*Nettavisen* Sportspill.

Bolton blir en slager

Foto: AFP/Scanpix

Bolton rykket ned fra Premier League sist sesong og har skuffet hittil. Men nå kommer oppturen for Bolton.

12.01.13 09:38

Sportspills meny lørdag:
Tippetips: Hva skjer med Chelsea?
Oddstips 2: Nå skal vi tjene penger på Reading
V75 Leangen: Du kan vinne 28 millioner
V5 Leangen: Vi serverer en herlig V5-banker
Premier League: Skaderapport

Odds og tipping: Årsregnskap 2012

Lørdagens langoddsprogram er naturligvis fullspekket med objekter og det spilles ligafotball over hele Europa, men hovedtyngden av spilleobjekter er selvsagt hentet fra England. Frankrike starter opp igjen etter juleferien og det er også både svensk ishockey og mye vintersport på programmet.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
Burnley - Crystal Palace B 2,40
Bookmakerne vil fortsatt ikke innse at Crystal Palace er et topplag denne sesongen og heller ikke her blir Palace favoritt. Juleperioden ble brukbar for Burnley som hadde 2-1-1 på fire kamper da. Er på 12. plass med 36 poeng, men har kun fire poeng opp til Watford på playoff. Sist helg ble det exit i FA-cupen etter 0-1 tap borte for Barnsley. Hjemme på Turf Moor står laget med 6-4-3. Scoringsmaskinen Charlie Austin rekker ikke denne kampen heller, mens spisskollega Martin Paterson er høyst usikker. Brian Stock (m) er suspendert. Crystal Palace slo som ventet Wolverhampton i siste seriekamp 1. nyttårsdag og holder en sterk 3. plass på tabellen med 47 poeng, kun to poeng bak Hull på direkte opprykksplass. Bunnsolide 8-4-1 hjemme i London, mer menneskelige 5-4-4 på reise. Holdt Premier League-laget Stoke til 0-0 i hjemmemøtet i FA-cupen sist helg. 2-5-1 på de åtte siste, forteller at formen muligens var bedre tidligere i høst. Likevel Burnley mangler trolig sine tre beste spillere og da er det selvsagt borteseieren som skal spilles her, 2,40 er et fint langskudd i denne kampen.

Island - Russland B 2,45
Håndball-VM for menn som innledes i Spania i dag. Lagene er ranket som nummer fem og nummer elleve i følge bookmakerne før mesterskapet. Våre venner i vest (Island) kommer til VM uten fire store profiler (Atlason, Petterson, Ingimundarsson og Stefansson) og er egentlig et stort spørsmålstegn før mesterskapet. Russland har gjennomført et generasjosskifte og er vanskelig å plassere i øyeblikket. Men sett i forhold til oddsen må dette være basert på gamle meritter. Det skal være klar verdi i russisk seier i kveld og da er 2,45 et svært spennende langskudd.

Dagens vintersport
Ole Einar Bjørndalen - Tarjei Bø B 1,85
Skiskyting verdenscup Ruhpolding. Det har gått opp og ned for Ole Einar denne sesongen og spesielt farten i sisterunden har gitt grunn til uro. Tarjei Bø var endelig tilbake sist helg i Oberhof og gikk vel helt på det jevne der. På onsdagens stafett her i Ruhpolding var det en betydelig freshere Tarjei Bø vi fikk se. Vi synes denne duellen burde vært even og siden Ole Einar er satt til favoritt, synes vi det er spennende med et spill på stryningen her til 1,85 i odds.

Dagens avslag
Cardiff - Ipswich H 1,50
Til tross for makeløse 12-0-1 på hjemmebane, må vi advare for denne kampen. Ipswich har pene 3-1-2 på sine seks siste seriekamper, og er stort sett i stand til å lå alle. Selv om Cardiff er i knallform og har 9-1-1 på de elleve siste seriekampene, er og blir 1,50 i odds for lavt. Ikke minst når de fire siste tilsvarende møtene i Wales har endt med tre seire til Ipswich og en poengdeling.

Nettavisens lesere vant 174.000 kroner torsdag på våre V65-tips fra Sverige. Lørdag er det jackpot i V75 og 3,7 millioner ekstra i sjuerpotten. Kjøp en av våre ekspertkuponger i spillboksen under.

HTML EMBED

Dagens spill
Bolton - Millwall
Vi har mast om Bolton gjennom hele høsten og foreslo spill på laget hjemme mot Birmingham i romjula og Bolton innfridde med 3-1 seier. Ny nedtur borte mot Leeds 1. nyttårsdag og selv om Bolton for n'te gang denne sesongen var best spillemessig ble det tap 0-1. En av forhåndsfavorittene til oppprykk, er faktisk helt nede på 16. plass med 32 poeng og har hele åtte poeng opp til nederste playoffplassen. Hjemme på Reebook stadium står laget med 6-4-3. Spissen Craig Davies er hentet fra Barnsley og skadesituasjonen ser mye bedre ut for Bolton nå.

Fin første halvdel av sesongen for Millwall som er oppe på 7. plass med 40 poeng og kun målforskjellen skiller laget fra å ligge på playoff. 2-2-3 på de sju siste forteller om et lag som ikke helt er i toppform om dagen, selv om det ble seier i siste seriekamp. Forventet 0-3 tap borte for Manchester City i FA-cupen sist helg. 4-5-4 på bortebane forteller hvorfor Championship er en lunefull liga. Martyn Woolford kan få sin debut etter overgangen fra Bristol City, men spissen Chris Wood (11 seriemål) er solgt ti Leicester.

Bolton kan bli en slager i andre halvdel av sesongen og da starter de med å vinne lørdagens kamp. Oddsen for hjemmeseier er 1,85 og det lever vi godt med. Kampen kan også spilles som singel og vi velger singelvarianten i denne da vårt andre spill lørdag, er betydelig dristigere.

Spilleforslag 1 lørdag (spillestopp kl 15.55):
Kamp 58 Bolton - Millwall 1,85 3,10 3,20
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag