Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddssingel CL: Liverpool-seier til mektig odds
Oddssingel CL:
Barcelona roter seg ikke bort mot Lyon
Oddssingel League Two:
FA-cup eventyret har kostet
Oddsdobbel England:
Oppturen fortsetter for United-legenden
V65 Forus:
Fyldig meny på Forus
V64 Solvalla:
Kontio skal fikse V64-suksess
Vikinglotto onsdag: Hele 158 mill kr i førstepremiepotten
Ski-VM: Her er programmet for ski-VM i Seefeld

Tirsdagens langoddsprogram byr på to meget spennende Champions League-kamper, der Liverpool hjemme mot Bayern München utvilsomt er den største kampen. Men også Lyon mot Barcelona ligger an til å bli et durabelig oppgjør. Ellers er det kamper fra både Championship, League One og League Two i England og det er full runde i Get-ligaen i ishockey her hjemme. Natt til onsdag spilles det åtte kamper i NHL.

NB! Onsdag er det ca 158 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Lyon - Barcelona pause/fulltid dobbel U/B - 4,50 (spillestopp kl 20.55)

Det er faktisk første gangen siden sesongen 2011/12 at Lyon er gått videre til sluttspillet i Champions League. Det skal dog tillegges at det kun er et fåtall sesonger i denne perioden at laget har vært med i gruppespillet. Tok seg til åttedelsfinale i Europa League forrige sesong, men røk der overraskende ut for CSKA Moskva. Sesongen 2016/17 var laget tapende semifinalist i Europa League mot Ajax. Innledet gruppespillet i Champions League i fjor høst med å ta en meget overraskende borteseier mot Manchester City (2-1) og spilte uavgjort i de fem øvrige gruppespillkampene. Samtlige tre hjemmekamper endte forøvrig 2-2 (mot Shaktar Donetsk, Hoffenheim og Manchester City). Gjør en bra sesong i hjemlig Ligue 1, der laget er på 3. plass med 46 poeng. Likevel er det hele 16 poeng opp til suverene PSG. 8-3-2 totalt hjemme, deriblant 2-1 seier hjemme mot PSG nylig. Dessverre for Lyon må laget unnvære sin aller viktigste spiller i kveld. Nabil Fekir soner karantene for gule kort. Både Jason Denayer og Tanguy NDombele har det vært usikkerhet rundt, men begge er med i troppen til kveldens kamp.

Barcelona har ikke sprudlet voldsomt i La Liga i det siste og nøyde seg med 1-0 seier hjemme mot Valladolid lørdag kveld. Det var riktignok med et litt svekket lag, selv om Lionel Messi spilte hele kampen. Men siden både Atletico Madrid på 2. plass og Real Madrid på 3.plas stadig går på unødige poengtap. leder Barcelona serien med sju poeng ned til Atletico på 2. plass og ni poeng til Real Madrid på 3. plass. Gikk gjennom gruppespillet uten tap.

Vant 4-1 hjemme over Roma i den første kvartfinalen i fjorårets Champions League, men presterte å tape 0-3 borte og røk ut. Sesongen 2016/17 tapte laget 0-4 borte mot PSG i den første åttedelsfinalen, men vant 6-1 hjemme og tok seg videre. Da endte det med kvartfinaleexit mot Juventus etter at Barcelona tapte den første kvartfinalen 0-3 borte og kun klarte 0-0 hjemme. Barcelona har faktisk tapt tre av sine fire siste bortekamper i sluttspillet de to foregående sesongene, men motstanden har vært veldig bra. I kveld må laget unnvære skadde Arthur, Rafinha og Thomas Vermalen, men ellers er det full tropp i og med at Samuel Umtiti endelig er friskmeldt etter langvarig skadefravær.

At viktige Fekir er ute for Lyon, svekket nok lagets muligheter til seier. 1,75 på Barcelona-seier er heller ikke veldig fristende som singelspill. Da lar vi oss mer friste av pause/fulltid-dobbelen U/B. Barcelona har som kjent flere matchvinnere i sitt lag og det er ikke utenkelig at denne står uavgjort til pause og at Barcelona tar det tilslutt. 4,50 er oddsen på det spillobjektet og det er klart gangbar odds.

Klikk her for å levere dette spillet