*Nettavisen* Sportspill.

Ble spådd en strålende fremtid

Abel Hernandez scoret mot Tahiti under prøve-VM og står også med tretten mål denne sesongen. Foto: Daniel Garcia (Afp)

Palermos Abel Hernandez ble lenge sett på som en av Italias mest spennende spillere. Han får tillit i dagens ambisiøse Serie B-dobbel.

25.03.14 08:14

Sportspills øvrige tirsdagstips:
Oddsen:
Manchester City vil male byen lyseblå

Høydepunktet på tirsdagens langoddsprogram er uten tvil Manchester-derbyet, men det er full rulle i mange av de lavere divisjonene rundt om i Europa.

Dagens dobbel
Empoli + Palermo, samlet odds 4,25. Spillstopp 20.25.

Varese - Empoli, B 2,30

Hjemmelaget sørget dessverre for at Nettavisens tips forrige tirsdag gikk ut, og de imponerte da de tok poeng mot Trapani.

Varese spiller utvilsomt best på hjemmebane, men står likevel uten hjemmeseier på de siste fem hjemmekampene. De har imidlertid ikke spesielt mye å spille for, det er for lang både til nedrykk og opprykk.

Får Elia Bastioni tilbake fra suspensjon, mens Leonardo Pavoletti er tvilsom til kampen. Han er også lagets toppscorer med 14 mål.

Bortelaget befinner seg for tiden på en andreplass. Den sikrer direkte opprykk til Serie A. Bak jager imidlertid et stort kobbel med utfordrere, som ønsker å slippe playoff-spill i mai.

Empolis trener er heldig og kan stille med alle nøkkelspillere tilgjengelig før en kamp de må vinne for å feste grepet om opprykksplassen.

Varese overrasket oss sist, men har ikke imponert noen på hjemmebane de siste kampene. Møter et lag med veldig mye mer å spille for, og skal få det tøft med å demme opp for ligaens nest beste lag. 2,30 på B er attraktiv odds, men kampen kan ikke spilles som singel. Derfor slenger vi på Serie Bs desidert beste lag i vår dobbel.

Palermo - Siena, H 1,85

De rosa fra Sicilia er ni poeng foran Empoli på andreplass og har langt på vei sikret opprykk tilbake til Serie A. Likevel ønsker nok øyboerne å sikre opprykket før i stedet for siden.

Hjemmelaget har vært i god form gjennom hele sesongen, og har fire seire på rad før dagens oppgjør. Kun to mål er sluppet inn disse fire kampene. De er seriens beste hjemmelag med 10-3-2 så langt.

Vidunderbarnet Dybala, som var spådd en strålende fremtid i Serie A, er suspendert til denne kampen. Likevel har han ikke spilt godt før de siste kampene. En annen spiss som ble spådd til storhet, Abel Hernandez, er tilbake fra en langvarig skade og er ventet å få tillit fra start.

Med unntak av Dybala er alle spillere tilgjengelig.

Bortelaget virrer litt rundt i ingenmannsland for tiden. Står med 4-9-2 på bortebane denne sesongen, og ligger for tiden på syvende plass. Tore Andre Flos tidligere lag har imidlertid funnet en viss form, og står med 4-2-1 på de siste syv kampene.

Bortelaget kan også stille med alle nøkkelspillere tilgjengelig.

Palermo er for Serie B litt som Leicester er for the Championship - overlegne. Trener Giuseppe Iachini er ekspert på å rykke opp til øverste nivå, og vet hvor viktig det er å ta sjansen mens den er der. Med seier i dag tar de et langt steg mot nettopp det. H til 1,85 er flott odds og høyner totaloddsen så høyt som til 4,25.

Varese - Empoli, 2,70 - 2,70 - 2,30.
Palermo - Siena, 1,85 - 2,85 - 3,50.

Samlet odds blir 4,25. Spillstopp skjer klokken 20.25!

Klikk her for å levere dagens dobbel.

Dagens langskudd
Elche - Athletic, H 3,65

Det er duket for kamp på sør-østkysten av Spania, og nedrykkstruede Elche får besøk av høytflyvende Athletic.

Hjemmelaget er i ustabil form for tiden, og står med 1-2-3 på de siste seks kampene. Seieren kom hjemme mot Celta Vigo.

På eget gress er imidlertid Elche i bedre slag, og står med 3-3-0 på de siste seks kampene og 5-5-5 totalt. Det er uten tvil hjemme de plukker mest poeng, med 20 av 30 poeng sikret på hjemmebane. Manager Fran Escriba vet at de er avhengige av hjemmepoeng, og kun tre poeng bak lurer Valladolid på nedrykksplass.

Elche scorer ikke mye mål, men på hjemmebane har de 0 i målforskjell - 11 scoringer for og imot.

Edu Albacar og Alvaro er skadet og rekker ikke kampen. Spesielt førstnevnte vil bli savnet. Christian Sapunaru er suspendert.

Athletic er i godt slag for tiden, og står med 3-2-1 på de siste seks kampene. Har virkelig festet grep om fjerdeplassen som gir Champions League. Åtte poeng ned til Sevilla på femte plass, mens de tre på topp er utenfor rekkevidde for baskerne.

Dagens gjester må klare seg uten Ibai Gomez, Carlos Gurpegi og Kike Sola.

Det kommer etter all sannsynlighet å bli en særdeles målfattig kamp, og vi kan fort få et første målet vinner-scenario. At Elche er såpass gode på eget gress for tiden, samtidig som de trenger hvert poeng de kan få... 3,65 på hjemmeseier er verdt et langskudd!

Elche - Athletic, 3,65 - 3,25 - 1,80.

Klikk her for å levere dagens langskudd.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.