(Norsk Tipping)

Ble millionær med sitt første Flax-lodd

- Jeg hadde aldri skrapt et Flax-lodd, men min mor sendte et bursdagskort og et Flax-lodd, og da ble jeg millionær.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

En heldig mann fra Sandsdal ble millionær med MillionFlax på første forsøk. 

- Dette var første gang jeg skrapte og jeg spiller utrolig sjelden. Jeg hadde aldri skrapt et Flax-lodd før i hele mitt liv, sier den nybakte millionæren.

- Min mor sendte et Flax-lodd i posten da det var bursdag og dermed ble jeg millionær, forteller mannen fra Sandsli som altså vant en million kroner med MillionFlax tidligere i uken.

Feirer i Legoland

- Det var så totalt ufortjent, sier Sandsdal-mannen og ler. At han skulle vinne på det første MillionFlax-loddet han skrapte noen gang var veldig uventet.

Hva tenkte du?
- Det var veldig rart å se tre millionsymboler. Det ble erklært fra minstemann i husholdningen at vi skal feire i Legoland, så da blir det nok slik, sier mannen og humrer. 

Her kan du skrape MillionFlax

Den første bilen er skrapt fram

Årets BilFlax-premie er en Volvo XC90 T8 Plug-in Hybrid. Den har allerede fristet mange til å kjøpe et lodd.

Den første bilen ble vunnet på et lodd kjøpt hos Narvesen på Amfi Orkanger.  Den nybakte Volvo-eieren er en dame fra Trøndelag.

Det er fremdeles 7 Volvo XC90-biler som søker sin nye eier.  

Årets BilFlax-bil

Årets BilFlax-biler er de rå ladbare luksushybridene. Volvo XC90 T8 R-design er en ladbar hybrid med Volvos R-design pakke. Både et blikkfang og en trendsetter blant moderne, kraftige familiebiler. Her får du sikkerhet, eleganse, komfort, luksus og kraft i samme pakke.

Du kan skrape BilFlax digitalt her og nå!

(Vinnersannsynlighet toppremie er 1:600 000)

(Vinnersansynlighet toppremie 1:312 525)

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør