Foto: Pa Photos/Scanpix

Birmingham går for opprykk

Men de sliter på bortebane og får ingenting gratis på Selhurst Park. Her er dagens oddstips.

Kommersielt

Langoddsen byr en variert meny, som innledes med to slalåmdueller. Svensk ishockey og håndball er representert, og fotball fra blant annet England, Tyskland, Frankrike og Portugal. Kvelden rundes av med NHL.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
101. FC St. Pauli - Eintracht Frankfurt U 2,80
Begge disse topplagene i 2. Bundesliga ser ut til å ha mistet litt av storformen inn mot jul. St. Pauli skuffet med tap mot Ingolstadt forrige runde, etter å ha spilt 1-1 mot Paderborn. De har av en eller annen grunn vært litt passive i sine siste kamper. Eintracht Frankfurt tapte sin forrige bortekamp 1-2 mot 1860 München, og forrige runde ble det 0-0 hjemme mot Greuther Fürth. I dag er det kanskje aller viktigst å unngå tap, og 1-1, som det ble sist disse møttes, ser sannsynlig ut igjen. Uavgjort til 2,80 blir dagens langskudd.

Dagens avslag
102. Guingamp - Sedan H 1,90
Hjemmelaget er i ferd med å gjøre en god sesong, men gikk på en smell forrige runde da det ble tap 1-5 borte mot Tours. Nå møter de det mestscorende laget i ligaen, Sedan, som de tradisjonelt sliter med å slå. Vi tror det kan bli tungt for Guingamp i dag også, og lar denne hjemmeseieren til 1,90 ligge.

Dagens spill
Vi synes oppgjøret mellom Crystal Palace og Birmingham ser ut som noe av det mer interessante i dag. Det er vanskelig å se for seg noe mål-rush mellom disse lagene, og vi vurderte et spill på under 2,5 mål i kampen, men det objektet må kombineres, og da blir det mer utfordrende. Vi synes det lukter uavgjort av opptil flere av fotballkampene, og mener Braga, Guingamp, St. Pauli, Lamere City, Rizespor og ikke minst Sampdoria alle er kandidater til å spille uavgjort. Men det er Crystal Palace og Birmingham også, og vi går for et singelspill i England.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

104. Crystal Palace - Birmingham
Crystal Palace har brukbare 1-1-1 på sine tre siste. Litt overraskende vant de bortekampen mot Nottingham Forest 1-0 forrige uke, mens det ble tap 1-2 i Barnsley og 1-1 hjemme mot Derby i forrige hjemmekamp. Palace har 8-6-7 totalt og kan fort bli en middelhavsfarer denne sesongen. På hjemmebane har det blitt mange tapte poeng med 3-6-1 totalt, og hadde de vært skarpere hjemme kunne de blandet seg inn i diskusjonen om play-off.

Det er fortsatt en del skader, Keinan (f) og Moxey (f) er fortsatt ute sammen med langtidsskadde Hills, Williams og Marrow. Men det eneste nye fraværet i dag er den unge og kreative vingen Zaha, som er suspendert og muligens erstattes av Ambrose.

Birmingham er ferdige med Europa League for denne gang. De har virkelig fått brukt bredden i stallen og tok godkjente 10 poeng i gruppespillet, men det holdt ikke. Nå snakkes det naturlig nok om full fokus på opprykk fra Championship. 2-2-6 på ti bortekamper er dessverre langt unna hva som kreves for å rykke opp, men Brimingham er gode på hjemmebane og kanskje vil de kunne bedre seg borte nå som de slipper midtukekampene i Europa League. Om vi får se noen effekt allerede i dag, tviler vi på.

Carr (f) slapp å spille hjemmekampen mot Maribor sist torsdag, og starter trolig kveldens kamp. Det er ventet at manager Hughton bytter fra Europa League-oppstillingen sin tilbake til en mer toppet startellever han pleier å bruke i Championship. Det er lite skader, Ridgewell (f) er ute, mens Mutch (m) er på vei tilbake.

Hjemmelaget ser ikke veldig skarpe ut for tiden, selv om de har tatt poeng mot et par bunnlag. Birmingham sliter på bortebane, og selv om vi forventer at de vil ta flere bortepoeng etterhvert, tror vi ikke de vinner i London. Vi mener det er gode sjanser for 0-0 og 1-1 på Selhurst Park denne gangen, og setter 100 kroner på uavgjort til 2,80. Spillefrist klokken 20.40.

104. Crystal Palace - Birmingham 2,50 2,80 2,40

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus