Barcelonas herrelag knuste Real Madrid hele 4-0 i selveste El Clásico søndag kveld. Det var det største hjemmetapet til Los Blancos mot katalanerne siden 2015. Den gangen vant Barca også 4-0.

Klikk her for å spille på at det scores over 4,5 mål i tirsdagens kampen mellom Real og Barcelona

Mindre enn to døgn etter at Barcelona-herrene vant i den spanske hovedstaden er det klart for et nytt El Clásico-oppgjør. Denne gangen er det Real Madrid Femenino og Barcelona møtes i kvartfinalen i Champions League for kvinner.

Los Blancos kvalifiserte seg for kvartfinalen etter å ha kommet på andreplass i gruppen, mens de regjerende Champions League-mesterne vant gruppen sin som besto av Arsenal og Hoffenheim.

Real Madrid - Barcelona

Odds: Totalt antall mål - over/under 4.5 - Over 2,45 i odds

Kampstart tirsdag 22. mars kl. 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Estadio Alfredo Di Stefano

Vi tror at det scores over 4,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,45 i odds

Real Madrid er i kjempeform. De har vunnet åtte av sine ni siste kamper i alle turneringer. Det eneste nederlaget i den perioden kom mot tirsdagens motstander for en drøy uke siden. Da vant Barcelona 5-0.

Alberto Torils lag slo tilbake i helgen, da de vant 2-0 mot UDG Tenerife. Seieren var viktig i kampen for å skaffe seg en plass i neste sesongs Champions League.

Det er ca. 55 millioner kroner i vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Rocio Galvez ga Real Madrid ledelsen like før halvtimen var spilt, mens Maite Oroz fastsatte sluttresultatet til 2-0 i det 86. minutt.

Barcelona vinner alt

Real vet at de trenger et godt resultat på hjemmebane før de skal spille returkampen på Camp Nou.

Barcelona på sin side har allerede sikret ligatittelen i Spania etter å ha vunnet alle 24 kampene i Primera Iberdrola, men de har fortsatt muligheten til å ta the treble. De henger nemlig fortsatt med i Copa de la Reina og Champions League.

Katalanerne er den desidert største favoritten til å vinne Champions League denne sesongen, og vi tror seiersrekken fortsetter for Barcelona i tirsdagens kamp.

Caroline Graham Hansen og lagvenninnene har scoret minimum tre mål i de siste ti kampene, og de har kun sluppet inn tre mål i denne perioden. Katalanerne viste også hvilke kvaliteter som bor i laget i gruppespillet i Champions League. På seks kamper i scoret de totalt 24 mål.

Det er ca. 55 millioner kroner i vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Barcelona hadde i motsetning til Real spillefri i helgen. De var sist i aksjon forrige onsdag da de vant 3-0 i Copa de la Reina mot Real Sociedad.

Real Madrid må klare seg uten Marta Cardona som er ute med skade, men Claudia Zornoza, som var suspendert sist lagene møttes, er tilbake på midtbanen tirsdag.

Men Esther Gonzalez vil være hjemmelagets viktigste offensive spillere. Hun har imponert i den hjemlige ligaen denne sesongen, hvor hun har scoret 13 ligamål.

Hermoso er tilbake

Barcelona har en rekke spillere som sliter med skader. Mariona Caldentey, Asisat Oshoala og Lieke Martens er sannsynligvis utilgjengelige alle tre.

Jenifer Hermoso er antakeligvis tilbake i startelleveren etter at hun ble hvilt i cupkampen mot Real Sociedad. Hun er tidenes toppscorer i Barca og på landslaget til Spania.

Alexia Putellas scoret to mål i det forrige møtet med Real Madrid, og hun kan score flere i tirsdagens kamp. Putellas har allerede scoret fem mål i Champions League denne sesongen

Selv om Real Madrid har fordelen av å spille på hjemmebane, tror vi at kvinnelaget får like store problemer mot Barcelona som herrene fikk i søndagens kamp. Barcelona-laget har vist at de er en klasse over alle utfordrerne - både i den hjemlige ligaen og i Europa.

Barcelona har vunnet de seks siste kampene mot Real Madrid. Målforskjellen er 29-3! Det gir et snitt på 5,33 mål per kamp mellom disse to lagene. Sist lagene møttes var for to uker siden da vant Barca 5-0 på hjemmebane.

Vi tror de tar en ny solid seier mot erkerivalen fra den spanske hovedstaden.

Vi spiller på at det scores over 4,5 mål i kampen. Det gir 2,45 i odds.