Gå til sidens hovedinnhold

Bodø/Glimt slår tilbake mot Sarpsborg 08

Etter en skuffende tur ute i Europa står Bodø/Glimt nå uten seier på fire kamper. Nå er Sarpsborg 08 motstander, og vi tror Bodø/Glimt slår tilbake med en seier.

Etter to kamper ute i Europa er det igjen klart for Eliteseriespill for Bodø/Glimt når de møter Sarpsborg 08 lørdag kveld.

Sarpsborg 08 - Bodø/Glimt
Bodø/Glimt vinner med akkurat et mål @ 3.65
Spillestopp: Lørdag 17.Juli kl. 19.59

Det er 14 millioner i Lotto-potten. Legg din kupong her!

Sarpsborg 08 scorer meget lite
Med tre tap på de fire siste har Sarpsborg 08 falt helt ned på en 12.plass på tabellen. Likevel er de en topplags-killer, for deres to siste seire har kommet mot Molde (1-0) og Rosenborg (1-0). At de er ganske så gode defensivt hjelper likevel lite når de er laget som scorer minst i hele Eliteserien med sine åtte fulltreffere på elleve kamper. Hjemme har de 1-2-2, og 2-3 på fem kamper viser tydelige tegn på et lag med defensiv innstilling. Mos, Ofkir og Vetti er ute med skader.

Bodø/Glimt skuffet ute i Europa
Bodø/Glimt på sin side er også inne i en litt dårligere periode nå med 1-2-2 på de fem siste kampene i serien. Senest ble det noe skuffende 2-2 hjemme mot Viking før ferden gikk ut i Europa-cupspill mot Legia Warszawa. Det gikk ikke særlig bra, for det ble tap 2-3 hjemme på Aspmyra før det ble et nytt tap 0-2 nede i Polen. Dermed er det et Bodø/Glimt langt utenfor særlig form som kommer hit denne helgen. Sørli, Solbakken og Bjørkan er fortsatt ute med skader.

Ikke tapt her på fem år
Et viktig argument er dog at Bodø/Glimt ikke har tapt her siden 2016. To seire og to poengdelinger har det blitt siden den tid, og skal Bodø/Glimt klare å tette noe av luken til ledende Molde trengs det en seier her. Selv med noen skader så bør de kunne ha muligheter her mot et defensivt Sarpsborg 08 som sliter med å score mål. Det kan ende målsnålt, og vi prøver en knepen borteseier for Bodø/Glimt til 3.65.

Sarpsborg 08 - Bodø/Glimt
Bodø/Glimt vinner med akkurat et mål @ 3.65
Spillestopp: Lørdag 17.Juli kl. 19.59

Trykk på denne lenken for å levere dette spillet