Belgia har før torsdagens Nations League-semifinale mot Frankrike scoret i 37 kamper på rad. Forrige gang de gikk av banen uten å score var i 0-1-tapet mot Frankrike i VM-semifinalen i St. Petersburg i 2018.

Ca. 210 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill her før fredag kl. 19.00.

På torsdag er det 1186 dager siden. Vi tror ikke de går målløse av banen i Torino.

Belgia - Frankrike

Totalt antall Belgia mål over/under 1.5 - Over 2,80

Kampstart torsdag kl. 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Torino

Kampen vises på TV2

Vi tror at Belgia scorer to mål eller mer mot Frankrike. Det spiller du på her til 2,80 i odds

Belgia og Frankrike barker sammen i torsdagens Nations League-semifinale i Torino. Med unntak av VM-semifinalen i 2018, som Frankrike vant, har ikke de to nasjonene møttes i en avgjørende fotballkamp siden VM i 1986.

I likhet med i VM-semifinalen i 2018, var det Frankrike som gikk seirende ut av VM-bronsefinalen i Mexico i 1986. Franskmennene vant 4-2 etter ekstraomganger.

To år tidligere knuste Les Bleus nabolandet 5-0 i gruppespillet i EM i 1984. Den gangen gikk Frankrike hele veien til finalen, og ble europamestere på hjemmebane.

Ca. 210 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill her før fredag kl. 19.00.

Tapene i 1986 og 1984 ligger langt tilbake i historien, men tapet i 2018 har dagens belgiske spillere fortsatt friskt i minne. Også den gangen tapte de mot et fransk lag som til slutt gikk til topps i EM.

Belgia jakter revansj

Frankrike møter et belgisk lag som er svært revansjesugne. Det er blitt beskrevet som en gyllen årgang, men har ennå ikke vunnet noe som helst. Nå har Roberto Martinez sine menn muligheten til å vinne Nations League.

Hvis de klarer det, blir det neppe en like målfattig match som i VM for to år siden. Belgia har nemlig scoret i alle kampene siden den gang. Det er 37 kamper på rad.

Her er hele torsdagens oddsprogram!

I 27 av de 37 kampene har Belgia scoret to mål eller mer, og vi tror et revansjesugent belgisk lag kan score to ganger eller flere mot franskmennene.

Frankrike har ikke imponert spillemessig i de siste kampene. De sto med fem uavgjorte kamper på rad før de slo Finland 2-0 i forrige matchen.

I alle de fire uavgjort-kampene scoret Frankrike, så det kan bli en underholdende kamp på Juventus Stadium torsdag.

Vi tror at Belgia scorer to mål eller mer mot Frankrike. Det spiller du på her til 2,80 i odds