Magnus Bruun-Hanssen er oppflasket i Åsane og er sønnen til den tidligere Brann-lederen Roald Bruun-Hanssen. Midtstopperens kontrakt med Åsane gikk ut ved årsskifte, og han skrev i januar under en toårskontrakt med Hødd.

Ca. 173 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl. 18.00

24-åringen har viktig erfaring fra å spille kvalik. Han deltar i sin tredje kvalik på fire sesonger.

I 2018 rykket han ned til 2. divisjon med Åsane etter å ha tapt kvalikfinalen mot KFUM, men i 2020 rykket han opp igjen til OBOS-ligaen etter å ha vunnet kvaliken mot Notodden.

Se Hødd - Stjørdals-Blink på Direktesport fra kl. 19.00.

Nå er Bruun-Hanssen klar for sin tredje kvalik. Denne gangen skal han forsøke å hjelpe den tradisjonsrike sunnmørsklubben tilbake til OBOS-ligaen.

På Høddvoll er han lagkamerat med en annen spiller som har en far med fortid på Brann stadion. Ola Heltne Nilsen er sønnen til tidligere Brann-trener Lars Arne Nilsen. 20-åringen er også forsvarsspiller. Vi tror Bruun-Hanssen og Hødd får en god start på kvaliken onsdag.

Hødd - Stjørdals-Blink

Odds: Hødd vinner - 2,15

Kampstart onsdag 1. desember 19.00

Spillestopp kl 19.59 Live odds etter kampstart

Høddvoll

Kampen kan sees på Direktesport

Vi tror Hødd tar første stikk i opprykkskvaliken mot Stjørdals-Blink. Det spiller du på her til 2,15 i odds

Hødd rykket ned fra OBOS-ligaen etter 2016-sesongen, og har spilt på nivå tre i norsk fotball de siste fire sesongene.

Se Hødd - Stjørdals-Blink på Direktesport fra kl. 19.00. Skaff deg tilgang her

Hødd hadde en meget fin sesong, men dessverre var de i samme avdeling som Kongsvinger som var totalt overlegne og rykket lett opp.

Stjørdals-Blink sliter på bortebane

Men Hødd tok andreplassen etter at de hadde en veldig sterk sesong her å hjemmebane hvor de kun avga åtte poeng på 13 kamper, og 31 poeng og 34-6 i målforskjell viser hvor vanskelig det er å score mål på Hødd her. Andreplassen ga playoff mot Arendal, og der vant de hjemmekampen 2-1 før de klarte 2-2 på bortebane uken etter og dermed gikk videre til denne avgjørende playoffinalen mot Stjørdals-Blink fra OBOS-ligaen.

Her er hele onsdagens oddsprogram!

Stjørdals-Blink på sin side kjempet en innbitt kamp for å unngå nedrykk hele sesongen i OBOS-ligaen. Det klarte de med nød og neppe i siste og avgjørende runde ved at de klarte å slå Aalesund 1-0 på hjemmebane i en kamp kun seier hadde holdt til kvalik.

Den store minusen her foran denne er at Stjørdals-Blink hadde en forferdelig sesong på bortebane hvor de kun tok åtte poeng og slapp inn hele 37 mål på 15 kamper.

Stjørdals-Blink har spilt et nivå over Hødd denne sesongen, men med Hødd sin gode hjemmeform og Blink sin elendige borteform gir vi tipset til Hødd her.

Vi tror Hødd tar første stikk i opprykkskvaliken mot Stjørdals-Blink. Det spiller du på her til 2,15 i odds