Knutsen ble ansatt i Brann som toppspillerutvikler i desember 2005, men våren 2009 ble det kjent at han var fratatt sine arbeidsoppgaver. Etter en opprivende arbeidskonflikt tok han farvel med Brann.

Ca. 197 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl. 18.00

Så sent som i november ble Glimt-treneren kontaktet av daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen, der Brann-lederen ønsket å finne ut om Glimt-treneren kunne være en aktuell kandidat for trenerjobben på Stadion i 2022.

Men 53-åringen har gjort det klart at han ikke blir Brann-trener neste sesong. Nå kan bergenseren istedenfor sørge for at klubben fra hjembyen havner i OBOS-ligaen.

Vi tror Bodø/Glimt banker Brann på Aspmyra.

Bodø/Glimt-Brann

Odds: Bodø/Glimt vinner og begge lag scorer - 2,60

Kampstart søndag 5. desember 17.00

Spillestopp kl 16.59 Live odds etter kampstart

Aspmyra

Kampen kan sees på TVNorge

Vi tror Bodø/Glimt vinner mot Brann og at begge lag scorer. Det spiller du på her til 2,60 i odds

Topp mot bunn i Eliteserien. Søndag kveld kan det være over og ut for Brann. Tar Stabæk flere poeng mot Rosenborg enn det Brann klarer borte mot gulljagende Bodø/Glimt, er nedrykket et faktum litt før klokken 19 søndag.

Taper både Brann og Stabæk er det fortsatt tre poeng opp til Stabæk og Brann har fem mål bedre målforskjell enn Stabæk før søndagens kamper, men vi tror bergenserne får juling av nordlendingene.

25 kamper uten tap

Glimt har spilt 25 kamper på rad uten tap, Brann har ikke vunnet på de siste åtte og ligger på bunnen av formtabellen. Brann har en vanskelig oppgave foran seg i Bodø. Det er ingen tvil om det.

Forrige gang Brann var på Aspmyra ble de sendt hjem til Bergen med 0-5-tap. De helrøde fra byen mellom de syv fjell tapte 1-2 her sist gang laget rykket ned i 2014. Det ser bekmørkt ut.

Ca. 197 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl. 18.00

Sané, Gerson og reservekeeper Holmen Johansen er ute med skade, men det har liten betydning. Pallesen Knudsen og Kristiansen er også skadet, og særlig sistnevnte er savnet. På plussiden kan det noteres at Sivert Heltne Nilsen er tilbake etter karantene.

Glimt jakter seriegullet

Bodø/Glimt måtte nøye seg med 0-0 borte mot Rosenborg forrige søndag, men har fortsatt et klart grep om gullmedaljene. Tar de fire poeng på sine to siste, blir de seriemestre også denne sesongen. Nordlendingene har tre poeng ned til Molde før de to siste og står med knallsterke 10-3-1 på Aspmyra. Sondre Sørli er ute for sesongen

Glimt vant 5-0 mot Brann på Aspmyra forrige sesong, samtidig var Brann det eneste laget som vant på Aspmyra i 2019-sesongen, mens det endte 2-2 i 2018-sesongen.

Her er hele søndagens oddsprogram!

Brann har levert spillemessig i en rekke kamper denne høsten, men ikke fått betalt i form av poeng. Det er en typisk situasjon for et nedrykkskandidat. Dessverre.

Vi tror Brann taper i Bodø, så må alle bergensere krysse fingre og tær for at Brann får hjelp av Rosenborg som møter Stabæk.

Begge lag har scoret i fem av de siste seks kampen mellom Glimt og Brann. Uavgjort er ikke godt nok for Brann i Bodø. De må fremover.

Vi tror det kommer mål i begge ender av banen søndag. Brann har scoret i syv av de siste åtte bortekampene, men fasiten er dyster. Den viser 1-3-4.

Vi tror Bodø/Glimt vinner mot Brann og at begge lag scorer. Det spiller du på her til 2,60 i odds