*Nettavisen* Sportspill.

Bayern avgjør direkte

Foto: Getty Images

Vi tror formsterke Bayern München blir for sterke for et formløst og svekket Marseille onsdag. Sjekk vårt oddstips.

28.03.12 15:07

Sportspills meny onsdag:
Tippetips midtuke: Zlatan kan ikke redde Milan
V65 Bjerke: Jackpot med 1,7 millioner ekstra i potten

Onsdagens langoddsprogram består av 34 spilleobjekter og vi har en forholdvis laber oddsonsdag foran oss. Sportslig er det naturligvis meget interessant med to kvartfinaler i Champions League, der gigantoppgjøret mellom Milan og Barcelona naturligvis er hovedingrediensen. For øvrig er det sluttspill i den hjemlige herrehåndballen og det spilles sluttspillkamper i ishockey både i Norge, Sverige og Finland. oddsmessig er det dessverre lite som frister.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
Blues Espoo - Kalpa H 2,40
Kvartfinale finsk ishockey. Best av sju kamper. Bortelaget leder 3-0 i kampen i denne kvartfinalen og er bortimot klar for semifinale. Hjemmekampene er vunnet med 3-1 og 5-0, mens den ene kampen som er spilt borte er vunnet med 1-0. Blues vant begge hjemmekampene i grunnserien og har altså siste sjanse i kveld. Kanskje er Kalpa litt "av" i kveld, de vet at dette fikser de uansett. 2,40 på hjemmeseieren er det klare valget her og det mest spennende langskuddet vi klarte å oppdrive på en kjedelig spilledag.

Dagens avslag
Vålerenga - Lørenskog
Sjette semifinale mellom erkerivalene. Vi har mest tro på hjemmelaget i denne kampen, som de må vinne for å tvinge frem sn sjuende og avgjørende kamp på Lørenskog. Vålerenga viste moral ved å vinne mandagens kamp, men Lørenskog var klart best i den kampen. Oddsen er 2,20 både for hjemmeseier og borteseier, og det forteller det meste om hvor jevnt dette er. Vi lar lagene spille i fred.

Dagens spill
Marseille - Bayern München
Totalt havari for hjemmelaget i den franske ligaen og meget svake 0-3-5 på de åtte siste seriekampene har sendt Didier Deschamps mannskap ned på niendeplass, hele tretten poeng bak Lille på tredjeplass. Således var det en voldsom oppmuntring for franskmennene å avansere til kvartfinalen i Champions League etter å ha eliminert Inter i åttendedelsfinalen. Førstekeeper Steve Mandana soner karantene, det gjør også Souleymane Diawara (f), mens spissen Lioc Remy fortsatt er skadet.

Etter å ha tapt 0-1 borte for sveitsiske Basel i bortemøtet, hevnet Bayern seg voldsomt på hjemmebane og ga seg ikke før det stod 7-0 i målprotokollen. Tre strake seire i Bundesliga med sterke 15-2 i målforskjell, men det er fortsatt fem poeng opp til serieleder Borussia Dortmund. Bastian Schweinsteiger er på vei tilbake etter skade, men starter på benken. Daniel van Buyten er skadet.

Hjemmelaget er helt ute av form, mens Bayern München naturlig nok jager finaleplass ettersom årets Champions League-finale spilles i München. Med førstekeeper Mandana ute og forsvarsspilleren Diawara ute er det ingen tvil om at marseille er svekket defensivt. Hjemmelaget viser ingen tegn på form, at de slo ut katastrofen Inter i åttendedelsfinalen legger vi liten vekt på. Årets finale av Champions League skal spilles på Allianz Arena i München, vær du sikker på at Bayern gjerne vil være et av de lagene. man kan alltids argumentere med at Bayern kan avgjøre dette i returmøtet hjemme, men per nu tror vi det er klasseforskjell på disse lagene.

Borteseieren betales ikke med mer enn 1,75 og kan selvsagt spilles som singel. Det er vel lavt og vi velger å kombinere med kveldens andre kamp fra Champions League.

Milan - Barcelona
Champions League kvartfinale og første oppgjør spilles altså i Milano. Til tross for vedvarende store skadeproblemer holder Milan koken i Serie A og etter helgens snuoperasjon mot Roma (seier 2-1) har Milan fortsatt fire poeng ned til Juventus på andreplass. Imponerte voldsomt i åttendedelsfinalen hjemme mot Arsenal (4-0), men mesteparten av forspranget var spist allerede etter 1. omgang av returoppgjøret på Emirates (0-3 til halvtid). Milan tok seg sammen etter pause og berget avansementet. Meget viktige Thiago Silva (f) ble skadet i helgen og er uaktuell til onsdagens oppgjør. Mark van Bommel er suspendert, høyreback Abate og Pato er begge skadet.

Seks poeng opp til serieleder Barcelona i La Liga og etter en middels periode, går Barcelona-maskineriet for fullt igjen. Messi pøser inn mål og skulle Barcelona vinne hjemmekampen mot Real Madrid i serien er det kun tre poeng opp. 10-1 sammenlagt mot Bayer Leverkusen i åttendedelsfinalen og mannskapsmessig ser det tilnærmet perfekt ut for Barcelona nå. Abidal er ute for sesongen, Villa likeså, mens Adriano er skadet.

Lagene møttes også i gruppespillet. Da endte tilsvarende kamp 2-3, mens møtet i Barcelona endte 2-2 etter voldsom Barcelona-dominans. Dette er to lag som liker å angripe. Begge Milans kamper mot Arsenal gikk over 2,5 mål i forrige runde, det samme gjaldt for Barcelona i møtene med Bayer Leverkusen. Norsk Tipping tilbyr 1,55 for over 2,5 mål i denne kampen. Det er ikke en julepresang, men greit nok. Vi kombinerer seier til Bayern München med en målrik affære på San Siro.

Vi får da en totalodds på 2,71 og vår innsats er som vanlig kr 100.

Spilleforslag onsdag (spillefrist kl 20.40):
Kamp 71 Milan - Barcelona - over/under 2,5 mål 1,55 1,90
Kamp 72 Marseille - Bayern München 3,75 3,20 1,75
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.