Etter et skuffende 0-1 tap mot Linfield i Nord-Irland forrige uke er det kun seier so gjelder for Bodø/Glimt her i returoppgjøret i Champions League-kvaliken. Vi tror de revansjerer seg med et brak.

Bodø/Glimt - Linfield
Bodø/Glimt scorer over 3,5 mål @ 2.45
Spillestopp: Onsdag 27. juli kl. 17.59

Trykk her for å levere dette spillet

Kampen ser du hos Direktesport.no og VG+

Trykk her for å se kampen live hos www.direktesport.no

Bodø/Glimt er på rett vei
Bodø/Glimt har vært på en evig opptur de siste årene, og opplevelsene har kommet som perler på en snor. Da kan det etterhvert bli vanskeligere å motivere seg for de mer "enkle" oppgjørene, noe man har sett tegn til denne sesongen. For det har ikke gått like mye på skinner for Bodø/Glimt, og de har måtte jobbe hardt for å klare å gjenskape den kjemien de har hatt de siste årene. Serieinnledningen var langt ifra den beste, men nå har de kommet seg inn på et rett spor med fem seire på de seks siste hvor de knuste stakkars Jerv hele 5-0 her hjemme sist. Dermed har de kommet seg opp til en bronseplass i Eliteserien, åtte poeng bak ledende Molde.

Det er 30 millioner i Vikinglotto-potten neste onsdag. Legg din kupong her!

Varierende E-cupspill
Men europaeventyret har vært av det mer varierende slaget, hvor det begynte bra med 3-0 over KI Klaksvik i første runden av Champions League-kvaliken etter et hattrick av Boniface. Dermed trodde man at returmøtet var en ren formalitet, og det holdt de på å få svi for. For laget fra øygruppen der ute i nordvest gikk rett i strupen på Bodø/Glimt, og med to scoringer og 2-0 allerede etter 20 minutter var plutselig kampen om avansement helt åpen. Heldigvis fikk Boniface satt inn en straffe like etter hvilen, noe som roet nervene noe for de gule og sorte. Men Klaksvik ga seg ikke, og med 3-1 etter 85 min måtte Bodø/Glimt bite negler i de siste fem før de kunne puste lettet ut. Når de så trakk Linfield fra Nord-Irland i den andre runden var man ganske sikker på at Bodø/Glimt ikke skulle gå i undervurderingsfella igjen, men selv om det var Bodø/Glimt som styrte det meste av kampen klarte de ikke å score, og et lite kvarter før slutt var det i stedet Linfield som satte inn seiersmålet til 1-0. Dermed har Bodø/Glimt kun et mål for øyet her, og det er seier.

Linfield skal egentlig ikke by på de aller største problemene, for ikke er de i sesong, og de trives nok i tillegg klart bedre på gress enn kunstgress. De hadde problemer med å slå ut TNS fra Wales i første runden (måtte ha ekstraomganger), og hvis bare Bodø/Glimt klarer å spille sin vanlige fotball skal det gå alt for fort for Linfield her på Aspmyra. Vi tror Bodø/Glimt ønsker å vise seg frem her etter et par skuffende kamper i Europa, og spiller at Bodø/Glimt scorer minimum fire mål til 2.45 i odds.

Bodø/Glimt - Linfield
Bodø/Glimt scorer over 3.5 mål @ 2.45
Spillestopp: Onsdag 27. juli kl. 17.59

Trykk her for å levere dette spillet