Foto: Reuters

Beckham tar ansvar

Når Zlatan er suspendert må Beckham hjelpe oss med 12 rette på midtukekupongen.

Kommersielt

Sportspills meny onsdag
V4 Romme: Nå kommer seieren

V65 Bjerke: Spenstig vinner
Tippetips: Beckham tar ansvar

Oddstips: Lørenskog hevner stortapet
Tippeligaen: Nettavisens tabelltips

Midtukekupongen har spillefrist onsdag klokken 20.40. De fire første kampene er hentet fra Champions League, League One og League Two, og disse spilles onsdag kveld. De åtte neste kampene er hentet fra torsdagens runde i Europa League.

Bonuspotten er oppe i 1.650.000 kroner. Bonuspotten tilfaller en eventuell alenevinner på dagens kupong. I tillegg er det en jackpot på 650.000 kroner, på fulltids-tipping.

Dagens tippetips vil bli oppdater litt hist og pist utover onsdagen, mens vi leter opp lagnyheter og tropper til EL-kampene torsdag.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

1. Juventus - Celtic
Champions League, 1/8-finale, returoppgjør etter 3-0 til Juventus i Glasgow. Juventus gjorde jobben og vel så det i Skottland, med scoringer av Matri, Marchisio og Vucinic. Celtic hadde også sine sjanser, men Juve gjorde det skottene ikke klarte, nemlig å sette ballen i mål. Dermed blir denne returkampen nærmest en formalitet, det er nesten utenkelig at de italienske serielederne som har 10-2-2 på eget gress i Serie A, skal ryke 0-3 eller lignende i kveld. Men kampen skal spilles, og med Juve 3-0 foran er det ikke sikkert tippetegnet gir seg selv, hjemmelaget er videre med både H, U og B.

Anelka (a), Caceres (f), De Ceglie, Bendtner (a) og Pepe er neppe aktuelle. Chiellini (f) var tilbake sist, og scoret, men kan fort bli hvilt her. Manager Conte sier lite om hvem som starter denne kampen, og vi kan ane at det blir noen endringer. Noen spekulerer i om Marchisio, Vidal og Lichtsteiner på midtbanen får hvile, med Pogba, Padoin og Giaccherini fra start i stedet.

Celtic har overrasket positivt i Champions League helt fra de vant den første kvalifiseringskampen 2-0 borte mot HJK Helsinki i august i fjor. I gruppespillet vant de 3-2 borte mot Spartak Moskva, de ga oss to nervepirrende kamper mot Barcelona som de tapte 1-2 i sluttsekundene og vant 2-1 hjemme, og de holdt nervene i sjakk da de måtte vinne den siste kampen i gruppespillet hjemme mot Spartak. Mot Juventus var det slutt. Celtic er suverene i skotsk Premier League, der de savner kvalifisert motstand etter at Rangers forsvant.

Lustig (f), Brown og Tony Watt (a) er ikke med til Torino. Samaras (a) og Mulgrew er tilbake.

Juventus kan spille på resultat, noe de er gode til, og de kan nok ligge litt bakpå og avvente dette en stund. Et sted mellom 2-0 og 1-1 bør det ende. Vi tar med uavgjorten fordi den bare har 14 prosent på folkerekka, samtidig som uavgjort er ypperlig for Juventus. HU i kamp 1.

2. Paris Saint Germain - Valencia
Champions League, 1/8-finale, returoppgjør etter 2-1 til PSG i Valencia. Vi tipset PSG til god odds i det førsteoppgjøret, og derfor var det godt å se at franskmennene gikk hardt ut og utfordret fra første stund. Zlatan er alltid farlig og han får mye oppmerksomhet av motstanderne, men Lavezzi var kanskje aller farligst i den første kampen, da han utfordret Valencia-forsvaret gang på gang med sine drible-raid. 2-1 ble enden på første vers, etter at PSG ledet 2-0 til pause og Adil Rami reduserte til 1-2 helt på tampen. Utmerket utgangspunkt for PSG, som i undertegnedes øyne var klart best i det første oppgjøret. Bare synd de slapp inn et unødvendig mål og at Zlatan ga dommeren anledning til å dele ut rødt kort på slutten, helt unødvendig av svensken. PSG topper Ligue 1, men ikke klart, de tapte 0-1 borte for Reims lørdag og 2-3 borte for Sochaux også. De har 9-3-2 på eget gress i Ligue 1 og i CL har de vunnet tre av tre hjemme, mot Porto, Dinamo Zagreb og Dinamo Kiev.

Zlatan Ibrahimovic (a) er suspendert etter rødt kort i den første kampen. Marco Verratti (m) er også suspendert. Thiago Motta (m) og Thiago Silva (f) er derimot på vei tilbake fra skader og kan muligens bli å se. Jeremy Menez (m) er usikker.

Valencia var strålende i sin CL-gruppe, parallelt med at de hanglet litt i hjemlig liga. På bortebane har de tapt 1-2 for Bayern München, vunnet 3-0 mot BATE i Minsk og 1-0 i Lille. Hjemme i Spania er formen god for tiden, 3-3-0 på de seks siste rundene, og 2-2 hjemme i derbyet mot Levante i helgen. Ernesto Valverde overtok som manager i desember, og siden da har Valencia sett solide ut og vunnet syv av 12 i ligaen, der de nå er nummer 5. Kveldens oppgave ser imidlertid vrien ut.

Costa (f) og Rami (f) er ute, det er midtstopperne til Valencia. Ruiz og Mathieu er sannsynlige erstattere.

PSG er ikke alltid til å stole på i Ligue 1, men de er gode nok til at de topper. I Champions League har de derimot vært svært solide, det er som om CL allerede er PSGs mål nummer 1, det er som om de trives på den virkelig store scenen. Vi tror hjemmelaget har gode sjanser, selv uten klassespillerne Zlatan og Verratti. H i kamp 2.

3. Notts County - Leyton Orient
League One. Notts County og Leyton Orient er tabellnaboer på 10. og 11. plass, og en eventuell vinner her vil kunne nærme seg play-off-plassene. Hjemmelaget viser fin form og er ubeseirede i fem runder på rad. Carlisle og Bury er slått i de to siste på Meadow Lane. 7-4-6 hjemme totalt.

Julian Kelly (f) sto over med skade i helgen og er ute igjen. Men det er ingen nye skader og laget fra Nottingham kan stille likt som sist.

Leyton Orient har to spilt 0-0 borte mot Sheffield United og slått Bournemouth 3-1 i sine to siste. Flotte resultater som har tatt dem opp øvre halvdel igjen, etter at de tapte to på rad før disse. 6-3-8 på bortebane totalt. Formen ser ut til å være god og man slo dagens motstander 2-1 hjemme for en drøy måned siden.

Rutinerte Kevin Lisbie (a) er tilbake fra start for bortelaget. Han scoret i helgen, da han var tilbake fra skade og fikk et innhopp. Innlånte Shaun Batt (a) er usikker og sjekkes nærmere avspark. Anthony Griffith (m) har returnert til Port Vale etter endt utlån. Gary Sawyer (f) er stadig ute.

Dette ligger an til å bli jevnt, og uavgjorten får bli utgangstegnet. Hjemmelaget får et lite favorittstempel etter det de har vist på eget gress i det siste, så vi lar det stå HU på det lille systemet, men helgarderer på det store. HU i kamp 3.

4. Bristol Rovers - Exeter City
League Two. Bristol Rovers var tilbake på vinnersporet med 3-0 hjemme mot Burton lørdag. Før dette tok de bare ett poeng på tre runder, en liten nedtur etter den fabelaktige rekken på 6-1-1 i januar og februar, som tok den nedrykkstruede klubben opp på trygg grunn. Per i dag har Rovers en 17. plass og seks poengs klaring til nedrykk. Etter at John Ward overtok som manager den 26. desember har Rovers 7-4-3 på fjorten runder, og Ward ligner veldig på den redningsmannen alle håpet han skulle bli.

Joe Anyinsah (m) måtte av banen med skade i helgen, og er høyst usikker her. Oliver Norburn er en sannsynlig erstatter. Fabian Broghammer (m) er tilbake fra skade. Seanan Clucas (m) og David Clarkson (a) er med skade i lang tid fremover.

Exeter kjemper om opprykk. De er for tiden beste lag av de fire på play-off, og bare poenget skiller opp til Burton på direkte opprykk. Formen er god, 4-0-1 på de fem siste rundene og borteseier 2-0 mot topplaget Port Vale på forrige reise. 11-2-4 borte totalt er blant de aller beste.

Bortelaget kan stille likt som sist.

Dette ser åpent ut på papiret, men vi heller svakt mot hjemmeseieren da Bristol Rovers har vist gode takter etter at Ward overtok laget. HU i kamp 4.

5. Anzhi Makhachkala - Newcastle United
Europa League, 1/8-finale, kamp 1 av 2. Russiske Anzhi slo ut Hannover med 4-2 sammenlagt i første sluttspillrunde, etter 3-1 hjemme i første kamp. Dermed har Anzhi vunnet syv strake hjemmekamper (spilt i Moskva, ikke på Anzhis egen bane) i årets EL, og Hannover ble faktisk det første laget til å score på russerne i Moskva. Udinese, Liverpool, Young Boys, AZ, Vitesse og Honved har gått målløse av banen borte mot Anzhi. Det sier en del om hvor sterkt dette laget er, uansett om der i sesongen eller i vinterpause. De starter opp i russisk Premier League mandag, borte mot bunnlaget Saransk.

Mbark Boussoufa (m) er suspendert, ellers skal laget være skadefritt. Anzhi har lagt ut en video-rapport fra tirsdagens trening, den fremstår som en musikkvideo helt uten praktisk info, men vi ser jo at stjernene er tilstede og trikser med ball og skyter i krysset, og at Anzhi satser på Europa League er det ingen tvil om.

Newcastle fikk ikke med seg poeng fra Swansea sist lørdag, de klarete aldri score selv og ble offer for en sen scoring fra waliserne. Dermed ser det litt stygt ut for Newcastle i Premier League, med bare fem lag bak dem og med en av de svakeste bortestatistikkene: 1-5-8 totalt. I Europa League har det gått bedre, men det så skummelt ut for Newcastle da de fikk annullert både en og to scoringer hjemme mot Metalist og kampen endte 0-0. Newcastle og Shola Ameobi klarte imidlertid å vinne returoppgjøret 1-0 og gikk dermed videre, en sterk prestasjon som viser at de mener alvor i denne turneringen.

Coloccini (f), Ryan Taylor (f), førstekeeper Krul, Harper (k) og Vuckic (m) var ute i helgen. Ben Arfa (m) er tilbake her. Yohan Cabaye (m) og Steven Taylor (f) er tilbake fra skade og nysigneringen Moussa Sissoko (m) fra Toulouse styrker laget. Managher Pardew har tatt med unge Gael Bigirimana (m) og juniorkeeper Jak Alnwick i troppen, som ser bra ut, men som alltid kommer det an på hvem som starter:

Alnwick, Shola Ameobi, Anita, Ben Arfa, Bigirimana, Cabaye, Campbell, Elliot, Gosling, Haidara, Marveaux, Obertan, Perch, Santon, Simpson, Sissoko, Steven Taylor, Tiote, Yanga-Mbiwa

Anzhi er så sterke i Russland at vi gir dem gode sjanser her også. Newcastle har ikke vært spesielt gode på bortebane i Premier League, og selv om de har fått til mye i denne turneringen, tror vi dette blir for tøft. Som alltid i en todelt affære vil bortelaget kanskje være fornøyd med et knepent tap, så lenge de scorer selv. H i kamp 5.

6. Steaua Bucuresti - Chelsea
Europa League, 1/8-finale, kamp 1 av 2. Steaua tapte 0-2 borte for Ajax, men i returoppgjøret ville de klart mest og klarte 2-0 til full tid og fikk dermed ekstraomganger. Rumenerne fikk mer og mer overtak, men kampen gikk til straffer, der Steaua viste seg best og vant fortjent. Hjemmebanefordelen betyr mye for Steaua, det så vi mot Ajax og vi har sett det tidligere i turneringen også. I dag kan vi heller ikke holde mot den at de er utenfor hjemlig sesong, Steaua har spilt to runder etter vinterferien, vunnet begge kampene sine og topper rumensk liga med solid margin. 11-0-0 på hjemmebane i hjemlig serie.

Vi kjenner ikke til fravær hos hjemmelaget.

Chelsea kom til Europa League etter at det ikke gikk veien i Champions League for de regjerende Champions League-mesterne. De kom seg forbi første hinder ved å vinne 1-0 borte og spille 1-1 hjemme mot Sparta Praha. I Praha gikk det mot 0-0 før Oscar kom innpå og ble matchvinner i sluttminuttene, Hjemme på Stamford Bridge gikk det mot tap før Hazard utlignet på overtid. Chelsea har spilt veldig mange kamper den siste tiden, så vi skal ikke holde mot dem at de vinner marginale sliteseire i EL. Lørdag gjorde de jobben og vant 1-0 hjemme mot West Bromwich i Premier League. På bortebane har de bare tatt ett poeng på de tre siste i ligaen.

Romeu (m) er ute hos bortelaget, mens Azpilicueta var tilbake og spilte kampen mot West Bromwich lørdag. Cahill (f) var med i troppen, men fikk hvile på benken.

Chelsea har 47 prosent på folkerekka og gjøres til for store favoritter i våre øyne. De er inne i et tett program, det er én ting, men vi så jo hvordan de gikk for 0-0 borte mot Sparta Praha også, hvert fall frem til Oscar kom innpå. Dette kan slå alle veier, men hjemmelaget er sterke nok til på vinne dette, mener vi, mens Chelsea ganske sikkert er fornøyd med uavgjort. HUB i kamp 6.

7. VfB Stuttgart - Lazio
Europa League, 1/8-finale, kamp 1 av 2. Stuttgart slo ut Genk forrige runde med 3-1 sammenlagt. I Bundesliga er de inne i en tung periode, og med tap 1-2 borte for Leverkusen sist lørdag har de ikke bedre enn 1-1-6 på de åtte siste rundene. Samtidig er de blant de sterkeste bortelagene. Uansett kan det bli tøft for Stuttgart å avslutte på topp 6 i Bundesliga, og det kan hende de fokuserer mer på den tyske cupen, der de spiller semifinale mot Freiburg 16. april, og suksess i Europa League.

Vedad Ibisevic (a) er suspendert, han er toppscorer hos hjemmelaget med 11 mål i Bundesliga og 2 i Europa League. På skadelisten finner vi Niedermeier (m), Torun (a) og Cacau (a) og Hoogland (f).

Lazio har stått for flere fine bidrag i årets Europa League, blant annet da de spilte 3-3 mot Borussia Mönchengladbach, før de vant returkampen på eget gress med 2-0. Uten sin toppscorer Klose og med litt rotasjon i startelleverne, er Lazio fortsatt sterke nok til å hevde seg blant Europas beste, og nest beste. Nå møter de motstand av ganske likt kaliber som sist, og det blir spennende å se hvor mye de satser på denne første bortekampen. De vil nok veldig gjerne ha med seg et bortemål, og da må de trolig gå offensivt ut. I Serie A er de med i toppen, men 1-2-4 på de syv siste rundene er ikke godt nok og Lazio er nede på 5. plass. De har sluppet inn tre mål i alle sine tre siste bortekamper i serien.

Toppscorer Klose (a) er stadig ute, det samme er trolig Mauri (m) og Konko (f). Floccari (a) spilte kampen på søndag. Stankevicius (f) og Rozzi (f) har vært ute lenge, men skal være på vei tilbake. Noe usikkert om Brocchi (m) er klar igjen.

Begge lag spiller viktige kamper i sine respektive ligaer mandag. Dette er en vrien kamp å tippe før vi vet hvem Lazio reiser med. Vi heller mot at Lazio ikke vinner denne første bortekampen, og går for en dristig ren H i kamp 7.

8. Viktoria Plzen - Fenerbahce
Europa League, 1/8-finale, kamp 1 av 2. Plzen knuste Napoli 5-0 sammenlagt i forrige runde, og det var ikke bare flaks. Hardt arbeid og et svært samspilt mannskap er resepten for laget som for tiden er nummer 1 i Gambrinus Liga i Tsjekkia. De har innledet vårsesongen med seier 3-1 i Brno og 1-1 hjemme mot Ostrava sist søndag. Vi merker oss at Plzen, som vi har spilt på langoddsen i nesten alle hjemmekampene deres i EL, har vunnet samtlige hjemmekamper i EL: 1-0 mot Lokeren, 3-1 mot Academica, 4-0 mot Hapoel Tel-Aviv, 1-0 mot Atletico Madrid og 2-0 mot Napoli. Dette er imponerende, og det er så lett å like tsjekkerne, for de oser av lyst til å vinne denne turneringen.

David Limbersky (f) er suspendert.

Fenerbache kom seg videre etter 0-0 borte og 1-0 hjemme mot BATE, som kom fra en 3. plass i sin Champions League-gruppe. Tyrkerne er i form, de er i sesong og de var sterke i sin EL-gruppe der de tok kommandoen fra start, og faktisk vant tre av tre bortekamper mot Mönchengladbach, Limassol og Marseille. I Tyrkia ble de skjøvet ned til 3. plass etter at de tapte derbyet borte mot Besiktas på søndag. Moussa Sow scoret begge Fenerbaches mål i 2-3-tapet.

Egemen Korkmaz (f) er suspendert. Raul Meireles (m) er ikke suspendert, slik vi først skrev, han er med i troppen:

Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kirintili, Gökhan Gönül, Bekir Irtegün, Serdar Kesimal, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Caner Erkin Salih Uçan, Mehmet Topal, Selçuk Sahin, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Mehmet Topuz, Pierre Webo, Moussa Sow, Semih Sentürk, Beykan Simsek, Raul Meireles

Skal Plzen gi oss enda en hjemmeseier i Europa League? Ja hvorfor ikke, de er i god form og de er veldig vanskelige å slå på eget gress. Fenerbache må ikke kimses av, de har vært gode hittil og vunnet mye på reise, men denne blir tøff. H i kamp 8.

9. Tottenham - Inter
Europa League, 1/8-finale, kamp 1 av 2. Vi skrevet mye om Tottenham og formspiller Gareth Bale den siste tiden, og Tottenham innfridde tipset i derbyene mot både West Ham og Arsenal forrige uke. Tottenham er nummer 3 i Premier League, og formen er meget god. De har ikke tapt i ligaen siden tidlig i desember, borte mot Everton. I Europa League fikk vi en oppvisning i frispark da Bale satte to av dem i mål mot Lyon. Det ble 2-1 mot franskmennene i London og 1-1 i returen. Tottenham gikk mot tap, men Dembele ble redningsmann med sin 1-1-utligning på overtid. Tottenham har bortekamp i Liverpool på mandag.

Kaboul og Sandro (m) har vært ute lenge. På skadelisten står også Huddlestone (m), Dempsey (a), Dembele (m) og Adebayor (a). De to sistnevnte skadet seg mot slutten av derbyet mot Arsenal på søndag, der Adebayor ikke var spesielt god. Nå ser det ut til at Adebayor og Dempsey er ute, mens Huddlestone og Dembele er tilbake i trening. Defoe (a) er tilbake.

Inter og Rodrigo Palacio snøt oss for storgevinst på oddsen sist søndag. Under 0-2 i Catania klarte de å snu kampen til 3-2 helt på tampen. Dermed vant Inter borte i serie A igjen, etter at de vant sesongens seks første borte, og deretter feilet i de syv neste. Et uberegnelig lag, med lavt bunnivå og et maksnivå helt i europeisk toppklasse. De hadde ingen problemer med å slå ut Cluj i forrige EL-runde, 2-0 hjemme og 3-0 borte. Palacio og Guarin scoret to mål hver, 18-åringen Benassi det siste, som også var hans første for A-laget. Inter er ikke fremmede for å gi juniorer og reservelagsspillere sjansen i Europa League.

På skadelisten finner vi Nagatomo (f), Silvestre (f), Milito (a), Obi (m), Mudingayi (m), Samuel (f) og Castellazzi (k), men ikke alle disse er viktige fravær, flere av dem har vært ute lenge. Cassano (a) er tilbake og med på flyet til London. Troppen er offentliggjort og den ser bra ut, men det blir spennende å se hvem trener Andrea Stramaccioni velger å bruke fra start:

Målvakter: Handanovic, Belec, Di Gennaro
Forsvar: Ranocchia, Chivu, Pasa, Pereira, Mbaye, Juan Jesus, Jonathan
Midtbane: Zanetti, Alvarez, Guarin, Cambiasso, Gargano, Benassi, Kovacic, Belloni
Angrep: Palacio, Cassano, Colombi

La oss håpe at manager Villas-Boas lar Bale starte denne kampen. Da skal selv Inter få kjørt seg. Vi tippet mot Inter på reise sist søndag og brant oss, men Tottenham i London kan fort bli en enda tøffere oppgave enn Catania på Sicilia, og dessuten har Inter en returkamp å rette opp eventuelle feil på. H i kamp 9.

10. Benfica - Girondins Bordeaux
Europa League, 1/8-finale, kamp 1 av 2. Benfica tok veien hit fra Champions League, og de blir i undertegnedes øyne favoritter til å vinne Europa League i år. Bookmakerne har dem bare som tredje største favoritt, med Chelsea først og Tottenham hakk i hæl. Benfica slo sterke Bayer Leverkusen 1-0 i Tyskland og 2-1 hjemme forrige runde. I Portugal takket de for seg i cupen, som de ikke satset maksimalt på, men de topper ligaen to poeng foran Porto. 17-4-0 totalt i hjemlig liga, slå den.

Nemanja Matic (m) er suspendert.

Bordeaux klarte 1-1 borte mot Dinamo Kiev, og for oss som hadde satset på Kiev var det noe smertefullt å se dem brenne straffer, hundreprosentsjanser og dominere stort, men slik er fotballen, Bordeaux hadde griseflaks og de kom seg hit ved å vinne returoppgjøret 1-0. I Ligue 1 tapte de sin fjerde strake kamp på søndag, men de scoret hvert fall for første gang på lenge, da det ble 1-2 i Lille. Vi setter et stort spørsmålstegn ved formen og et lite ved motivasjonen for å nå langt i Europa League.

Saivet (a), Sane (m), Mariano (f) og N'Guemo (m) var ute på søndag, samt mindre brukte Sacko (a) og Rolan (a).

Benfica på hjemmebane er noe av det vanskeligste man møter i Europa, og vi har liten tro på bortelaget her. H i kamp 10.

11. Levante - Rubin Kazan
Europa League, 1/8-finale, kamp 1 av 2. Levante slo Olympiokos 3-0 hjemme og 1-0 borte forrige runde. I spill 11 mot 10 i over en time og med kreative Obafemi Martins tilbake, avgjorde spanjolene i første kamp. I Primera Division har Levante fått en skikkelig knekk, 1-2-5 på de åtte siste rundene har tatt dem ned på 11. plass og mer eller mindre ut av diskusjonen om spill i Europa neste sesong. De klarte dog 2-2 i Valencia-derbyet på Mestalla lørdag, og har dermed tatt fire av seks mulige poeng fra byrivalen denne sesongen. For fansen teller det aller mest.

Det er lite skader hos hjemmelaget, men Pedro Lopez (f) og Nabil El Zhar (m) kan være ute.

Rubin Kazan slo de regjerende EL- mesterne Atletico Madrid 2-0 på Vicente Calderon, etter å ha spilt hele 2. omgang med en mann mindre. Det er ikke hverdagskost, og returoppgjøret tapte de bare 0-1. Rubin Kazan slo godt fra seg i gruppespillet mot Inter og de alt for svake Partizan og Neftci Baku, og blir en kandidat til å nå finalen i år. I russisk Premier League starter de opp vårsesongen med hjemmekamp mot Zenit St. Petersburg førstkommende mandag. Rubin er nummer 7 på tabellen og trenger poeng for å få spill i Europa neste sesong.

Cesar Navas (f) er suspendert.

Her er hjemmelaget favoritter på folkerekka med 46 prosent i skrivende stund. Vi mener Rubin Kazan er vel så sterke som Levante per i dag, og vi ser mulighetene for en liten overraskelse her. UB i kamp 11.

12. Basel - Zenit St. Petersburg
Europa League, 1/8-finale, kamp 1 av 2. Basel vant 2-0 hjemme og spilte 1-1 borte mot Dnipro forrige runde. På hjemmebane har de vært gode hittil i turneringen, men var i en ganske variabel gruppe med Videoton, og et Sporting Lisboa som var i sportslig krise på den tiden, og Genk som de spilte uavgjort mot to ganger da det passet utmerket for begge lag. Dermed er torsdagens kamp mot Zenit kanskje den første virkelig store testen i turneringen. Basel er i fin form i sveitsisk liga, der de er nummer 2, like bak Grasshoppers og har 4-1-0 på sine fem siste.

Fabian Frei (m) er suspendert.

Zenit vant 2-0 hjemme mot Liverpool, etter scoringer av Hulk og Semak. Zenit var gode og gjennomførte en kamp etter planen, men de var kanskje noe heldige med at spissen til Liverpool, Suarez, hadde en av sine stang-ut-dager. I returoppgjøret på Anfield scoret russerne først, ved Hulk igjen, og klarte å ri av stormen utover i kampen til tap 1-3 og avansement på bortemålsregelen. Zenit kom til EL fra Champions League, og med den formen de har vist i CL tror vi de kan nå langt i EL. De er nummer 3 i Russland der de innleder vårsesongen med bortekamp mot Rubin Kazan nå på mandag.

Vi kjenner ikke til fravær hos bortelaget.

Zenit er klare favoritter hos oss til å gå videre over to kamper, men på torsdag kan det tenkes de er fornøyd med et bortemål og uavgjort. UB i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 486-rekker

96-rekker:

Tipping Midtuke, frist: 06.03.2013 20:40
1. Juventus - Celtic H U
2. Paris Saint Germain - Valencia H
3. Notts County - Leyton Orient H U
4. Bristol Rovers - Exeter City H U
5. Anzhi Makhachkala - Newcastle United H
6. Steaua Bucuresti - Chelsea H U B
7. VfB Stuttgart - Lazio H
8. Viktoria Plzen - Fenerbahce H
9. Tottenham - Inter H
10. Benfica - Girondins Bordeaux H
11. Levante - Rubin Kazan U B
12. Basel - Zenit St. Petersburg U B

486-rekker:

Tipping Midtuke, frist: 06.03.2013 20:40
1. Juventus - Celtic H U
2. Paris Saint Germain - Valencia H
3. Notts County - Leyton Orient H U B
4. Bristol Rovers - Exeter City H U B
5. Anzhi Makhachkala - Newcastle United H
6. Steaua Bucuresti - Chelsea H U B
7. VfB Stuttgart - Lazio H
8. Viktoria Plzen - Fenerbahce H
9. Tottenham - Inter H
10. Benfica - Girondins Bordeaux H
11. Levante - Rubin Kazan H U B
12. Basel - Zenit St. Petersburg H U B

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus