Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips 1: Nesten tre i odds på Sheffield Wednesday
V64-Sverige: V64-bankeren har drømmebetingelser
Oddstips 2: Uavgjort-dobbel til 8,12 i odds
V4 Bollnäs: Basar i Bollnäs
Live: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Ingen av de store ligaene er i aksjon denne tirsdagen, men vi er så heldig at det spilles flere fine returoppgjør i Fa-cupen i England. Returoppgjør i cupen skal det også spilles i Spania. To fine oppgjør i Cola Del Rey. Håndball-VM ruller og videre. Tirsdag spilles det hele seks kamper. Våre egne menn skal i krigen mot Chile. Sistnevnte som imponerende nok slo Østerrike i helgen. For dere som liker hockey spilles det full runde i NHL natt til tirsdag. Det er, til tross for at de store fotballkampene uteblir, nok å følge med på!

NB! Førstepremiepotten i Vikinglotto er på 69 millioner kroner onsdag. Lever kupongen her!

Blackburn - Newcastle H - 2,30 (Spillestopp 20:40)

Klikk her for å levere dette spillet

Begrunnelse for hjemmeseier: Blackburn har masse selvtillit for tiden. De viste for seg selv at de matcher Newcastle alle dager i det første oppgjøret. Hjemme på Ewood Park er laget gode. Newcastle har en meget viktig kamp den kommende helgen, og vi ser for oss at det ikke vil bli stilt med fullt mannskap i kveldens kamp. Newcastle har ikke imponert den siste tiden, og vi har god tro på hjemmeseier. Selv om vi synes 2,30 på hjemmeseier er i grenseland, må vi anbefale det vi tror på!

Blackburn gjør det godt for tiden. Det er imponerende at laget har stabilisert seg såpass godt i Championship. De rykket opp i fjor, og vi var spente på hvordan man skulle ta nivået. Det begynte veldig bra da laget, på de første fem spilte, ikke hadde tapt en eneste kamp. Men mange uavgjorte, og flere tap enn seire sørget for at laget stadig falt lengre ned på tabellen. Men hjemme på Ewood Park har laget imponert. På de første 13 hjemmekampene har man kun tapt to ganger - og det mot Norwich og Sheffield United. Dette er lag nummer to og tre på tabellen. Blackburn er et formlag. Før uavgjort-resultatet mot dagens motstander, slo de West Bromwich 2-1 på hjemmebane. I helgen som var tok de en ny seier, og det borte mot Milwall.

I det første oppgjøret mot Newcastle gjorde laget det bra. De var fullt på høyde med Premier League-laget, og spilte til tider veldig fin fotball. Man tok ledelsen og alt så veldig bra ut, men dessverre lagde Evans et klønete straffespark i det 84. minutt. Da ble det 1-1, men Blackburn leverte en strålende kamp og hadde fortjent å vinne. I øyeblikket er dagens hjemmelag hele tolv poeng over nedrykksstreken. Dette betyr at man kan ha fullt fokus på Fa Cupen. Vi mener at sjansene for avansement er gode.

Newcastle ligger i øyeblikket på nedrykk i Premier League. 18. plass og et poeng opp til sikker grunn. På plassen over ligger Cardiff. Gjett hvem som møtes den kommende helgen? Jo, Newcastle og Cardiff. Med andre ord - en svært viktig kamp i nedrykkstriden. Denne kampen henger høyt for Newcastle og Rafael Bentiez. Selvfølgelig kommer The Toon til å gjøre sitt ytterste i kveldens kamp, men vi blir langt i fra overrasket om det blir spart et par viktige mann. Kampen mot Cardiff til helgen er uten tvil viktigere enn kveldens cupkamp.

Formen til dagens bortelag kan ikke sies å være sterk. Med alle turneringer innregnet så står Benitez sitt mannskap med en seier på de siste ti spilte. Meget skuffende. Ikke bare uteblir de sportslige resultatene, men det er også mye surr med eier og ledelsen i Newcastle. Man forventer mye av Nord-London-laget, men fakta er at mannskapet man har til rådighet er middelmådige. Skal man nå nye høyder, må det forsterkninger inn.

På bortebane i Premier League står Newcastle med 1-2-7 på de ti første. Det er utrolig skuffende. I fjor spilte man seg inn til en flott 10. plass, men det har gått kraftig nedover i år. Vi frykter nok en nedtur i kveld.

Klikk her for å levere dette spillet