Søndagens tippekupong består av to kamper fra Premier League, en kamp fra Championship, tre kamper fra La Liga, fire kamper fra Serie A og avsluttes med to kamper fra Bundesliga. Dessverre er alle fire kampene fra Serie A allerede avlyst og disse kampene vil bli trukket. Bonuspotten er på ca 2,5 mill kr. Innleveringsfristen er søndag kl 14.55.

NB! Onsdag er det ca 109 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

1. Manchester United - Manchester City

Manchester United måtte nøye seg med 1-1 borte mot Everton sist søndag og beholdt sin 5. plass på tabellen. Står med 42 poeng og har tre poeng opp til Chelsea på 4. plass. I og med at Manchester City er utelukket fra Champions League de to neste sesongene, vil 5. plassen gi Champions League-plass, om ikke Manchester City når frem med sin anke. Flotte 7-5-2 på Old Trafford for United som faktisk har slått City to av tre ganger denne sesongen. De vant 2-1 i det omvendte møtet på Etihad i desember. I januar møttes lagene til hjemme/borte i ligacupens semifinale. Da vant Manchester City 3-1 i første møte på Old Trafford, mens Manchester United vant 2-1 på Etihad. Axel Tuanzebe er endelig friskmeldt, mens Daniel James and Aaron Wan-Bissaka begge må testes nærmere kampstart. Paul Pogba og Marcus Rashford er fremdeles ute.

Manchester City ble som ventet ligacupmester forrige helg da de slo Aston Villa 2-1 i finalen. Onsdag ble det 1-0 seier borte mot Sheffield Wednesday i 5. runde i FA-cupen, City er således klare for kvartfinale. Holder en klar 2. plass i Premier League med 57 poeng og har sju poeng ned til Leicester på 3. plass. Godkjente 9-1-4 på bortebane.

Tre strake borteseire i de tre foregående sesongene på Old Trafford. United har vært merkbart forbedret etter at Bruno Fernandes ble hentet i januar. Det ser åpent ut og vi helgarderer. HUB både på 96-rekkeren og på 432-rekkeren.

2. Chelsea - Everton
Svake 1-3-2 på de seks siste seriekampene for Chelsea som fortsatt holder 4. plassen i Premier League med sine 45 poeng. Det skiller tre poeng ned til Manchester United og Wolverhampton på plassene bak. Herlig 2-0 seier hjemme mot Liverpool i 5. runde av FA-cupen tirsdag kveld. Variable 6-3-5 på Stamford Bridge. Midtbaneterrieren Mateo Kovacic er ute med akkilesskade. Midtbanekollega Jorginho soner karantene, og viktige N'Golo Kante er fortsatt ute med skade. Tammy Abraham, Christian Pulisic og Callum Hudson-Odoi er også blant dem som mister søndagens kamp.

Everton med 1-1 hjemme mot Manchester United forrige søndag og står med totalt 37 poeng og ligger på 11. plass. Solide 5-3-2 på de ti siste seriekampene, men har ikke bedre enn 3-3-8 på bortebane. Seamus Coleman er ute med skade, mens Lucas Digne er friskmeldt.

2-2-0 på de fire siste tilsvarende i London og Everton har faktisk ikke vunnet borte mot Chelsea på de 24 siste seriekampene. Chelsea har meget tunge fravær søndag og formsterke Everton bør har gode vinnersjanser. Vi spiller UB på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren

3. Derby - Blackburn
Derby hang bra med i starten i onsdagens hjemmekamp mot Manchester United i 5. runde av FA-cupen, men etterhvert tok United over og vant tilslutt 3-0. Ligger på 13. plass i Championship. Variable 4-3-3 på de ti siste seriekampene, men knallsterk 3-1 seier borte over Sheffield Wednesday forrige lørdag. Bunnsolide 9-7-2 på hjemmebane. Står med totalt 48 poeng og med ti serierunder igjen å spille, er det åtte poeng opp til playoff.

Blackburn med kun ett tap på de ti siste seriekampene (4-5-1) og ligger på en sterk 9. plass med 53 poeng. Det er kun tre poeng opp til playoff. Moderate 6-3-8 på bortebane, men er ubeseiret på sine fire siste bortekamper og står med 2-2-0 på disse.

1-1-1 på de tre siste tilsvarende. Derby bør unngå tap. HU.

Sportspills øvrige søndagsmeny:

Oddstips: Herlig sportssøndag - sjekk søndagens oddstips
Oddssingel PL: Manchester United slår Manchester City
Oddssingel PL: Everton vinner mot et meget svekket Chelsea
Tippetips: Bayern München er klink på søndagskupongen

4. Real Betis - Real Madrid
Det vil seg ikke på bortebane for Real Betis (1-6-6) og 1-2 tap borte mot Valencia forrige lørdag. Svake 0-3-3 på de seks siste seriekampene og ligger helt nede på 14. plass med kun 30 poeng. Med tanke på spillerkjøpene som ble gjort før sesongen, må det sies å være meget skuffende. Brukbare 6-3-4 hjemme i Sevilla. Marc Bartra er tilbake etter karantene for Betis som kun har Juanmi ute med skade.

Real Madrid med det som etter en flott 2. omgang må sies å ha vært en fortjent 2-0 seier i El Clasico hjemme på Santiago Bernabeu sist søndag. Overtok dermed igjen tabelltoppen i La Liga med totalt 56 poeng og er ett poeng foran Barcelona på 2. plass. Fine 7-4-2 på bortebane, men tapte 0-1 for Levante i forrige bortekamp. Eden Hazard og Marco Asensio er fortsatt de eneste fraværene for Real Madrid.

0-1-4 på de fem siste tilsvarende i Sevilla. UB.

5. Villarreal - Leganes
Etter en god periode kommer Villarreal nå fra to strake bortetap. 1-3 mot Atletico Madrid nest sist og 0-1 mot Athletic Bilbao sist søndag. Står dermed med svake 5-1-8 på bortebane, betydelig bedre 6-4-2 hjemme. Ligger på 8. plass med 38 poeng og har faktisk ikke mer enn sju poeng opp til Getafe på 4. plass. Bruno Soriano er fortsatt ute for Villarreal, som ellers har stort sett skadefritt mannskap.

Nestjumbo Leganes står fortsatt uten borteseier (0-5-7), men har i det minste vunner fire hjemmekamper (4-3-7). Totalt 20 poeng og har fem poeng opp til Celta Vigo på sikker plass. 1-3-2 på de seks siste seriekampene, de to siste bortekampene er begge tapt. Jonathan Silva er tilbake etter endt karantene.

Tre strake 2-1 seire til Villarreal i de tre siste tilsvarende. H.

6. Levante - Granada
Levante fortsetter å underprestere på bortebane og gikk på sitt femte strake bortetap da det ble 0-3 mot Eibar forrige lørdag. Står med svake 3-0-11 på bortebane. Men presterer veldig mye bedre på hjemmebane og står med 7-2-3 på eget gress. Ligger på 12. plass med 32 poeng og har ti poeng ned til Mallorca under streken. Slo Real Madrid 1-0 i forrige hjemmekamp og har også slått Barcelona på hjemmebane denne sesongen. Sergio Postigo soner karantene for gule kort.

Granada ledet 2-0 hjemme mot Athletic Bilbao i torsdagens returmøte i semifinalen av Copa del Rey og var finaleklare med den ledelsen. Ti minutter før slutt reduserte Yuri til 1-2 for bortelaget og dermed gikk Athletic Bilbao til finale på bortemålsregelen. Det var nok en gedigen nedtur. Fire dager senere venter bortekamp mot hjemmesterke Levante. Granada med knallsterke 8-2-3 hjemme og ditto svake 3-2-8 på bortebane. Ligger på en sterk 9. plass med 37 poeng.

Levante må ha gode vinnersjanser i denne. H.

7. Roma - Sampdoria
Denne kampen er avlyst grunnet Coronaviruset og vil dermed bli trukket. 68-18-14 viser tegnfordelingen søndag morgen. Vi satser på at trekningsmaskinen triller rett vei. H.

8. Bologna - Juventus
Denne kampen er avlyst grunnet Coronaviruset og vil dermed bli trukket. 19-24-57 viser tegnfordelingen søndag morgen. UB.

9. Verona - Napoli
Denne kampen er avlyst grunnet Coronaviruset og vil dermed bli trukket. 28-29-43 viser tegnfordelingen søndag morgen. Vi spiller B på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

10. Inter - Sassuolo
Denne kampen er avlyst grunnet Coronaviruset og vil dermed bli trukket. 72-16-12 viser tegnfordelingen søndag morgen. Vi satser på at trekningsmaskinen triller rett vei. H.

11. Bayern München - Augsburg
Enorm form på serieleder Bayern München som står med 13-1-0 på de 14 siste kampene alle turneringer medregnet. 9-1-0 på de ti siste seriekampene i Bundesliga med formidable 36-6 i målforskjell. Topper med 52 poeng og har tre poeng ned til RB Leipzig og fire poeng ned til Borussia Dortmund før helgens serierunde. Scoringsmaskinen Robert Lewandowski mistet forrige helgs bortekamp mot Hoffenheim og er fortsatt ute med skade. Bayern München vant likevel 6-0 borte mot Hoffenheim forrige helg. Ivan Perisic, Kingsley Coman og Niklas Süle er fortsatt ute med skader i tillegg til Lewandowski.

1-1-6 på de åtte siste seriekampene for Augsburg som ligger på 13. plass med 27 poeng. Det er seks poeng ned til Fortuna Düsseldorf på kvalikplassen og ti poeng ned til Werder Bremen på direkte nedrykksplass før helgens serierunde. Svært moderate 2-3-7 på bortebane. Kaptein Daniel Baier er tilbake etter endt karantene. Ingen fravær av betydning.

3-1-0 på de fire siste tilsvarende i München. Bayern München er helt ustoppelige for tiden og blir naturligvis en av våre sikre på søndagskupongen. H.

12. Mainz - Fortuna Düsseldorf
Meget viktig kamp i bunnstriden. Etter 1-1-5 på sju kamper, tok Mainz tre uhyre viktige poeng med 2-0 seier hjemme mot Paderborn forrige lørdag. Ligger fjerde sist med 25 poeng og har fire poeng ned til søndagens motstander Fortuna Düsseldorf på kvalikplassen, mens det er åtte poeng ned til Werder Bremen på direkte nedrykksplass. Svake 4-1-7 på hjemmebane. Mainz har ingen fravær av betydning.

Fortuna Düsseldorf (ledet av Uwe Rösler) med brukbare 1-3-1 på de fem siste seriekampene. Ledet 3-0 til pause hjemme mot Hertha Berlin forrige søndag, men rotet ledelsen bort i 2. omgang og måtte nøye seg med 3-3. Ligger tredje sist og på kvalikplass med 21 poeng og har fire poeng opp til Mainz på sikker plass, samtidig er det også fire poeng ned til Werder Bremen på direkte nedrykksplass. Svake 2-3-7 på bortebane, men har tatt fire poeng på de to siste bortekampene. Midtstopper Andre Hoffmann er tilbake etter endt karantene. Keeper Zack Steffen er fortsatt ute med kneproblemer.

Det endte 3-1 til Mainz i tilsvarende kamp forrige sesong. Mainz skal unngå tap. HU.

96-rekker:
1. Manchester United — Manchester City HUB

2. Chelsea — Everton UB

3. Derby — Blackburn HU

4. Real Betis — Real Madrid UB

5. Villarreal — Leganes H

6. Levante — Granada H

7. Roma — Sampdoria H

8. Bologna — Juventus UB

9. Verona — Napoli B

10. Inter — Sassuolo H

11. Bayern München — Augsburg H

12.Mainz — Fortuna Düsseldorf HU

432-rekker:

1. Manchester United — Manchester City HUB

2. Chelsea — Everton HUB

3. Derby — Blackburn HU

4. Real Betis — Real Madrid UB

5. Villarreal — Leganes H

6. Levante — Granada H

7. Roma — Sampdoria H

8. Bologna — Juventus UB

9. Verona — Napoli HUB

10. Inter — Sassuolo H

11. Bayern München — Augsburg H

12.Mainz — Fortuna Düsseldorf HU