Sportspills øvrige mandagsmeny:
V65 Leangen: Gedigen jackpotomgang med 489 540 kr ekstra
V64 Rättvik: Kontio styrer showet igjen
V4 Boden: Frekk banker i den svenske lunsjen
V5 Bjerke: Bjerke innleder uken med fransk lunsj
Oddstips Tour de France: Boasson Hagen kan ende på trippelen til kjempeodds
Oddsdobbel Allsvenskan: Svensk dobbel spilles til nesten tre ganger pengene
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019

Ukens oddsprogram starter opp med de siste to åttendelsfinalene i Afrikamesterskapet. Elfenbenskysten, med Wilfried Zaha som stjernespiller, blir favoritter til å seg videre. De møter dog på motstand de kan få tøff kamp av. I vårt naboland spilles det to spennende kamper i Allsvenskan. Det spilles også noen kamper her hjemme i Norge, men det er lengre ned i divisjonene. Tirsdag starter Champions League - og Europa League kvalifisering. En hel del kamper skal av stabelen og vi gleder oss!

NB! Onsdag er det ca 28 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Utenom fotballen er det både tennis og sykling. Wimbledon spilles i London, og det er dags for 4. runde. Tour de France kjører i dag sin tredje etappe!

Edvald Boasson Hagen ender topp 3? Ja - 15,00 (Spillestopp 12:10)

Klikk her for å levere dette spillet på vår mann Edvald

Vi i Nettavisen har naturligvis hovedfokus på fotballtips, men når det er magert fra den kanten synes vi det er artig med et aldri så lite sykkel-tips.

Det er naturligvis Tour de France som er i fokus når det er sommer. I dag skal etappe nummer tre kjøres. Den går altså fra Binche til Épernay. Binche som forøvrig har vært startby for det belgiske sykkelrittet Flèche Wallonne to ganger. I dagens målby, Épernay, har det kun vært målgang en gang tidligere i Tour de France. Det var i 1963. Etter at de to første etappene gikk i mål i Belgia, kommer i dag Tour de France hjem igjen med målgang i Frankrike. Dagens etappe er forøvrig på 215 kilometer.

Dagens etappe begynner nemlig veldig flatt, og vi kan kanskje forvente oss at noen vil forsøke å gå i brudd. Uansett er de første 150 kilometerne enkle. De siste 50 kilometerne byr dog på flere bratte oppoverbakker. Dette er hva rytterne kan vente seg: Côte de Nanteuil-la-Forêt. 1.1 kilometer med 6.8% stigning, Côte d’Hautvillers 900 meter med 10.5% stigning, Côte de Champillon 1.8 kilometer med 6.6% stigning, Côte de Mutigny 900 meter med 12.2% stigning og Côte du Mont Bernon 1 kilometer med 5% stigning. I tillegg til alt dette så har den siste 500-meteren av løpet en stigning på 8 prosent. I disse bakkene kan de aller raskeste spurterne få problemer.

Delte vinnerpotten på 14 millioner!

La oss snakke litt om vår mann Boasson Hagen. Dette spillet er naturligvis litt patriotisk. Men utifra hva vi har lest oss opp til og sett i foregående Tour de France, så er dagens etappe en mange kan vinne. I den første etappen var Boasson opptrekker, men hadde ikke helt beina til å gjøre det helt store. Dog ble Nizzolo, som laget kjørte for, nummer fire. Det er klart det finnes noen favoritter i Peter Sagan og Alaphillipe i dag, men mye kan skje på dagens etappe. Etter den første etappen sa Boasson Hagen at han er veldig fokusert på dagen i dag. Han mente bestemt at han kunne få til ting her. Vi er enige. Vi kan se for oss at nordmannen kan gå i brudd i disse bakkene. Henger han med da det gjenstår 2-3 kilometer tror vi det kan bli opptur!

Så lett er det å spille lotto på mobilen

Oppladningen for den sindige nordmannen har vært alt annet enn optimal. I fjor fikk vår mann påvist cøliaki etter å ha slitt med magen en god stund. Sykdommen virket til å være under kontroll, men problemene returnerte. Dog har oppkjøringen inn mot sommerens Tour de France vært ganske så positiv. Han klarte å karre med seg en etappeseier på Tour de Norway og var god. Den siste testen før Tour de France, i Critérium du Dauphine, tok han en imponerende seier i åpningsetappen. Det ryktes om at denne etappen kanskje kommer litt tidlig for Edvald, men fra tidligere av har nordmannen likt seg på etapper som dagens. Har han dagen finnes det flere muligheter for han. Er beina gode, så tåler han en stigning på åtte prosent - på den siste 500-meteren bedre enn mange!

Begrunnelse for spillet: Skulle beina til Edvald være på topp, så mener vi bestemt at han kan ta seg inn på trippelen. Til 15-ganger pengene må han få noen kroner.

Klikk her for å levere dette spillet på vår mann Edvald