det minste på 10. plass i Premier League, men 3-4-3 innledningsvis er under forventning. I denne gruppen er de nummer 2, etter 1-1 borte mot Dortmund og 2-1 hjemme mot Olympiakos.

Manager Wenger hadde flere spillere tilbake fra skade lørdag, men problemene er ikke helt forbi. Gibbs (f) ser ut til å være ute, mens Ramsey (m) er usikker men dog med til Frankrike. Fra før er Diaby, Wilshere, Vermaelen og Sagna ute. Troppen:

Szczesny, Mertesacker, Koscielny, Song, Frimpong, Jenkinson, Ramsey, Arteta, Gervinho, Van Persie, Walcott, Fabianski, Park, Santos, Benayoun, Coquelin, Oxlade-Chamberlain, Djourou, Rosicky, Arshavin, Chamakh, Miquel, Squillaci, Miyaichi.

Vanskelig kamp å tippe, for Marseille har vært så gode i Champions League men samtidig spilt mye uavgjort i Ligue 1. Arsenal har et enormt potensiale som kan vise seg når som helst, men enn så lenge sliter de med fravær og nervøst forsvarsspill. Det er likevel ikke vanskelig å se Arsenal glimte til og ta poeng i Frankrike. Vi prøver HU i kamp 3.

4. Olympiakos - Borussia Dortmund
Champions League gruppe F. Olympiakos har blitt et hakk for små i denne gruppen så langt. 0-2 hjemme for Marseille og 1-2 borte for Arsenal gir 0 poeng. I hjemlig liga gjør de det skarpt og kjemper i toppen.

David Fuster (m) scoret bortemål på Emirates, men er ute i en måneds tid med brukket ribbein etter helgens seriekamp i Hellas. I tillegg er Fetfatzidis, Torossidis (f) og Fejsa (m) høyst usikre på grunn av smeller de fikk i landskamper forrige uke. Yeste er ute. Dette er viktige spillere. Mulig startoppstilling:

Costanzo, Modesto, Papadopoulos, Mellberg, Holebas, Orbaiz, Makoun, Mirallas, Ibagaza, Abdoun, Djebbour.

Borussia Dortmund er regjerende ligamestere i Tyskland, og viste glimt av fjorårets storspill da de slo Werder 2-0 i Bremen på fredag. Perisic både scoret og ble utvist før Owomoyela doblet ledelsen. De ligger nå som nummer 3 med 5-1-3 på de ni første rundene. I Champions League trenger de en seier etter 1-1 mot Arsenal og tap for Marseille i de to første.

Owomoyela og Barrios (a) ser ut til å være de eneste fraværene hos bortelaget. De kan tenkes å stille slik:

Weidenfeller, Piszczek, Subotic, Hummels, Lowe, Bender, Gundogan, Grosskreutz, Gotze, Perisic, Lewandowski.

Begge lag trenger alle poengene. Med fravær hos hjemmelaget ser tyskerne klart sterkest ut på papiret, men de har ikke klart å gjenskape de gode prestasjonene fra Bundesliga i særlig grad ute i Europa, selv ikke med toppet lag. Vi tør ikke stole fullt og helt på det beste laget. UB i kamp 4.

5. Barcelona - FC Viktoria Plzen
Champions League gruppe H. Barcelona topper faktisk ikke denne gruppen, da de bare maktet 2-2 i hjemmekampen mot Milan. Senere utklasset de BATE Borisov i kjent stil, det ble 5-0 etter mål av Pedro, Messi og Villa. I La Liga er de i rute med 5-2-0 og en målforskjell på 26-4 og tabelltopp.

Fravær i dag ser ut til å være Fabregas, A. Sanchez, Afellay og Pique. Det er godt mulig trener Guardiola hviler for eksempel Iniesta til helgens kamp mot Sevilla og lar Thiago slippe til. Mulig startoppstilling:

Valdes, Alves, Puyol, Mascherano, Abidal, Xavi, Busquets, Thiago, Pedro, Messi, Villa.

Plzen var gode nok til å bli tsjekkiske seriemestere forrige sesong, og gode nok til å slå ut lag som Rosenborg og FCK i kvalifiseringen til dette gruppespillet. I dag spiller de sin tøffeste kamp på lenge, kanskje noen sinne. De står med ett poeng etter 1-1 hjemme mot BATE og 0-2 borte for Milan. I Tsjekkia tok de en fin 3-1-borteseier mot Slovacko sist fredag, og de er med i et jevnt toppsjikt.

Pavlik er skadet, viktige Pilar usikker. Mulig startoppstilling fra goal.com:

Cech, Limbersky, Bystron, Cisovsky, Rajtoral, Horvath, Jiracek, Fillo, Kolar, Petrzela, Bakos.

Å tippe noe annet hjemmeseier på Camp Nou i kveld kan trolig føre til diagnose og innleggelse, eventuelt vanvittige premier, for her er det ikke mulig å se for seg bortelaget få til noe som helst. Et kraftig redusert Barcelona kunne kanskje måttet nøye seg med 2-1 eller 3-1-seier, men her stiller Barcelona tilsynelatende sterkt nok til å vinne så mye de vil. H i kamp 5.

6. Milan - BATE Borisov
Champions League gruppe H. Milan er godt i gang i denne gruppen. Selv med en del skader i laget har de klart 2-2 i Barcelona og 2-0 hjemme mot Plzen. Med en forventet hjemmeseier mot BATE vil de sammen med Barcelona lede gruppen klart. Men Milan er et lag som leverer svake kamper med jevne mellomrom også, noe 2-2-2 på seks første i Serie A vitner om. Men på lørdag tok de en solid 3-0-hjemmeseier mot Palermo, der Nocerino, Robinho og Cassano sto for målene.

Boateng er tilbake, og kan bli en del av en giftig offensiv med Zlatan og Robinho. Pato, Ambrosini, Zambrotta, Yepes og Mexes er også klare for spill. Gattuso er suspendert og Flamini skadet. Vi kan få se Milan slik:

Abbiati, Abate, Nesta, Bonera, Antonini, Nocerino, Van Bommel, Aquilani, Boateng, Ibrahimovic, Robinho.

BATE hanglet litt i kvalifiseringsspillet, men kom seg til dette gruppespillet til slutt. Det har blitt 1 poeng etter 1-1 i Plzen og 0-5 hjemme for Barcelona. Hjemme i Hviterussland er BATE klart best og taper knapt en kamp. For et par år siden var BATE en breial oppkomling i den europeiske fotballen, et lag som sto for mange overraskelser. Slik ser det ikke ut til å være lenger, BATE mangler det lille ekstra denne sesongen, mener vi, samtidig som de ikke blir undervurdert i like stor grad lenger.

Filipenko (f) er nytt navn på den hviterussiske skadelisten. Der står fra før lagets kanskje viktigste spiller Rodionov (a), Yurevich, Kuntsevich og Pavlov. Mulig startoppstilling:

Gutor, Baga, Simic, Radkov, Bordachev, Volodko, Bressan, Kontosevoi, Olekhnovich, Rudik, Kezman.

Det er ingen tvil om at dette Milan-laget skal kunne slå dagens BATE Borisov. Hvor stor hjemmeseieren blir kan man begynne å tenke på hvis man spiller på langoddsen. På kupongen blir markeringen H i kamp 6.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

7. Porto - APOEL FC Nicosia
Champions League gruppe G. Porto vant 2-1 hjemme mot Shakhtar Donetsk før de tapte 1-3 i St. Petersburg. De skal ha gode sjanser i denne gruppen, men det de har vist hittil tyder på at de må vinne de tre hjemmekampene sine for å være trygge på avansement. Seier i dag er et must. Falcao var konge i Portugal og Europa League forrige sesong, nå er han solgt til Atletico Madrid, men Porto topper tabellen i Portugal sammen med Benfica, etter 5-2-0 innledningsvis.

Fucile (f) er suspendert etter rødt kort forrige kamp og erstattes av Sapunaru. Guarin er skadet. Kleber (a) er bra av skaden han fikk i St. Petersburg. Slik kan Porto stille:

Helton, Sapunaru, Otamendi, Rolando, A. Pereira, Fernando, ? , Moutinho, Hulk, Kleber, James Rodriguez.

Apoel Nicosia har spilt 6 runder på Kypros og formen ser bra ut. 4-1-1 og 2. plass per i dag. I Champions League er de en outsider til å gå videre fra gruppespillet og man får 1000 i odds på at de vinner hele turneringen. Etter 2-1 hjemme mot Zenit St. Petersburg og et sterkt bortepoeng med 1-1 mot Shakthar Donetsk, er de nærmere enn mange hadde trodd på forhånd. Klarer de poeng i Porto kan dette bli riktig spennende.

Det forventes at de stiller likt som sist, med Champions League-toppscorer Ailton (Frei og Gomez har også 3 mål) på plass:

Chiotis, Poursaiditidis, Jorge, Jahic, Boaventura, Morais, Pinto, Trickovski, Marcinho, Manduca, Ailton.

Porto blir en av rundens største hjemmefavoritter. De trenger alle poengene og de er det beste laget. H i kamp 7.

8. Shakhtar Donetsk - Zenit St. Petersburg
Champions League gruppe G. Shakhtar Donetsk har ikke lykkes i denne gruppen så langt. Tap 1-2 i Porto var ikke noe sjokk, spesielt ikke når man avslutter kampen med bare ni mann på banen, men 1-1 hjemme mot Apoel Nicosia holder ikke. Her var to faste midtstoppere suspendert, men likevel.

Chygrynskiy (f) skal være tilbake fra suspensjon, Rakitskiy (f) må sone én kamp til, melder goal.com. Det skal være lite skader i laget, men noe usikkerhet rundt playmaker Jadson. Slik kan Shakthar stille:

Rybka, Srna, Chyzhov, Chygrynskiy, Shevchuk, Hübschman, Mkhitaryan, Adriano, Texeira, Willian, Luiz Adriano.

Zenit St. Petersburg fikk en svak start med tap 1-2 på Kypros for Apoel, men slo tilbake med 3-1 hjemme mot Porto. Det sto 1-1 til pause, men russerne scoret to ganger til etter å ha spilt 2. omgang 11 mot 10 mann. Nå er denne gruppen ganske så åpen. Hjemme i Russland ble det 0-0 mot Dinamo Moskva på lørdag og Zenit topper tabellen to poeng foran CSKA Moskva når tre runder gjenstår.

Anyukov (f) er skadet, Kerzhakov (a) er småskadet og det er usikkert om han rekker denne kampen. Mulig startoppstilling:

Malafeev, Lukovic, Bruno Alves, Lombaerts, Criscito, Faizulin, Denisov, Shirokov, Zyryanov, Bukharov, Danny.

Hjemmelaget må ha alle poengene her for å henge med. De skal ha kvalitet nok til å klare det, men de lykkes ikke mot APOEL og de møter sterkere motstand her. Vi tror likevel det holder med HU i kamp 8.

9. Wisla Krakow - Fulham
Europa League gruppe K. Wisla Krakow har feilet i begge de første kampene. 1-3 hjemme for OB og 1-4 borte mot Twente tyder på at de blir et par hakk for små i dette selskapet. Hjemmekampen mot OB var den kampen de tok mål av seg til å vinne. De tok ledelsen borte mot Twente, men var ikke i nærheten av å forsvare inn poeng. I Polen er de nummer 5 og de tok en 3-1-hjemmeseier mot Jagiellonia på lørdag.

Vi har ikke sett noen lagnyheter fra Krakow tirsdag ettermiddag.

Fulham er mer eller mindre i rute i denne gruppen. 1-1 hjemme mot Twente og 2-0 borte mot OB gir delt tabelltopp med Twente. Fulham bør vinne i Krakow dersom de skal ta 1. plassen i gruppen. I Premier League spiller de igjen mye uavgjort, 1-4-3 på de åtte første rundene er et stykke unna de beste. Etter 6-0 hjemme mot QPR ble det tap 0-2 i Stoke.

Hughes (f) var tilbake i helgen, men Fulham manglet blant annet Senderos (f), Ruiz (f) og K. Frei (m).

Taper polakkene denne også, kan de strengt tatt glemme resten av turneringen. De må fremover, og ikke slippe inn de enkle baklengsmålene de har gjort så langt. Det kan bli tøft. På de annen side er Fulham et lag som kan tenkes å være fornøyd med uavgjort på bortebane, og vi er litt usikre på hvor sterkt de stiller her. De har hjemmekamp mot Everton tidlig søndag. UB i kamp 9.

10. OB - FC Twente
Europa League gruppe K. OB har muligheter i denne gruppen etter at de åpnet med 3-1 borte mot Wisla Krakow. Et sterkt resultat og meget fortjent. Senere tapte de 0-2 hjemme for Fulham, etter en god 1. omgang og en 2. omgang der klasseforskjellen viste seg. I dansk liga er formen bare middels. Det ble 0-0 borte mot AGF på søndag og i forrige hjemmekamp presterte man å havne under 0-1 for svake Køge. Dog vant OB kampen etter to scoringer av Utaka.

Tirsdag ettermiddag ser det ut som Utaka, Mendy og de fleste andre faste spillern er klare til kamp, men troppen tas ikke ut før dagen før.

Marc Janko scoret tre ganger for Twente da Waalwijk ble slått 4-0 i helgen. Twente kjemper som vanlig i toppen av Eredivisie. 6-2-1 på de ni første rundene plasserer dem rett bak PSV Eindhoven og AZ Alkmaar. I denne gruppen har de vært gode og spilt 1-1 borte mot Fulham og slått Wisla Krakow 4-1 på hjemmebane.

Vi har ikke sett noen tropp fra nederlenderne, men de stilte et godt lag i helgen og stiller trolig sterkt her.

OB sier at de som vanlig går for seieren på TRE-FOR Park, og her forventer vi scoringer begge veier. Twente holder jevnt høyere klasse enn OB, men vi har brent oss på å undervurdere danskene tidligere. Uavgjort vil kanskje være et greit resultat for bortelaget siden de leder gruppen allerede, og vi tror det er lurt med UB i kamp 10.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

11. Tottenham - Rubin Kazan
Europa League gruppe A. Tottenham har spilt 0-0 borte mot PAOK og vunnet 3-1 hjemme mot Shamrock Rovers hittil. Mot Shamrock var det underholdning for alle penga, da Tottenham spilte seg til enorme sjanser som de ikke satt, før Shamrock gikk opp i ledelsen i begynnelsen av 2. omgang. Derfra og inn var det Spurs som styrte, Pavlyuchenko, Giovani og Defoe scoret hvert sitt i løpet av seks minutter. I England er Tottenham nummer 6, med 4-1-2 på de seks syv første. De slo Arsenal 2-1, men klarte ikke slå Newcastle på søndag selv om de ledet 1-0 og 2-1. Van der Vart og Defoe scoret der, men det ble 2-2.

Lagets kaptein King (f) måtte ut med skade igjen i helgen. Fra før av er både Dawson (f) og Gallas (f) ute for Spurs, og manager Redknapp har nå kun Bassong og Kaboul som klare alternativer på stopperplass. Corluka kan også benyttes som midtstopper, men sliter også med en skade han pådro seg under EM-kvalifiseringen for Kroatia, melder Nettavisen Sport. I tillegg er Kranjcar (m) skadet.

Rubin Kazan slo Shamrock Rovers 3-0 før de spilte 2-2 hjemme mot PAOK. De burde vunnet begge kampene, men nå er gruppen noe mer åpen. Dog skal både Rubin og Tottenham kunne ta seg videre, så torsdagens kamp blir det antatte toppoppgjøret. I Russland er Rubin nummer 6 og kommer fra klare seire mot Tom Tomsk og Spartak Moskva.

På hjemmebane skal Tottenham kunne vinne dette. Rubin Kazan er et godt lag, men kanskje ikke like sterkt som for et par år siden. Det kan ligge an til en målrik kamp, tror vi, for det spørs vel om hjemmelaget kan holde buret rent her. Uansett har de den sterkeste offensiven og bør score flest. H i kamp 11.

12. Hannover 96 - FC København
Europa League gruppe B. Hannover står med 4 poeng etter 0-0 hjemme mot Standard Liege og 2-1 borte mot ukrainske Vorskla Poltava, der Moa scoret Hannovers første. Siden har det blitt seier 3-2 over Werder Bremen, der Moa scoret alle tre målene, og tap 0-2 for FC Köln i Bundesliga.

Hannover-trener Mirko Slomka manglet Schlaudraff (a) mot Köln, og hvis han ikke er tilbake blir det trolig Moa og Didier Ya Konan på topp for Hannover igjen.

FCK har et noe svakere mannskap nå enn da de herjet i Champions League forrige sesong. Det kom ikke til syne i de første rundene av dansk Superliga, der FCK fortsatte i samme spor som forrige sesong ved å vinne rubbel og bit. Deres tre siste spilte har imidlertid endt med tap 0-3 for Standard Liege, 1-1 hjemme mot AGF og sist lørdag tap 0-2 i Horsens. FCK er inne i en litt svak periode, og det er ikke sikkert de slår tilbake med seier med det første, da troppen som sagt er god, men ikke like god som forrige sesong. I denne gruppen har de slått Vorskla Poltava 1-0 og tapt 0-3 i Liege.

Det var lite skader hos FCK da de tapte for Horsens på lørdag, og vi forventer noenlunde samme lag torsdag.

Det er Standard og Hannover som har best sjanser til å avansere fra denne gruppen, mener vi. Ukrainerne er ikke gode nok, og FCK har trolig ikke styrke denne sesongen til å vinne bortekampene mot Standard og Hannover. H i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 432-rekker

Her kan du levere det store systemet til redusert pris via TippSt@tion , et program som reduserer prisen uten å redusere vinnersjansene like mye.

96-rekker:

HTML EMBED
Tipping Midtuke, frist: 19.10.2011 20:40
1. Chelsea - KRC Genk H
2. Bayer Leverkuse - Valencia H U B
3. Marseille - Arsenal H U
4. Olympiakos - Borussia Dortmu U B
5. Barcelona - FC Viktoria Plz H
6. Milan - BATE Borisov H
7. Porto - APOEL FC Nicosi H
8. Shakhtar Donets - Zenit St. Peter H U
9. Wisla Krakow - Fulham U B
10. OB - FC Twente U B
11. Tottenham - Rubin Kazan H
12. Hannover 96 - FC København H

-

432-rekker:

HTML EMBED
Tipping Midtuke, frist: 19.10.2011 20:40
1. Chelsea - KRC Genk H
2. Bayer Leverkuse - Valencia H U B
3. Marseille - Arsenal H U B
4. Olympiakos - Borussia Dortmu H U B
5. Barcelona - FC Viktoria Plz H
6. Milan - BATE Borisov H
7. Porto - APOEL FC Nicosi H
8. Shakhtar Donets - Zenit St. Peter H U
9. Wisla Krakow - Fulham U B
10. OB - FC Twente U B
11. Tottenham - Rubin Kazan H U
12. Hannover 96 - FC København H

-

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.