Gå til sidens hovedinnhold

Birger Meling og Rennes får bank av stjernene i PSG

PSG tok en knallsterk seier mot Manchester City sist tirsdag. De fortsetter i samme sporet borte mot Rennes.

Rennes - PSG

Odds: PSG scorer flere enn 2,5 mål i kampen

Kampstart søndag 03.oktober kl 13.00

Spillestopp kl 12.59. Live odds etter kampstart

Roazhon Park

Kampen kan sees på direktesport.no

Vi tror PSG scorer flere enn 2,5 mål i kampen. Spill på det her til 2.45 i odds

Rennes hadde en glimrende sesong i 2019/20 da de endte på tredjeplass i Ligue1. Fjoråret ble tyngre med sjetteplass til slutt, og årets sesong har startet enda verre.

De ligger foreløpig på 13.plass etter to seiere, tre uavgjorte og tre tap. Det er spesielt på bortebane de har slitt, for på eget gress er status to seiere, en uavgjort og ett tap.

Birger Meling har startet i syv av åtte kamper og er fast inventar på laget såfremt han er skadefri. Den tidligere Rosenborg-spilleren er en viktig brikke i et Rennes-forsvar som er gjerrige, spesielt hjemme på Roazhon Park.

De er nå inne i en god periode med tre kamper på rad uten tap. Rekken startet med knusingen av Clermont med 6-0 på hjemmebane, før de spilte 1-1 borte mot Bordeaux i Ligue1. Torsdag spilte de mot Vitesse Arnhem i Europa Conference League hvor de vant 2-1 i Nederland.

På skadefronten er fortsatt viktige Lovro Majer og Jeremy Doku ute, og fraværet av disse to er merkbart offensivt for laget fra nordvest i Frankrike.

Nå kommer det største stjernegalleriet i fotball-verdenen på besøk. Rennes-forsvaret får den ultimate testen mot Messi & co og vil nok bli småsvette i denne kampen.

Spillefrist for lotto er lørdag kl 18

PSG med knallsterk seier i Champions League

At PSG har vunnet de åtte første kampene i Ligue1 er ingen bombe. Med det mannskapet de har skal de kunne vinne den franske serien omtrent på cruise-kontroll.

De har ikke spilt blendende angrepsfotball i alle kampene, men har vist frem en fantastisk evne til å stå løpet ut og avgjøre jevne kamper helt på slutten.

Kampen mot Manchester City i Champions League var en viktig test for hovedstadslaget. City er en av hovedutfordrerne til seier i turneringen som nok er det store målet for PSG denne sesongen.

Med Messi tilbake på laget etter kneskaden som holdt han utenfor i to kamper, tok de en sterk 2-0 seier etter mål av Idrissa Gueye og Messi. Omsider løsnet det for den lille magikeren fra Argentina, og nå blir det spennende å se om målene renner inn fremover.

Det lille spørsmålstegnet til kampen mot Rennes er om stjernene klarer å skru på nok til et vanlig serieoppgjør i Ligue1. Vi tror bredden i troppen er så stor at selv om manager Mauricio Pochettino skulle finne på å rotere på laget, vil de være sterke nok til å ta seieren.

PSG vinner igjen

Selv om de tre siste oppgjørene mellom lagene på Roazhon Park har gitt to uavgjorte kamper og en seier til Rennes, skal stjernegalleriet ta seieren denne gangen.

De har startet sesongen med åtte seiere på rad, og har nok rekorden på 14 på rad fra sesongen 2018/19 i bakhodet som et mål.

Med Lionel Messi på scoringslisten mot Manchester City tror vi det løsner foran mål, og PSG scorer flere enn 2,5 mål i denne kampen.

Spill på det her til 2.45 i odds

Gaetan Laborde er toppscorer for Rennes. Han har scoret fem av lagets ti mål totalt i årets sesong. Vi tror han lurer inn et mål også mot PSG.

Spill på det her til 3.70 i odds