Bodø/Glimt - Molde

Odds: Bodø/Glimt vinner og begge lag scorer

Kampstart lørdag 3. september kl 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Aspmyra Stadion

Kampen vises på MAX, Eurosport Player, discovery+ og TV2 Play

Vi tror Bodø/Glimt vinner og begge lag scorer. Oddsen på det spillet leverer du her

Lørdag ettermiddag braker norges to beste lag sammen til seriefinale på Aspmyra.

Vinner Bodø/Glimt er de fire poeng bak Molde og det er fortsatt spenning om gullet. Tar Molde seieren leder de med ti poeng, og med ni runder igjen å spille er det i realiteten avgjort.

Molde vant serien i 2019 foran Bodø/Glimt, mens Bodø/Glimt vant foran Molde både i 2020 og 2021. Det er med andre ord de to beste lagene de siste sesongene som skal gjøre opp også i år. Selv om Lillestrøm har like mange poeng som Bodø/Glimt virker ikke de å være like sterke som i starten av sesongen.

Bodø/Glimt var svært nære å komme seg inn i gruppespillet av Champions League, men det røk helt mot slutten i bortekampen mot Dinamo Zagreb.

Etter 120 minutter mot tøff motstand i Kroatia var det litt spenning rundt hvordan laget ville takle den skuffelsen og potensielt tunge bein i bortekampen mot Jerv tre dager senere.

Det viste seg raskt at det var ingen grunn til bekymring. Bodø/Glimt stupte ut fra start, og allerede etter ni minutters spill tok de ledelsen når en grov feil i forsvaret til Jerv ga Runar Espejord en enkel jobb med å sette ballen i mål.

Nordlendingene hadde flere enorme sjanser både før og etter pausen, men måtte vente helt til det 65. minutt før de fikk uttelling igjen. Storscorer Amahl Pellegrino fant Hugo Vetlesen med en strøken pasning inne i feltet - han fikk altfor god tid på å stille inn siktet - og banket inn 2-0 bak Øystein Øvretveit i Jerv-buret.

Dette ble sluttresultatet i kampen, og sikret nok en seier for Glimt i en periode der de virkelig har funnet seg selv. På de fem siste kampene på Aspmyra står de med 4-1-0 og hele 20-3 i målforskjell. Kun 2-2 mot HamKam i siste hjemmekamp er den lille ripen i lakken.

Denne uken er det gulltrekning i lotto. Spillefrist lørdag kl 18

Molde er en vinnermaskin

Molde hadde et litt dårlig utgangspunkt etter den første kampen i playoff til Europa Conference League. Hjemme mot Østerrikske Wolfsberger klarte de ikke å lure deres tyske keeper og tapte kampen 0-1.

I returkampen i Østerrike løsnet det derimot foran mål, og etter en overbevisende forestilling vant de 4-0. Scoringer av Emil Breivik, Sivert Mannsverk og to av Ola Brynhildsen sørget for at gruppespillsplassen ble sikret.

I Norge er det lenge siden Molde har gått på noen smell. De har vært utrolig stabile i lang tid, og har ikke tapt siden de røk 3-4 hjemme for Viking den 7. mai.

Det var en helt vill fotballkamp der Molde ledet 3-0 før det var gått en halvtime, men det røde kortet til Benjamin Hansen etter 62 minutter snudde det hele totalt, og Viking vant til slutt 4-3.

Etter det har de radet opp en helt enormt imponerende rekke med resultater. 13-2-0 er status på de 15 siste kampene i Eliteserien, og det gjør det jo ganske håpløst for ulveflokken som jager bak.

Molde har spilt som et mesterlag, som ikke vinner overbevisende hver gang, men gjør det som er nødvendig for å ta tre poeng. På de seks siste bortekampene i Eliteserien står de med fem seiere og en uavgjort, men det som er verdt å legge merke til er at alle seierne har vært med ett mål.

Dette vil ikke vare inn i evigheten, for på et eller annet tidspunkt går alle lag på et tap. Vi tror det skjer for Molde på lørdag.

Har du lyst å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

Bodø/Glimt holder liv i gullkampen

Forutsetningen er at Bodø/Glimt må vinne for å fortsatt ha et håp om gull. Molde lever fint med uavgjort, og det er heller ingen krise om det blir tap. Da vil de fortsatt lede serien med fire poeng.

Det betyr at Molde sannsynligvis vil ha en forsiktig inngang til kampen - Bodø/Glimt vil styre banespillet - og gjestene vil hugge til på eventuelle kontringer de kan få.

Det som gjør at vi likevel går for seier til hjemmelaget er den voldsomme formen de har vist på hjemmebane den siste tiden. De har scoret 20 mål på de fem siste i Eliteserien, og etter kampen mot Jerv har de fått en uke på å forberede seg til storoppgjøret.

Med Patrick Berg og Marius Lode tilbake i Bodø har nok det også gitt hele troppen en boost, og det er et hjemmelag som strutter av selvtillit for tiden.

Dette er to lag som har lett for å score mål, og vi forventer en fartsfylt kamp med scoringer til begge, der Bodø/Glimt tar seieren til slutt.

Bodø/Glimt vinner og begge lag scorer spiller du på her til 2.85 i odds

All oddsen på Bodø/Glimt-Molde finner du her