Gå til sidens hovedinnhold

Barcelona jager sin trettende strake seier

Verdens beste fotballag spilles naturligvis sikker på søndagskupongen. Sjekk våre tippetips.

Søndagskupongen er veldig spesiell denne gangen, med kamper fra sju forskjellige serier. Hele fire portugisisiske kamper har Norsk Tipping funnet plass til i tillegg til spanske oppgjør fra La Liga, en kamp fra Segunda Division i Spania, toppkampen mellom Tottenham og Manchester United i Premier League. Kupongen kompletteres med et oppgjør fra tysk Bundesliga og et oppgjør fra Ligue 1 i Frankrike.

Søndagens meny:
Odds: Ingen vinnere på Anfield
Odds: Qatar gjør jobben på hjemmebane
Odds: Lesernes oddstips søndag
Lotto: Har du vunnet 5,3 millioner?
Trav: Eirik Høitomt på tokt i nord

1. Tottenham - Manchester United
Etter en flott periode med ni kamper uten serietap, røk Tottenham 1-2 borte for Everton sist. Ledley King, Jonathan Woodgate og Jamie O'Hara fortsatt ute, men de to sistnevnte er i trening igjen. Tom Huddlestone er fortsatt ute en måneds tid til. Younes Kaboul er tilbake etter karantene og Robbie Keane som kjent på vei til Birmingham. Fine 6-4-1 hjemme på White Hart Lane hittil.

Manchester United har fortsatt til gode å tape i ligaen denne sesongen, og det i en sesong der de overhodet ikke har glitret. Bortsett fra Paul Scholes og Antonio Valencia har manager Ferguson en helt skadefri tropp å velge fra. Svært spesielle 2-7-0 på bortebane hittil.

Det står sterke 0-3-6 i favør Manchester United i de ni siste tisvarende. Nå ser det helt åpent ut. HUB.

SJEKK HVORDAN: Nå kan du spille uten kortleser hos Norsk Tipping!

2. Barcelona - Malaga
Tolv strake ligaseire for hjemmelaget nå og bunnsolide 8-0-0 på de åtte siste tilsvarende. Kupongens sikreste kamp. H.

3. Almeria - Real Madrid
Hjemmelaget står fortsatt uten seier på hjemmebane etter åtte spilte hjemmekamper (0-5-3) og da er det ikke så rart at Almeria er under streken (nest sist). Avanserte i det minste videre fra Copa Del Rey etter å ha slått Mallorca både borte og hjemme. Michel, Miguel Nieto og Hernan Pellerano er eneste spillere på skadelisten.

Real Madrid og Cristiano Ronaldo henger på Barcelona så godt de kan, og spesielt Ronaldo har vært fremtredende i Real Madrid. Viktige Pepe (f) og Gonzalo Higuain (a) er eneste spillere av betydning som er ute. 6-2-1 på bortebane og ligger altså kun to poeng bak serieleder Barcelona.

Det står 1-1-1 på de tre siste tilsvarende og vi merker oss at Real Madrid har avgitt poeng mot svake Levante på bortebane denne sesongen ( i tillegg til Mallorca i seriepremieren og Barcelona). Madrid-laget er nok i bedre forfatning nå og det er vanskelig å tro på annet enn borteseier. B.

4. Valencia - Deportivo La Coruna
4-1-1 på de seks siste ligakampene for hjemmelaget, tapet kom borte mot Real Madrid. Og ellers har motstanden vært høyst overkommelig. Litt bedring på skadefronten, men den viktige spissen Aritz Aduriz (sju ligamål) soner karantene. David Albelda er fortsatt skadet, mens både David Navarro og Tino Costa er friskmeldt. Kun ett hjemmetap til nå (5-3-1), tapet kom mot Mallorca i slutten av oktober.

3-2-3 på siste åtte seriekamper for Deportivo som fikk seg en leksjon hjemme mot Barcelona sist helg (tap 0-4). Tok en sterk og overraskende borteseier mot Atheltic Bilbao nest sist (2-1) og har ellers vist positive tendenser den siste tiden. Sentrale Ruben Perez er suspendert og ellers er Urrettavizcaya, Kiki og Guardado skadet. Middelmådige 2-2-5 på bortebane.

3-2-0 på siste fem tilsvarende, vi utelukker ikke helt poeng for bortelaget. HU.

5. Ponferradina - Tenerife
Så er det over til en bunnkamp i Segunda i Spania. Nyopprykkede Ponferradina ligger nest sist og har fem poeng opp til sikker plass. Svake 1-4-3 på åtte siste i ligaen og 2-4-3 viser hjemmestatistikken. Kun Saizar og Vega er på skadelisten.

Tenerife ligger altså helt nederst etter å ha rykket ned fra Primera i fjor. 2-2-4 på de åtte siste i ligaen og borte er kun en kamp vunnet (1-3-5). Luna er suspendert.

Vanskelig bunnkamp dette og det må nesten bli helgardering. HUB.

6. Kaiserslautern - FC Köln
Nyopprykkede Kaiserslautern leverte en godkjent første halvdel av sesongen og ligger på tolvteplass, seks poeng foran Köln som ligger på øverste nedrykksplass. 3-1-1 på de fem siste seriekampene før juleoppholdet. Alexander Bugera (startet i alle 17 seriekampene) og Christian Tiffert (startet i 10 seriekamper) soner karantene. Ellers er det ingen viktige fravær for hjemmelaget som har 3-3-2 hjemme sålangt.

Ingen god høtsesong for bortelaget som altså ligger på nedrykksplass. Store endringer i troppen nå og fem nye spillere er ankommet. Viktige Youssef Mohamad, Miso Brecko og Mata Jajalo er alle skadet. Meget svake 1-1-7 på bortebane.

Det står sterke 7-3-0 i siste ti tilsvarende i favør hjemmelaget og vi tror på tre nye poeng til Kaiserslautern. H.

7. Academica - Benfica
Så er det over til fire kamper i den øverste divisjonen i Portugal. Hjemmelaget røk 0-5 borte for Braga og 1-5 hjemme for Maritimo i sine to siste seriekamper før jul og dermed var det over og ut for trener Jorge Cota. 2011 ble innledet med 0-0 hjemme mot middelhavsfarer Pacos Ferreira. Moderate 2-3-2 på hjemmebane og fattige 6-5 i målforskjell, men har sju poeng ned til nedrykkstreken. Tre-fire spillere trøbler med skader.

Benfica har åtte poeng opp til ledende Porto og ligger på andre plass. Som alltid knallsterke på hjemmebane (7-0-1) men 4-0-3 på bortebane er ikke godt nok for å henge med Porto. Men formen er bunnsolid med 10-0-1 på de siste elleve seriekampene (tapet kom borte mot Porto).

Det står 0-1-9 på de siste ti tilsvarende og det lukter naturligvis borteseier igjen, spesielt nå som Benfica for alvor har funnet formen. B

8. PC Porto - Naval
Topp mot bunn. 13-2-0 for serieleder Porto på årets femten første seriekamper og hjemme er ikke et poeng avgitt. Det kan ikke bli annet enn H.

SJEKK HVORDAN: Nå kan du spille uten kortleser hos Norsk Tipping!

9. Nacional - Rio Ave
Hjemmelaget ligger på en fin sjuendeplass (det er 16 lag i denne divisjonen) etter halvspilt serie og har fremfor alt levert varene på hjemmebane (4-2-2). 3-3-1 på de siste syv i serien, tapet kom borte mot sterke Braga.

Motstander Rio Ave ligegr på fjortende plass og har fem poeng ned til Portimonense på nedrykksplass (kun to lag rykker ned i Portugal). Slappe 1-2-4 på bortebane og tapte 0-1 hjemme for Olhanense i første kamp etter juleferien.

Det står 1-4-0 på de siste fem innbyrdes, og selv om svært mye taler for hjemmeseier her dekker vi opp. HU

10. Setubal - Maritimo
Møte mellom to middelhavsfarere dette, plassert som nummer 13 og 11. Setubal hadde et par gode sesonger, men årets sesong har altså vært en skuffelse. Kun sjo poeng ned til streken og hjemme har laget middelmådige 2-3-2. Hadde fire strake tap før julepausen, men tok en svært viktig borteseier mot bunnlaget Portimonense i første kamp dette året. Tre-fire spillere er skadet.

Maritimo to plasser foran Setubal og har samme poengsum. 1-4-3 viser bortestatsen for laget som startet med 1-4 tap borte for Porto på nyåret. Det står 4-1-3 på de åtte siste tilsvarende og dette er åpent og en helt naturlig heldekk. HUB.

11. Marseilles - Bordeaux
Et slags toppoppgjør i den vanvittig jevne franske serien, der det skiller kun sju poeng mellom ledende Lille og Nancy på trettende plass (før helgens kamper).

Marseilles ligger på femteplass etter en variabel høstsesoong, men er kun tre poeng bak Lille. Tok kun fire poeng på de fem siste ligakampene før jul (0-4-1) og må tilbake på vinnersporet etterhvert. 4-4-1 viser hjemmestatsen. |Brandao, Edouard Cisse og Cesar Apilicueta er skadet.

Bordeaux mistet som kjent noen av sine beste spillere før sesongstart, men henger godt med på sjuendeplass kun fem poeng bak Lille. Har faktisk ikke tapt på de ni siste ligakampene, men i likhet med Marseille har det blitt veldig mange poengdelinger (2-7-0). Borte står laget med godkjente 3-4-2. Kun Mathieu Chalme er på skadelisten av viktige spillere.

4-3-3 på de siste ti tilsvarende og det som statsen viser slett ikke usannsynlig med en ny poengdeling. HU.

12. Lecce - AC Milan
Hjemmelaget tok en meget overraskende, men høyst fortjent seier borte mot sterke Lazio sist helg. Før den kampen hadde Lecce tatt ett poeng på ni bortekamper. Hjemme har laget gjort bra fra seg (4-2-3) og laget holdt blant annet Inter til 1-1 her og har slått Fiorentina. Viktige Ruben Olivera og Ofere er skadet.

Milan leder Serie A, men har ikke vært veldig imponerende. Var i kjempetrøbbel hjemme mot Udinese sist helg, men berget tilslutt ett poeng. Har så bra stall nå og ikke minst så frisk at både Robinho og Cassano starter på benken. Viktige Andrea Pirlo og Kevin Prince Boateng er fortsatt skadet, det samme gjelder for keeper Abbiati, Zambrotta og Inzaghi. Sterke 6-2-1 på bortebane.

Det står 1-6-1 på de åtte siste tilsvarende og da er utgangstegnet gitt. U.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 486-rekker

96-rekker:

HTML EMBED
Tipping Søndag, frist: 16.01.2011 16:55
1. Tottenham - Manchester Unit H U
2. Barcelona - Malaga H
3. Almería - Real Madrid B
4. Valencia - Deportivo La Co H U
5. Ponferradina - Tenerife H U B
6. Kaiserslautern - Köln H
7. Académica Coimb - Benfica B
8. Porto - Naval H
9. Nacional Madeir - Rio Ave H
10. Vitoria Setubal - Maritimo H U
11. Marseille - Bordeaux H U
12. Lecce - Milan U B

486-rekker:

HTML EMBED
Tipping Søndag, frist: 16.01.2011 16:55
1. Tottenham - Manchester Unit H U B
2. Barcelona - Malaga H
3. Almería - Real Madrid B
4. Valencia - Deportivo La Co H U B
5. Ponferradina - Tenerife H U B
6. Kaiserslautern - Köln H
7. Académica Coimb - Benfica B
8. Porto - Naval H
9. Nacional Madeir - Rio Ave H
10. Vitoria Setubal - Maritimo H U B
11. Marseille - Bordeaux H U
12. Lecce - Milan H U B

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED