Lørdag kommer Bodø/Glimt på besøk til Hamar for å møte HamKam. Vi tror det blir tøffere enn ønsket.

HamKam - Bodø/Glimt
HamKam eller uavgjort @ 2.00
Spillestopp: Lørdag 16. juli kl. 17.59

Trykk på denne lenken for å følge dette spillet

Kampen kan du se på Tv2 Play, Eurosport Norge, Eurosport Player og Discovery+

HamKam er seige
HamKam har vært utrolig vriene å slå de siste månedene, og siden starten av april har de kun tapt en kamp (1-2 hjemme mot Odd). For raden viser 3-7-1 etter den tid, og da ser man at det store problemet er at de spiller altfor mye uavgjort. Men til gjengjeld kniper de uansett mer enn nok poeng til å holde seg et stykke unna nedrykksstriden. En 10.plass og 17 poeng gir en luke på fire poeng ned til Tromsø på kvalik, og de skjemmer ingen her hjemme hvor de står med ti poeng på sju kamper og kun et tap mot Odd hittil denne sesongen. De kommer fra 0-0 hjemme mot Molde nest sist, mens det også endte uavgjort 1-1 borte mot Haugesund sist. Kommer det enda en poengdeling her mon tro? Bjørlo og Dunn-Johnson er fortsatt ute med skader for de grønne og hvite fra Hamar.

Lørdag er det ca. 14 millioner i Lotto-potten. Legg din kupong her!

Bodø/Glimt vakler litt for tiden
Bodø/Glimt har ikke fått en like enkel og bekymringsløs sesong denne sesongen som de to foregående, noe som kanskje ikke er så rart med tanke på alle salgene de har gjort. Nå ligger de utenfor medalje med en fjerdeplass og 22 poeng, og med åtte poeng opp til lederduoen Molde og Lillestrøm som begge har 30 begynner det å se vrient ut å ta deres tredje seriegull på rad. Formen virker heller ikke å være på topp, selv om de slo Sarpsborg 08 ganske enkelt 4-1 på hjemmebane sist. For de tapte 2-3 borte mot Odd nest sist, og i tillegg har de vært ute i CL-kvalik hvor de slo Klaksvik ganske enkelt 3-0 i hjemmekampen før de var utrolig skuffende i returmøtet denne uken hvor de tapte 1-3 og gjorde det mye mer spennende enn de hadde trengt. Borte i Eliteserien har de heller ikke vært på topp denne sesongen, hvor ni poeng på seks kamper ikke er bedre enn middels pluss. På skadefronten er det noe bedre enn på en stund, hvor Fet og Konradsen er eneste fravær selv om de har en del spillere som kanskje ikke kan spille 90 minutter som feks Solbakken, Sery Larsen, Pellegrino og Moe.

Har du lyst til å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

Bodø/Glimt har sett noe kantete ut i det siste, og de er langt ifra noe sikkert kort her. HamKam taper sjelden hjemme, og her ligger en poengdeling nære til hands. Bodø/Glimt er gjort til store favoritter her, men vi er ikke helt enig i den vurderingen når man ser hva lagene har prestert i det siste. Derfor spiller vi heller at HamKam vinner eller klarer uavgjort til fine 2 i odds.

HamKam - Bodø/Glimt
HamKam eller uavgjort @ 2.00
Spillestopp: Lørdag 16. juli kl. 19.59

Trykk på denne lenken for å følge dette spillet