Bayern er tungvektere i europeisk fotball. De har ni seire i sine tidligere ti kamper på dette stadiet i Champions League.

Med dette spillet på Bayern-seier dobler du nesten innsatsen. Sjekk her!

De tyske gigantene, som har vunnet verdens gjeveste klubbturnering seks ganger, er også ubeseiret i ti kamper mot østerrikske klubber. Ja, de har faktisk vunnet samtlige fem hjemmekamper mot lag fra Østerrike, scoret 15 mål og kun sluppet inn tre.

Ikke nok med det.

Bayern har gått videre i 21 av de siste 24 kampene i Europa hvor de har spilt uavgjort på bortebane. Det viser hvilken håpløs oppgave som venter Salzburg i kveld.

Bayern Munchen - RB Salzburg

Odds: Bayern vinner og det scores over 3,5 mål i kampen - 1,97 i odds

Kampstart tirsdag 8. mars kl. 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Allianz Arena

Slik ser du kampen:

Den vises på TV2 Sport Premium 1

Klikk her om du tror Bayern vinner og at det scores over 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 1,97 i odds

Oddsen på at Bayern vinner og at det scores over 3,5 mål sto til 2,00 mandag kveld. Tirsdag klokken 10.15 har oddsen sunket til 1,97. Det tyder på at det er flere som mener at dette er et sannsynlig utfall av kampen.

Selv om de var blant favorittene til å vinne Champions League denne sesongen, snublet Bayern München på bortebane mot RB Salzburg, hvor de bare klarte 1-1. De tyske gigantene slet med å score mot østerrikerne og utligningen kom først i det 90. minutt.

Det har ikke gått på skinner for Bayern de siste ukene. De har kun vunnet to av de siste fem kampene.

Ca. 30 millioner i Vikinglotto-potten. Klikk her for å levere spill før onsdag kl. 18.

Å komme til München er likevel en skremmende oppgave for Salzburg, siden vertene har vunnet ni av de siste elleve hjemmekampene. Gjestene på sin side tapte bortekampene i gruppespillet mot både Wolfsburg og Lille.

Denne bortekampen blir betydelig tøffere for østerrikerne.

Bayern med vanvittig hjemmestatistikk

I Europa har Bayern scoret i 29 kamper på rad, helt tilbake til kvartfinalen mot Sevilla i 2017-2018-sesongen. Den tyske storklubben har scoret to mål eller flere i hver hjemmekamp i Champions League siden starten av 2019-2020-sesongen.

Den statistikken antyder at Salzburg, som har tapt seks av de siste ni kampene i Tyskland, og kun har vunnet én av seks bortekamper i Champions League, må score minst tre ganger for å gå videre til kvartfinalen.

Det klarer de ikke.

Bayern er priset til beskjedne 1.20 i odds for seier. Uavgjort og RB Salzburg omsettes til 7.00 og 11.50 henholdsvis. RB Salzburg har gjort sine saker bra på hjemmebane, men på bortebane har det ikke klaffet for østerrikerne. Det skal være klasseforskjell mellom disse lagene.

Bayern München satte inn tre mål mot RB Salzburg sist lagene møttes i Champions League. Over 4.5 mål er priset til 2.65 i odds, og vil du gå for en enda dristigere variant får du 4,50 ganger innsatsen tilbake på at det scores over 5,5 mål i kampen.

Salzburg har en haug med skader før kampen i Munchen. De risikerer å mangle åtte spillere.

Midtstopperne Jerome Onguene og Oumar Solet er begge på skadelisten. Det betyr at Kamil Piatkowski starter sammen med Max Wober i midtforsvaret.

Klikk her om du tror Bayern vinner og at det scores over 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 1,97 i odds