Gå til sidens hovedinnhold

Bærum får en reaksjon

Nyopprykkede Sotra imponerer. De er uten tap i de fem siste kampene. Vi tror de kan utnytte at Bærum har et knalltøft kampprogram.

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Nedturen fortsetter for Strømsgodset
Oddssingel fotball-VM:
Norge skal til kvartfinale
Oddssingel Eliteserien:
Molde slår tilbake
V75 Leangen:
Gulljackpot med årets sikreste V75-banker
V4/V5 Klampenborg:
Herlig lørdagsgalopp i Danmark
Oddssingel Copa America: Chile og Alexis Sanchez har våknet
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019
Copa America: Alt du trenger å vite om Copa America
Fotball-VM kvinner
: Her er sendeplanen for fotball-VM på TV

Lørdagens langoddsprogram er ganske så innholdsrikt. Lørdagens store høydepunkt er naturligvis åttedelsfinalen mellom Norge og Australia i fotball-VM. Den kampen starter kl 21.00. Men det er også eliteseriefotball mellom Strømsgodset og Molde, og det spilles to kamper i OBOS-ligaen. I tillegg er det flust med kamper i både PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen. Så er det også kamper i både Copa America, Afrikamesterskapet og U21-EM.

Bærum - Sotra SK - B 2,85 (spillestopp kl 14.55)

2 divisjon, avdeling 2. Det er to formlag som møtes i Bærum denne lørdagen. Begge lagene har vunnet fire av de seks siste kampene sine. Bærum imponerte stort i onsdagens cupkamp mot Vålerenga. Bæringene ligger midt på tabellen i 2. divisjon, men scoret fem ganger mot Vålerenga og slo eliteserielaget ut av cupen.

Nå skal de møte avdelingskollega Fram Larvik, som sendte Godset ut av cupen, i 4. runden. Den kampen spilles allerede førstkommende onsdag.

eg tror den forestående cupkampen i Larvik kommer til å ligge i bakhode på spillerne, og det kan virke forstyrrende før seriekampen mot Sotra lørdag.

Kampen mellom Bærum og Sotra SK vises på NA+. Klikk på denne lenken for å se kampen fra kl. 1500.

Nyopprykkede Sotra er ingen enkel oppgave. Strilene er i flytsonen. De står uten tap i de fem siste kampene, og de viste i forrige serierunde at de kan slå hvem som helst i denne divisjonen, da de påførte topplaget Kjelsås sitt første tap.

Etter forrige rundes overbevisende 2-0-seier over Kjelsås, ligger laget som trenes av den tidligere eliteesrieprofilen Tommy Knarvik, godt an i 2. divisjon. Med en mindre kamp spilt, er de kun fem poeng bak serieleder Grorud og tre poeng bak Åsane.

Sotra-trener Tommy Knarvik må imidlertid klare seg uten flere sentrale spillere.

Kjetil Kalve, som kom fra Fyllingsdaen FK før sesongen, er ute med skade. I tillegg sliter Kristoffer Stava med en kjenning, mens Per-Christian Pedersen er usikker foran oppgjøret.

Sotra spite ikke cupkamp på onsdag, og de har tre og en halv ukes ferie etter kampen i Sandvika. Bærum på sin side har en tøff kamp mot VIF i beina, og Jan Derek Sørensen sine menn skal forberede seg til 4. runde-kampen i NM mot Fram.

Kampen mot Sotra er den andre av tre kamper på en uke. Etter den sensasjonelle seieren mot Vålerenga i onsdagens cuprunde, tror jeg Bærum får en reaksjon. Det harde kampprogrammet må tære på kreftene hos bæringene.

2,85 i odds synes veldig høy på formlaget Sotra, og jeg mener det må være et klart valg å angripe lørdag.

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!

Kommentarer til denne saken