Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V75 Momarken: Årets beste V75-omgang - du kan vinne 34 millioner
Tippetips: Spania - Norge på lørdagskupongen
Oddstips EM-Kvalik: Våre norske gutter kan spille jevnt med Spania
Oddstips Toppserien kvinner: Vi tror Sandviken innfrir i serieåpningen
Eurojackpot: Vant noen 97 millioner fredag kveld?

Denne helgen får vi nye utfordringer i form av landslagskamper. Dette, imellom alt vi opplever i Fotball-Europa for tiden, er bare artig. Flotte kvalikkamper til EM venter denne lørdagen, og for oss nordmenn er oppgjøret Spania – Norge en godbit. Denne går av stabelen 20:45. Vi skal heller ikke glemme at det er første seriekamp i Toppserien for kvinner. Dette er veldig gledelig, og vi vil komme med et eller to tips her – både i dag og i morgen.

NB! Lørdag er det ca 14 millioner kroner i førstepremiepotten i Lotto. Lever kupongen her!

Salford City - Barnet 1,60 - 3,30 - 4,30 H (spillestopp kl. 1555)

Salford kan rykke opp for fjerde gang på fem år. Med åtte serierunder igjen ligger klubben fra Greater Manchester på 4.-plass i National League.

De kan klatre opp til tredjeplass med seier i lørdagens kamp mot nedrykkstruede Barnet. Da vil de bare være ett poeng bak Solihull som innehar den siste direkte opprykksplassen.

Etter en svak periode i januar og februar har Salford våknet igjen nå. De står med fire seire på rad, og har i løpet av denne perioden ikke sluppet inn et eneste mål. Det begynner å lukte opprykk på Moor Lane.

Salford har pengesterke folk i ryggen. David Beckham kjøpte seg nylig inn i Salford City. Den tidligere Manchester United-spilleren har kjøpt seg inn i den engelske fotballklubben med 10 prosent.

Beckham og hans tidligere lagkamerater fra Manchester United-tiden, Gary og Phil Neville, Ryan Giggs, Paul Scholes og Nicky Butt har alle eierandeler i klubben som til vanlig spiller på femte nivå i England.

Barnet ligger nede på 17.-pass med 45 poeng. Det er kun syv poeng ned til Havant & Waterlooville som ligger under nedrykksstreken.

Laget er ubeseiret i de tre siste kampene, men alle tre kampene ble spilt på hjemmebane. På bortebane har de ikke levert. Barnet uten seier i de fem siste bortekampene, og de to siste bortekampene er tapt. Nå skal de måle krefter mot et Salford-lag som har vært solide hjemme på Moor Lane.

Manchester United-stjernenes nye hobby har 12-4-3 foran egne fans denne sesongen. De SKAL ta tre poeng i denne matchen. Oddsen er 1,60. Det er for lavt som singeltips, men fungerer ypperlig i en dobbel.


Coventry City - Oxford United 2,15 - 3,10 - 2,75 H (spillestopp kl. 1555)
Coventrys håp om en playoffplass fikk nytt liv sist helg da de klatret forbi Peterborough på tabellen i League One.

Sky Blues er i fin form. De har kun tapt én av de åtte siste kampene, og ligger nå kun ett poeng bak Doncaster som innehar den siste playoffplassen før helgens serierunde.

Siden Doncaster skal møte serieleder Luton lørdag, så har Coventry alle muligheter til å kile seg inn blant de seks beste lagene.

Oxford holder til i motsatt ende av tabellen. De ligger kun ett poeng over nedrykksstreken.

Men laget fra universitetsbyen viser fott form før kampen på Ricoh Arena. De scoret et kontroversielt mål på overtid hjemme mot Bradford City sist helg, og de tre poengene de skaffet seg i den kampen gjorde at laget klatret over nedrykksstreken.

På bortebane har de vært elendige denne sesongen. Karl Robinson sitt mannskap har kun vunnet én bortekamp hele sesongen, og de har tapt ale de siste seks kampene på bortebane mot Coventry.

Motivasjonen bør være til stede hos begge lagene, men jeg tror bortesvake Oxford får problemer mot et Coventry-lag som har fått los på en playoffplass. Sky Blues vant det omvendte oppgjøret 2-1, og jeg tror de tar en ny seier på hjemmebane lørdag. Oddsen er 2,15. Det kunne vært brukt som singeltips, men jeg bruker det i en dobbel.

Lørdagens helengelske dobbeltips er Salford + Coventry. Denne kombinasjonen belønnes med 3,44 i odds. Spillestopp er kl. 1555.