*Nettavisen* Sportspill.

Bolshunov blir ikke lett å skubbe seg på

Aleksander Bolshunov blir ikke lett å skubbe seg på under onsdagens 15 km klassisk i VM i Seefeld. Foto: Markku Ulander (AFP)

Russeren Aleksander Bolshunov blir ikke lett å stoppe på onsdagens 15 km i Seefeld.

27.02.19 15:28

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips: Midtukekupong med Premier League
Oddssingel PL: Solskjær får trøbbel i kveld
Oddssingel PL: 3,65 i odds på Liverpool-seier
Oddssingel PL:
Mane betyr trøbbel for Watford
Oddssingel PL
: Stamford Bridge er Tottenhams marerittbane
Oddssingel PL: Fulham mot alle odds
Oddsdobbel håndball:
Hjemmedobbel til over tre ganger pengene
V76 Bjerke: Vi jakter ny V75-opptur på Bjerke
Vikinglotto onsdag: Utrolige 179 mill kr i førstepremiepotten

For et herlig langoddsprogram vi har foran oss denne onsdagen. Høydepunktene står i kø. Det er seks kamper fra Premier League, og fem av kampene involverer de seks topplagene. Det spilles også en svært interessant semifinale i Copa del Rey mellom Real Madrid og Barcelona. Den første kampen mellom de spanske gigantene endte 1–1. Onsdag kveld skal det avgjøres hvilke av lagene som går til finalen. Det er også full serierunde i eliteserien i håndball for herrer og kvinner, og det er en rekke ishockeykamper fra forskjellige ligaer. Og i Seefeld er det klart for 15 km intervallstart for menn, mens Maren Lundby er storfavoritt til å ta gullet i hopp normal bakke for kvinner.

NB! Onsdag er det ca 179 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

15 km klassisk menn - vinnerspill - Alexander Bolshunov - 1,90 (spillestopp kl 13.55)

Det er klart for en vanvittig spennende 15 km i Seefeld i ettermiddag. Johannes Høsflot Klæbo har valgt å ikke starte, og den ferske verdensmesteren Sjur Røthe får hans plass. Likevel er det ikke lett å tro på norsk gull i ettermiddag. Den russiske evighetsmaskinen Aleksander Bolshunov har dette som sin favorittdistanse og sammen med finnen Iivo Niskanen er de klare favoritter i dag.

Bolshunov har vist fryktinngytende form hittil og både i lørdagens skiathlon og i søndagens lagsprint har han vist storform. Han har en voldsom kapasitet og intervallstart er normalt en kjempefordel for russeren. Han dro stort sett hele skøytedelen på lørdagens skiathlon og han dro også store deler av klassiskdelen.

Iivo Niskanen er den soleklare hovedutfordreren, men slik Bolshunov har sett ut hittil i VM, tror vi klart mest på Bolshunov. 1,90 i odds på russisk seier er godkjent og blir vårt utvalgte spill på onsdagens 15 km.

Klikk her for å levere spillet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.