Gå til sidens hovedinnhold

Benfica leverer alltid i Europa

Rutinerte Benfica har et strålende utgangspunkt foran kveldens returmøte hjemme mot Galatasaray.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddsdobbel 1: Benfica leverer alltid i Europa
Oddsdobbel 2: Arsenal trår til fra start
Oddsdobbel 3: Zenit går i strupen på Fenerbache
Oddsdobbel 4:
Det blir målrikt på Stamford Bridge
V64 Umåker:
Drømmeoppgave for V64-bankeren
V4/V5 Momarken: Internasjonal lunsj på Mysen
Ski-VM: Her er programmet for ski-VM i Seefeld

Torsdagens langoddsprogram preges av at det spilles 16 kamper i Europa League, i tillegg er det full serierunde både i den hjemlige Get-ligaen og i den svenske eliteserien i ishockey. Det er også VM-start i dag i Seefeld og første øvelse er sprint både for kvinner og menn. Natt til fredag spilles det ti kamper i NHL.

NB! Fredag er det ca 185 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Benfica - Galatasaray H 1,65 (spillestopp kl 20.55)
Benfica var med i gruppespillet i Champions League i fjor høst og tok der sju poeng i gruppe med Bayern München, Ajax og AEK Athen. 0-2 mot Bayern München, 1-1 mot Ajax og 1-0 seier mot AEK Athen da i de tre hjemmekampene. Skaffet seg et ypperlig utgangspunkt forrige torsdag ved å vinne bortekampen 2-1. Henger veldig godt med i gullkampen i hjemlig serie og er kun ett poeng bak serieleder Porto. Solide 8-1-1 på ti spilte hjemmekamper i serien.

Galatasaray var også med i gruppespillet i høstens Champions League og innledet med fire poeng på de tre første gruppespillkampene, men tapte de tre siste og måtte ta til takke med sluttspill i Europa League. Skuffet ved å tape 1-2 hjemme forrige torsdag og har et tøft utgangspunkt foran returmøtet. Tapte samtlige tre bortekamper i høstens gruppespill i Champions League og har ikke bedre enn 5-2-4 på 11 spilte bortekamper i hjemlig tyrkisk serie. Fernando må sone karantene for gule kort.

Benfica må ikke vinne kveldens returoppgjør, det måtte heller ikke Sevilla som hadde 1-0 ledelse mot Lazio. Sevilla vant hjemmekampen 2-0. Bortesvake Galatasaray er normalt ingen trussel og 1,65 på hjemmeseier spilles i en dobbel.

Dynamo Kiev - Olympiakos H 2,00 (spillestopp kl 20.55)

Dynamo Kiev skaffet seg et bra utgangspunkt foran returmøtet hjemme ved å klare 2-2 i Hellas forrige torsdag. Lå under både 0-1 og 1-2 i den kampen, men Benjamin Verbic fikset 2-2 minuttet før slutt. Vant sin gruppe i gruppespillet. Røk ut i åttedelsfinalen forrige sesong. Den hjemlige serien har fortsatt vinterpause, men starter opp igjen til helgen. Etter 18 spilte serierunder ligger Dynamo Kiev på 2. plass og har åtte poeng opp til serieleder Shaktar Donetsk.

Til tross for 4-1 seier hjemme mot AEK Athen i søndagens seriekamper, skiller det ni poeng opp til serieleder PAOK for Omar Elabdellaoui og Olympiakos. Ni serierunder gjenstår av den greske serien. 6-2-2 totalt på bortebane, ett av tapene var mot nettopp PAOK i den nest siste serierunden (1-3). Olympiakos tok seg videre til sluttspill på bekostning av Milan og endte på 2. plass i sin gruppe etter ti poeng på de seks spilte gruppespillkampene. Bortekampene mot Real Betis (0-1) og Milan (1-3) ble begge tapt.

Rutinerte Dynamo Kiev har et strålende utgangspunkt, og Olympiakos har slitt på bortebane i Europa. 2,00 på hjemmeseier er slett ikke verst odds. Dynamo Kiev spilles i en dobbel med Benfica. Totalodds på denne hjemmedobbelen fra Europa League blir da 3,30.

Klikk her for å levere spillet

Kommentarer til denne saken