Gå til sidens hovedinnhold

Bodø/ Glimt vinner midnatssolkampen

Etter en vond Oslo-tur forrige runde, så tror vi Bodø/ Glimt slår tilbake i kveld!

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: En helnorsk lørdagskupong med stort potensial
V75 Årjäng: En av årets største V75-omganger - du kan vinne 21 millioner
V4/ V5 Klampenborg: Herlig vorspiel på Klampenborg
Oddstips 1: Rosenborg vinner med to mål eller mer
Oddstips 2:
Bodø Glimt vinner midnattssolkampen
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019

Lørdagens oddsmeny har sitt store fokus her hjemme i Norge. To spennende Eliteserie-kamper venter. Først ut, 15:30, så skal Viking gjeste Lerkendal og Rosenborg. En åpen og morsom kamp. Så må vi hente helt til 21:00 før Bodø/ Glimt og Ranheim sparker i gang på Aspmyra. En herlig kveldskamp vi gleder oss til. Ved siden av dette så er det mest spennende Manchester United sin treningskamp mot Perth klokken 13:00.

NB! Lørdag er det ca 14 millioner kroner i førstepremiepotten i lotto. Spill før klokken 18.00. Lever kupongen her!

Bodø/ Glimt - Ranheim H/H - 2,10 (Spillestopp 20:55)

Klikk her for å levere dette spillet

I Bodø er dette den såkalte midtnatssolkampen. Det vil bli fullsatt og en herlig kveldskamp i kveldssolen. Vi gleder oss!

Bodø/ Glimt har vært meget solide denne sesongen. Hadde en lang rekke fine treningskamper i vinter, og har fulgt opp når alvoret startet på en flott måte. I øyeblikket er det bare fire poeng opp til Molde på toppen av tabellen, og Glimt har også to kamper mindre spilt enn moldenserne. Siste kamp var dog en merkelig affære for laget. Et besøk på Intility hos Vålerenga endte med et uforståelig 0-6 tap. Ikke så mye tapet, men at Glimt skulle forlate hovedstaden med tennissifre som tap, var unektelig meget rart. Før den kampen hadde Glimt dog radet opp tre strake gevinster mot Odd, Viking og Strømsgodset. Hjemme på Aspmyra er Glimt solide. 5-1-1 og bare fem baklengs duger alle dager i uken.

Ikke mye skadeproblemer for hjemmelaget, men Leikvoll Moberg er fortsatt ute.

Angående vårt oddstips på denne kampen. Glimt har altså vunnet fem av sine syv første hjemmekamper og gjort Aspmyra til et fort. I fire av disse fem seirene så har laget ledet til pause. Det sto 0-0 mot Godset, men også her burde man ledet. Det var bare marginer i mot. Fire av fem altså.

Ranheim slet i innledningen av sesongen. Den flotte debutsesongen så ut til å bli vanskelig å leve opp til i sesong nummer to i toppdivisjonen. Etter tre strake tap i seriestarten har dog poengfangsten tatt seg opp, og laget har i øyeblikket fem lag bak seg på tabellen. Det er meget jevnt i årets Eliteserie, og Ranheim har bare to små poeng ned til kvalikplass tredje sist. Laget er gjerrige på bortebane. Statistikken lyder på 2-2-3 og målforskjellen sier 5-6. Det skal bli spennende og følge Ranheim utover i sesongen. Laget sprakk litt etter en flott start sist sesong. Det krever nok en bedre avslutning denne gangen, da laget er klart nærmere problemene rundt nedrykk, enn tilfelle var i sesongen 2018. Siste kamp ga et 2-3 tap i trønderderbyet mot Rosenborg. Nest sist 0-0 borte mot Stabæk på Nadderud. Ranheim er klare for kvartfinalen i NM etter solide 4-0 mot Brann i fjerde runde.

Ikke mye nytt på skadefronten hos bortelaget. Den eneste som er ute er Kim Riksvold.

Begrunnelse H/H: Ranheim har faktisk slått Sarpsborg og Brann på bortebane i år, men ved siden av dette har man ikke gjort noe mer enn forventet på utebane. Bodø/ Glimt fikk seg en real smell sist, men bør fikse en ny seier hjemme i dag. Vi tror dem slår Ranheim 2 eller 3-0. Vi tror og de leder til pause og mener 2,10 kan få en slant.

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken