Bayern München - Werder Bremen

Odds: Bayern München leder ved halvtid/fulltid

Kampstart tirsdag 8. november kl 20.30

Spillestopp kl 20.29 Live odds etter kampstart

Allianz Arena

Kampen vises på Viasport 3, Viasat Ultra og Viaplay

Leicester - Newport County

Odds: Handicap 3-veis 0:2 Leicester

Kampstart tirsdag 8. november kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

King Power Stadium

Kampen vises på Viasport 2 og Viaplay

I dagens dobbel går vi for at Bayern München leder ved halvtid/fulltid, samt at Leicester vinner med tre mål eller mer. Det spiller du på her til 2.94 i odds

Bayern München - Werder Bremen

Etter en litt trå periode for Bayern München er alt som normalt igjen i Bundesligaen. 13 serierunder inn i sesongen leder de tabellen, poenget foran Freiburg, og to poeng foran overraskelsen Union Berlin.

Rekken på fire kamper uten seier fra 27.august til 17.september(tre uavgjorte og tap mot Augsburg), gjorde at det ble sådd litt tvil rundt laget til Julian Nagelsmann. Men etter seieren mot Bayer Leverkusen 30. september(4-0 hjemme), har det vært bunnsolide forestillinger hele veien.

2-2 borte mot Dortmund er det eneste feilskjæret, og det var bittert da Anthony Modeste stanget inn utligningen i det sekundet av kampen. Etter det har det vært plankekjøring for storlaget som virkelig har funnet rytmen.

Åtte strake seiere i alle turneringer med 30-8 i målforskjell er en solid beskjed til resten av fotballverdenen. Vi tror ikke Werder Bremen kan stoppe den rekken.

For første gang siden 1980/81 måtte Werder Bremen ned i 2. Bundesliga etter sesongen 2020/21. Andreplassen bak Schalke 04 i fjor gjorde at det ble med den ene sesongen utenfor det gode selskap.

Sesongen så langt har vært mer enn godkjent for det nyopprykkede laget, for etter 13 runder ligger de på syvendeplass på tabellen med 21 poeng.

Det har svingt en del og de har foreløpig ikke klart å snekre sammen en ordentlig seiersrekke. De fire siste startet med to tap - 0-2 hjemme for Mainz og 0-2 borte for Freiburg - før de nå har vunnet de to siste.

Selv om de har vunnet to på rad har det ikke vært enormt overbevisende. Hjemmekampene mot bunnlagene Hertha Berlin(1-0) og Schalke 04(2-1) er selvsagt bra, men når de reiser til München må de være forberedt på et helt annet trykk.

Statistikken er heller ikke hyggelig lesing. Selv om de berget 1-1 for to sesonger siden har det stort sett vært fryktelige opplevelser på Allianz Arena.

11 strake seiere til Bayern München fra 2010 til 2019 (med 47-8 i målforskjell) er brutalt, og vi tror det blir nok en tøff kveld for Werder Bremen på tirsdag.

Leicester - Newport County

Etter den fryktelige starten på sesongen har Leicester omsider våknet og nå svinger det litt av mannskapet til Brendan Rodgers.

Tre overbevisende seiere og et knepent tap hjemme mot Manchester City på de fire siste, har ført Leicester opp til 14. plass på tabellen.

De er fortsatt i bunnstriden og har kun fire poeng ned til Nottingham Forest på sisteplass, men spillet og resultatene den siste perioden gir grunn til optimisme.

De har stengt igjen bakover, og det er bare kunstverket av et frispark fra Kevin De Bruyne som har overlistet Danny Ward på de fire siste.

Når forsvarsarbeidet er på plass har de kreativitet og klasse i bøtter og spann fremover, så det ser lysere ut enn på lenge for Premier League-mesteren fra 2015/16.

Til dette oppgjøret vil det nok bli rotert en del på laget, men det skal uansett være nok til å ta seg greit av Newport County.

Newport County befinner seg på fjerde nivå i England, hvor de kjemper om å holde trygg avstand til nedrykksstreken i League Two. I skrivende stund ligger de på 18. plass med fire poeng ned til Hartlepool United som ligger under streken.

I alle turneringer har de nå spilt fem kamper uten tap(3-2-0) men det er mot U21-laget til Southampton, Colchester i to kamper, Mansfield og Northampton.

Leicester borte er noe helt annet, og vi tror Newport blir knust på King Power Stadium.

Vårt tips er at Bayern München leder både ved halvtid og fulltid, samt at Leicester vinner med tre mål eller mer.

Den dobbelen leverer du her til 2.94 i odds