*Nettavisen* Sportspill.

Ble millionær på videokonferanse

Foto: norsk-tipping.no

Oljearbeideren trodde han var blitt utsatt for en radiospøk.

21.09.10 12:46

Løndag 18. september startet den fjerde utgaven av Lottofestivalen. Sportspill.no/Nettavisen er også i år Norsk Tippings nettpartner under festivalen, og vi kommer som vanlig med vinnerintervjuer og annet interessant stoff.

Les om den første vinneren her: Fikk Lotto-million i bursdagsgave

Vinner nummer 2
Det er ikke alltid like lett for Lottofestival-teamet å nå frem til vinnerne med millionkofferten, og mandag lot det seg ikke gjøre.

Vinneren befant seg nemlig på en oljeplattform i Nordsjøen.

Løsningen ble å få ansatte i Transocean Drilling i Stavanger til å arrangere en videokonferanse til plattformen.

Selveste plattformsjefen hadde innkalt til møtet, og både vinneren Kenneth Burger (39) og kollegaene var søvdrukne etter å ha blitt vekket før de skulle på skift.

Ikke lettlurt
Men Kenneth trodde ikke på sjefen da han fikk beskjed om at han hadde vunnet 1 million kroner under Lottofestivalen. Han husket rett og slett ikke at han hadde spilt Lotto, og derfor var han overbevist om at han var hovedpersonen i en spøk på P4.

Selv etter at han fikk beskrevet hvor han hadde levert vinnerkupongen og kollegaene hadde gratulert ham, var han fortsatt ikke 100 prosent overbevist om at han faktisk var dagens vinner.

Først etter en telefon til Norsk Tipping innså han at det ikke var en spøk.

- Hva jeg skal bruke pengene til? Tja, det blir kanskje en båt, sier vinneren til Norsk Tippings hjemmeside.

Nyhet: Lever Lotto-kupongen på mobilen

Reiser landet rundt
For alle som spiller Lotto og Viking Lotto, kommer Sverre Houmb og Remo André Martinsen til å være landets desidert mest populære kaffegjester i siste del av september.

Norsk Tippings representanter og P4 skal nemlig reise land og strand rundt i et helikopter med en koffert full av millionsjekker. Oppdrag: Å jakte på heldige Lotto-millionærer.

Tirsdag formiddag er de teamet på farten for å overraske festivalvinner nummer tre. Blir det deg?

Lottofestivalens hjemmeside finner du her.

Fakta om Lottofestivalen
Lottofestivalen startet 18. september. Fra den datoen skal Norsk Tipping trekke en ny lottomillionær hver dag i ti dager.

Du behøver ikke gjøre noe annet enn å spille Lotto eller Viking Lotto for å være med i de ti ekstratrekningene. De foregår ved at én spiller trekkes ut blant alle som har levert for den neste trekningen i enten Lotto eller Viking Lotto - eller begge deler for den saks skyld.

Det er antall rekker som avgjør hvor mange ganger ditt navn finnes «i hatten». Det spiller ingen rolle om du har spilt hos kommisjonær, på nett eller på mobil - alle stiller likt.

Nyhet! Nå kan du tippe på Android-telefoner

Slik deltar du
Eksempler på hvordan du kan bli med i ekstratrekningene:

*Dersom du spiller en en-ukes kupong tirsdag 21. september, er du med i den ordinære Lotto-trekningen lørdag 25. september - og alle milliontrekningene fra og med tirsdag til og med lørdag. Det blir til sammen seks muligheter.

*Dersom du spiller en femukers kupong 21. september (eller gjerne en ti-ukers) til Viking Lotto-trekningen 22. september, er du med på alle de ekstra milliontrekningene fra tirsdag - i tillegg til fem ordinære Viking Lotto-trekninger. Det blir 12 trekninger med mulighet til å bli Lotto-millionær. (Med ti-ukers blir det 17 millionærsjanser.)

*I onsdagens Viking Lotto-trekning er det mulig å vinne ca 39 millioner kroner og samtidig delta i ekstratrekninger under Lottofestivalen. Klikk her for å levere kupongen på nett.

Klikk her for å delta på Lottofestivalen!

Vinnerne vil bli bekjentgjort på P4 hver dag kl. 16.45 fra 19. – 28. september. Intervjuer med vinnere kan du lese på norsk-tipping.noog Sportspill.no.

Slik går du frem for å levere spill på Sportspill.no/Nettavisen:
*Dersom du ikke har spillkort og/eller kortleser, kan du bestille dette på denne lenken. Kortleseren er gratis.

*Når du har mottatt kortleseren, plugger du denne inn i pc-en og setter inn spillkortet.

*Deretter går du inn på en av lenkene under og følger instruksjonene for utfylling av kuponger og innlevering.

Lotto (lørdag)

Viking Lotto (onsdag)

Tipping (lørdag, søndag og onsdag)

Langoddsen (alle dager)

Oddsbomben (alle dager)

Vinneroddsen (alle dager)

Keno (alle dager)

Joker (onsdag og lørdag)

Extra (tirsdag)

Lever spill på mobilen

Alle resultater finner du her

Lykke til!

HTML EMBED

Annonsebilag