*Nettavisen* Sportspill.

Bodø/Glimt kan bli en sensasjon

Bodø/Glimts midtbanekriger Vegard Leikvoll Moberg jubler etter seieren hjemme mot Rosenborg i seriepremieren hjemme på Aspmyra. Foto: Mats Torbergsen (NTB scanpix)

Bodø/Glimt står med full pott etter sine to første seriekamper. I kveld kommer serieleder Molde på besøk.

14.04.19 10:56

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Tippetips: Chelsea med vanvittig statistikk på Anfield
Oddssingel PL: Kun tre poeng som gjelder for Liverpool
Oddssingel Eliteserien
: Vålerenga gjør kort prosess med Tromsø
Oddsdobbel: Sarpsborg 08 tar sesongens første seier
V75 Axevalla:
Dobbel jackpot med 4 mill ekstra
V64/V5 Bro Park
: Stor jackpotsøndag på Bro Park
PostNord-ligaen: Fredrikstad må levere
Norsk Tipping-ligaen: Les vår analyse av de seks avdelingene

Søndagens langoddsprogram er meget innholdsrikt og byr blant annet på storkampen mellom Liverpool og Chelsea i Premier League. Også Manchester City skal i aksjon, de spiller borte mot Crystal Palace. I Eliteserien skal det spilles seks kamper i kveld og i OBOS-ligaen er det sju kamper som skal spilles. I tillegg er det en rekke kamper i både Serie A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1 og Allsvenskan. Det spilles også noen kamper i PostNord-ligaen her hjemme. På hockeyfronten ruller Stanley Cup videre, her skal det spilles tre kamper, mens Färjestad tar imot Djurgården til femte kamp i semifinalen i Sverige.

NB! Onsdag er det ca 87 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Bodø/Glimt - Molde HUB pause - H 3,60 (spillestopp kl 17.55)

Det er flere høyinteressante kamper i Eliteserien i kveld og denne er blant de mest interessante.

Kanonstart for Bodø/Glimt med full pott etter de to første seriekampene. Overbevisende 2-0 seier hjemme mot Rosenborg i seriepremieren for 14 dager siden. Leverte også en flott bortekamp mot Mjøndalen sist lørdag og ledet meget fortjent 2-0 etter 40 minutter. Så reduserte Mjøndalen på straffespark like før pause og den kampen endret karakter i andre omgang. 11 minutter på overtid sikret dog Håkon Evjen tre fortjente poeng til Glimt med sin 5-4 scoring. Moderate 4-6-5 hjemme på Aspmyra i fjorårssesongen. Det er ingen spesielle fravær hos Glimt.

Molde kan prise seg lykkelig over at de fikk med seg ett poeng hjem fra seriepremieren i Sarpsborg sist søndag. Det er mange eksperter som tror på Molde-gull denne sesongen, men innsatsen mot Sarpsborg var ikke plettfri. Molde hadde endel slike bortekamper også forrige sesong, og må heve seg på bortebane om de skal ta gullet. Hjemme på Aker Stadion er de normalt sterke og ingen tok flere hjemmeseire enn Molde forrige sesong (11-1-3). Innledet hjemme med 3-0 mot Stabæk søndag og det kunne blitt mer. Og onsdag ble det en komfortabel 4-1 seier hjemme mot Vålerenga. Totalt 7-4-4 på bortebane i fjorårssesongen. Molde kan stille helt skadefritt.

Molde vant 1-0 i en jevnspilt kamp på Aspmyra i fjor etter scoring av Erling Braut Håland. Bodø/Glimt har sett meget solide ut og gledelig nok har Norsk Tipping nå åpnet for singelspill til pause. Vi har helgardert denne kampen på tippekupongen, men lar oss lokke av pauseoddsen på Glimt. Glimt kommer garantert til å angripe på sin egen hjemmebane og som nevnt over, så er ikke Molde like overbevisende på bortebane. 3,60 på at Bodø/Glimt leder til pause må være verd noen innsatser i kveld.

Klikk her for å levere spillet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag