Søndagens toppkamp i Eliteserien kommer når Bodø/Glimt tar i mot Vålerenga til flomlyskamp. Vi tror bodøværingene får noe å juble for og spiller hjemmeseier.

Bodø/Glimt-Vålerenga
Bodø/Glimt @ 1.45
Spillestopp: Søndag 26.sept kl. 19.59

Trykk her for å levere dette tipset

Bodø/Glimt leder an i toppen
Bodø/Glimt har glemt hvordan de taper kamper, for nå står de med ti strake uten nederlag siden de røk for Prishtina nede i Kosovo. I serien har de 4-1-0 på de fem siste, og med det topper de atter en gang tabellen med 38 poeng, som er poenget foran Molde og tre poeng foran Kristiansund på tredjeplass.

Onsdag er det ca. 30 millioner i Viking Lotto-potten

Hjemmelaget har fin form
Sist tok de en sterk borteseier 3-1 mot Viking, mens de nylig slo ut Alta i cupen med 2-1 i en kamp de fikk rullert litt på mannskapet. De har fin form på hjemmebane, og Vålerenga har ikke vunnet her siden 2009. Her er Berg ute med gule kort, mens Boniface og Sørli fortsatt er skadet.

Vålerenga strever veldig
Vålerenga har en helt annen formkurve, for de har slitt i lengre tid og nå kommer de fra noen dårlige kamper i raden. De røk 0-3 borte for Sandefjord, men fikk så en liten opptur igjen med 1-1 hjemme mot Molde. Den varte ikke lenge, for de ble regelrett utklasset hjemme på Intility i cupen når Odd vant hele 3-0. Den sved nok litt ekstra for trener Fagermo som kom til Vålerenga til Odd foran forrige sesong. Formen i serien er laber med 1-3-1 og en 8.plass er langt under pari. Layouni må stå over denne med gule kort.

Her kan du skrape Flax!

Bodø/Glimt er sterke her på Aspmyra, og får et klart favorittstempel mot Vålerenga som sliter med formen. H.

Bodø/Glimt - Vålerenga
Bodø/Glimt @ 1.45
Spillestopp: Søndag 26.sept kl. 19.59

Trykk her for å levere dette tipset