Barcelona - Bayern München

Odds: Bayern München vinner og det blir over 2,5 mål totalt

Kampstart onsdag 26. oktober kl 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Camp Nou

Kampen vises på TV2 Sport Premium 2 og TV2 Play

Vi tror Bayern München vinner og det blir over 2,5 mål totalt. Det spiller du på her til 3.55 i odds

Barcelonas avansement til sluttspillet i Champions League henger i en syltynn tråd før møtet med Bayern München på Camp Nou onsdag kveld. Mannskapet til Xavi ligger på tredjeplass i gruppen, og har tre poeng opp til Inter på andreplass.

Inter er foran Barcelona på innbyrdes oppgjør(seier 1-0 hjemme og 3-3 på Camp Nou), så alt de trenger å gjøre for å kvalifisere seg for sluttspillet sammen med Bayern München, er å slå Viktoria Plzen hjemme tidligere onsdag kveld.

Barcelona er på gang igjen

Barcelona ligger på andreplass i La Liga med sine 28 poeng på 11 kamper. De røk 1-3 borte mot Real Madrid for en drøy uke siden, og det er det eneste tapet i den hjemlige serien.

De har også vært bunnsolide bakover på banen, og utenom Real Madrid er det kun Alexander Isak(for Real Sociedad i august) som har scoret på Barcelona i serien.

Mannskapet til Xavi har ting på gang igjen, men i Champions League har det lugget litt for storlaget fra Catalonia. Selv om de er i en beintøff gruppe er det skuffende med kun fire poeng etter fire kamper.

De banket Viktoria Plzen som forventet i den første kampen i gruppen(5-1 hjemme), før de reiste til Tyskland og røk 0-2 mot Bayern. Her var Barcelona gode, og hadde mest ball, flest skudd og flest skudd på mål - men det var hjemmelaget som scoret målene.

Nøkkelkampene var hjemme og borte mot Inter. Kampen i Italia var ikke fullpakket med sjanser til noen av lagene, og det var Hakan Calhanoglus vakre langskudd like før pause som ble avgjørelsen.

I oppgjøret på Camp Nou var det mye mer dramatikk. Barcelona tok ledelsen like før pause, før det tok fullstendig av i andre omgang. Inter snudde kampen med scoringer etter 50 og 63 minutter, før Barcelona utlignet igjen ti minutter før slutt.

Da hjemmelaget jaget seiersmålet kontret Inter, og innbytter Robin Gosens satte spikeren i kista etter 89 minutter. Selv om Barcelona utlignet to minutter på overtid var det ikke nok, og Inter sikret seg det viktige overtaket på innbyrdes oppgjør.

Nå må Barcelona slå Bayern München samtidig som Inter ikke slår Viktoria Plzen. Undere har skjedd i idrett før, men denne kvelden tror vi ikke på det.

Alderstrekning: Bli Lotto-millionær uten å ha ett eneste riktig tall

Bayern München er allerede klar for sluttspillet

At Bayern München topper gruppen etter fire runder er ingen sensasjon. Det er voldsom kvalitet i laget til Julian Nagelsmann, og det har vært et imponerende gruppespill av de tyske mesterne så langt.

De startet med sterke 2-0 borte mot Inter, før Barcelona kom på besøk. I en jevnspilt kamp var Bayern mest effektive og stakk av med alle poengene etter seier 2-0 også her.

Dobbeltkampene mot Viktoria Plzen ble en formalitet. Først med en knusende seier 5-0 hjemme før de reiste til Tsjekkia og returoppgjøret. Igjen var det fullstendig overkjøring, og Bayern ledet hele 4-0 til pause.

I andre omgang slakket de nok litt på gassen, for hjemmelaget reduserte to ganger, og kampen endte til slutt 4-2. Med fem poengs ledelse til Inter og åtte til Barcelona er tyskerne allerede klare for sluttspillet.

De ønsker selvsagt å ta gruppeseieren, og for å unngå en ren finale om dette mot Inter i siste runde, vil vi nok se et påskrudd tysk lag på Camp Nou onsdag kveld.

I Bundesligaen har de variert mer enn vanlig i innledningen av årets sesong. Det mest oppsiktsvekkende var at de fra 21. august til 30. september ikke vant en eneste kamp.

Tre uavgjorte mot Borussia Mönchengladbach, Union Berlin og Stuttgart toppet seg med tap borte mot Augsburg. Etter det tapet har det tydeligvis vært oppvask, for de fire siste har gitt tre knusende seiere, samt 2-2 borte mot Borussia Dortmund.

De ligger på andreplass på tabellen - poenget bak Union Berlin som topper - og er nok i rute til å ta sin ellevte Bundesliga-tittel på rad.

Det blir full fart på Camp Nou

Det som er litt spesielt før oppgjøret er at Inters kamp mot Viktoria Plzen er ferdigspilt før storkampen på Camp Nou sparkes i gang.

Det betyr at Barcelona kan være ute av Champions League før kampen starter, og dette kan selvsagt påvirke hvordan oppgjøret blir.

Hvis man ser på statistikken mellom lagene er det klar fordel Bayern München. På tolv kamper både borte og hjemme har Bayern vunnet ni, en har endt uavgjort, og Barcelona har vunnet to.

Bayern har vunnet de fem siste både hjemme og borte - med knusende 19-4 i målforskjell - og tre av de fire siste på Camp Nou.

Ni av tolv kamper mellom lagene har endt med tre mål eller mer totalt, og årets utgaver av både Barcelona og Bayern München scorer også masse.

Vi tror det blir målrikt på Camp Nou onsdag kveld, der tyskerne viser sin klasse og tar tre poeng.

Bayern München vinner og det blir over 2,5 mål totalt spiller du på her til 3,55 i odds