Gå til sidens hovedinnhold

Bodø/Glimt takler ikke presset

Bodø/Glimt overtar ledelsen i Eliteserien med seier borte mot Kristiansund i kveld. Vi tror laget får det tøft på Nordmøre.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips midtuke: Liverpool har startet titteljakten
Oddssingel UEFA supercup: Liverpool tar hjem seieren
Oddssingel Eliteserien: Vålerenga trives ikke på Nadderud
Oddssingel Eliteserien: Sarpsborg 08 har aldri vunnet i Stavanger
V75 Solvalla:
Superkveld på Solvalla med Jubileumspokalen
V65 Forus:
Djøselands elitetraver gjør kort prosess
V4/V5 Jägersro
: Herlig lunsjgalopp på Jägersro
Lykkespill: Denne uken kan du vinne 882 millioner hos Norsk Tipping
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019

Onsdagens store happening på langoddsprogrammet er UEFA supercupfinalen mellom Liverpool og Chelsea og den kampen spilles i Istanbul. I tillegg skal det spilles tre seriekamper i Eliteserien og etter at disse kampene er ferdigspilt, har alle eliteserielagene endelig spilt likt antall kamper. Det er stort sett dette som skjer onsdag, men natt til torsdag spilles det også en rekke kamper i Major League Soccer.

NB! Onsdag er det ca 100 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Kristiansund - Bodø/Glimt H 2,65 (spillestopp kl 18.55)

Det spilles altså tre kamper i Eliteserien onsdag kveld og etter at disse er spilt blir endelig tabellen slik at alle lagene har spilt likt antall kamper.

Kristiansund med kun en seier på sine sju seneste seriekamper, men fire av disse er spilt på bortebane. Står med 1-4-2 i denne perioden og tapene kom hhv hjemme mot Stabæk femte sist og borte mot Rosenborg fjerde sist og begge endte med 0-1 tap. Har hevet seg etter disse tapene og gjorde en flott hjemmekamp mot Odd søndag, men måtte nøye seg med 1-1. Ligger på 7. plass med sine 23 poeng og har sju poeng ned til Stabæk på kvalik. Solide 4-2-1 på sju spilte hjemmekamper.

Bodø/Glimt gjorde ingen god hjemmekamp mot Viking søndag, men klarte tross alt å ro i land en 2-1 seier. Med seier i denne hengekampen, vil Glimt sensasjonelt nok overta serieledelsen i Eliteserien. Med ett poeng vil laget være a poeng med serieleder Molde på 36 poeng. Har vært knallsterke hjemme på Aspmyra med 7-1-1 hittil og bortetallene på 4-1-2 er heller ikke å kimse av. Spissen Geir Andre Herrem er solgt til svenske Kalmar.

1-1 i tilsvarende seriekamp i Kristiansund forrige sesong. Det ligger et Glimt-tap i luften nå og KBK er veldig sterke på hjemmebane. 2,65 på at Kristiansund vinner kveldens kamp er flott odds og spilles.

Kommentarer til denne saken