Gå til sidens hovedinnhold

Bolton lykkes med denne mannen

Flott sesongåpning av Bolton og suksessen fortsetter søndag

Med et svært omfattende program på Langoddsen søndag med kamper utover hele ettermiddagen og kvelden, er det viktig å være på når godsakene deles ut. I denne artikkelen konsentrerer vi oss en kamp som har kampstart tidlig på ettermiddagen. Omtale og tips til ettermiddagens og kveldens kamper kommer i en egen artikkel.

Les også:
Oddstips del 2: Krisen fortsetter i Molde
Tippetips: Vi tror på store premier
Tippeligaen: Her er skaderapport og oversikt over karantener
Sørlandet travpark: Øystein Tjomsland med fem feite vinnersjanser
Lesernes oddstips søndag

Med klaff på det ene av to forslag lørdag, har Sportspill hatt treff og overskudd på sine forslag seks dager på rad og vi satser på at den gode trenden fortsetter søndag.

Er du ikke nettspiller hos Norsk Tipping? Bestill gratis kortleser her.

Og lanserer uten å være særlig i tvil Bolton som søndagens beste spill hjemme mot Birmingham. Med ansettelsen av Owen Coyle som Bolton-manager i vår gjorde trolig Bolton-ledelsen et varp og vi tror Bolton kan bli en meget positiv overraskelse denne sesongen. Innledningen på sesongen har vært godkjent pluss, men Bolton skulle og burde stått med full pott etter to spilte kamper. Bolton var klart best hjemme mot Fulham i åpningskampen, men måtte nøye seg med 0-0, i en kamp der hjemmelaget sløste med sjansene. Sist helg tok Bolton vesentlig bedre vare på sjansene, og da ble det en overbevisende 3-1 seier borte mot West Ham. Merk at spillestopp på denne kampen er kl 14:25 og kampstart kl 14:30

Overrasker ikke i år
Motstander Birmingham overrasket stort forrige sesong og endte til slutt på en flott niendeplass. Fire poeng er kapret på sesongens to første kamper, og det er nok i overkant i forhold til prestasjonene. Vi tror det blir svært tungt å gjenskape fjorårets prestasjon for Birmingham og en av de tunge nykommerne Nikola Zigic hadde en svak kamp sist og det gjenstår å se om han blir en suksess. Matt Derbyshire viste seg frem i midtukens cupkamp og det er slett ikke utenkelig at han blir foretrukket på bekostning av Zigic i dag. Viktige James McFadden er høyst usikker, men ellers er det ingen skadebekymringer for manager Alex McLeish.

Det står 4-2-1 i innbyrdes mellom lagene og så sent som 9. mai 2010 slo Bolton Birmingham 2-1 i tilsvarende oppgjør.

Fin balanse
Owen Coyle har satt sammen et svært spennende lag i Bolton nå, med landslagsaktuelle Gary Cahill (for England) som sjef i forsvaret. På midten har kjøpet av Martin Petrov fra Manchester City allerede vist seg som en suksess og sammen med landslagsspillerne Stuart Holden (USA) og Chung-Yung Lee (Sør-Korea) og lovende Fabrice Muamba er midtbaneleddet meget godt forspent og har fungert utmerket til nå. Den finske evighetsmaskinen Jussi Jäskelainen vokter fortsatt buret på en glimrende måte og når endelig Johan Elmander scorer mål igjen på topp, ser det lyst ut for Bolton. Elmander kan få en strålende sesong, han har kapasitet litt utenom det vanlige. Kevin Davies er sammen med Ivan Klasnic utmerkede alternativer som makkere til svensken.

Vi har veldig god tro på Bolton søndag og spiller derfor 200 kroner single til 2,05 i odds. Husk at spillestopp er kl 14:25 og kampstart kl 14:30
Singelen kan du spille her

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill