Bayern München - Barcelona

Odds: 1.75 - 4.30 - 3.75

Kampstart tirsdag 13. september kl 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Allianz Arena

Kampen vises på TV2 Sport Premium 2 og TV2 Play

Vi tror Barcelona vinner. Det spiller du på her til 3.75 i odds

To av de største klubbene i Europa braker sammen i Champions League tirsdag kveld når Bayern München tar i mot Barcelona i gruppe C.

Bayern München tok en viktig seier i første runde av gruppespillet når de slo Inter 2-0 på bortebane, mens Barcelona knuste stakkars Viktoria Plzen fra Tsjekkia 5-1 hjemme på Camp Nou.

Bayern München ble overraskende slått ut av Villareal i kvartfinalen av fjorårets turnering, men de har vunnet Champions League hele seks ganger tidligere, og siste gangen var i 2019/20 når de slo PSG 1-0 i finalen.

Storlaget fra Tyskland er naturligvis også i år en av kandidatene som kan gå hele vien, og de fikk en perfekt start når de slo Inter 2-0 i Milano. Mål av Leroy Sane og et selvmål av Danilo D' Ambrosio var det som skilte lagene i det oppgjøret.

I Bundesligaen har det lugget litt den siste tiden, og Bayern har ikke vunnet siden de slo Bochum 7-0 borte den 21. august.

Tre uavgjorte kamper mot Borussia Mönchengladbach(1-1 hjemme), Union Berlin(1-1 borte) og nå sist helg mot Stuttgart(2-2 hjemme), har nok skapt litt usikkerhet i det seiersvante mannskapet.

De ledet to ganger i hjemmekampen mot Stuttgart, men gjestene kom tilbake, og utligningen til 2-2 kom på straffespark etter 92 minutters spill. Serhou Guirassy var sikkerheten selv og hamret ballen inn bak Manuel Neuer.

Det flyter ikke helt som vi er vant til at det gjør for Bayern München, og mot et noe usikkert tysk forsvar kan Robert Lewandowski og hans nye lekekamerater få en morsom kveld.

Det er ca. 100 millioner kroner i eurojackpot-potten. Spillefrist tirsdag kl 19

Barcelona ligner på seg selv igjen

For bare fjerde gangen i klubbens historie klarte ikke Barcelona å komme seg videre fra gruppespillet i fjorårets Champions League. Sist gang det skjedde var helt tilbake til sesongen 2000/01.

De vant hele turneringen siste gangen i 2014/15, og har siden det nådd kvartfinalen fire ganger, og semifinalen en gang(den berømte mot Liverpool i 2019).

Etter noen turbulente sesonger med utskifting av både managere og spillere, virker det nå som de er på sporet av noe stort. Den tidligere storspilleren Xavi styrer skuta, og et imponerende overgangsvindu denne sommeren har gjort storlaget fra Catalonia konkurransedyktige igjen.

Serieåpningen i La Liga var hjemme mot Rayo Vallecano, og endte skuffende nok 0-0. Etter det oppgjøret har det virkelig løsnet i målprotokollen. Fire strake seiere(tre av de på bortebane) og 15-1 i målforskjell begynner å ligne noe.

I tillegg feide de som nevnt Viktoria Plzen av banen med 5-1 i Champions League. Det lukter scoringer av mannskapet til Xavi, mye takket være evighetsmaskinen Robert Lewandowski.

Han har fått en glitrende start på tilværelsen i Spania, og står foreløpig med ni scoringer på seks kamper i den berømte drakten. Vi blir ikke overrasket om han scorer igjen på sin gamle hjemmebane.

Har du lyst å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

God odds på seier til Barcelona

Bayern München og Barcelona var i samme gruppe også i fjorårets Champions League. Den gangen endte det med knusende 3-0 til tyskerne både hjemme og borte. Årets Barcelona-utgave er av en helt annen kvalitet, og vi ser ikke for oss tysk utklassing tirsdag kveld.

Mannskapet til Julian Nagelsmann startet sesongen enormt imponerende, og sto med tre strake seiere og 15-1 i målforskjell etter de tre første kampene i Bundesligaen.

Selv om de slo Inter 2-0 borte i Champions League, har det lugget litt i den hjemlige serien. Tre uavgjorte på rad grunnet ineffektivitet og sløvt forsvarsspill har satt en støkk i det seiersvante storlaget.

Nagelsmann roterte litt på laget i den siste kampen mot Stuttgart, der både Leroy Sane og Sadio Mane startet på benken. De kommer nok inn fra start mot Barcelona.

Også Xavi byttet litt på mannskapet i den siste kampen mot Cadiz. Ousmane Démbelé, Pedri og Robert Lewandowski startet på benken, og vi spår et fartsfylt oppgjør når begge lagene stiller med sin antatt beste startellever.

Denne kampen kan selvfølgelig bikke begge veier, men Barcelona har vært i fyr og flamme den siste tiden og kommer til Tyskland fulle av selvtillit.

Robert Lewandowski har funnet flyten, og med Raphinha og Dembélé på hver sin kant tror vi de kan få plass til å skape trøbbel for Bayern-forsvaret.

I tillegg er oddsen for Barcelona-seier fine 3.75, og det er så fristende at vi går for det.

Vi tror Barcelona vinner. Det spiller du på her til 3.75 i odds

All oddsen på Bayern München-Barcelona finner du her